«تفسیر ساختار معنایی سوره مائده» منتشر شد
تهران- ایرنا- “تفسیر ساختار معنایی سوره ماددا” توسط سید سلمان صفوی با همکاری آکادمی مطالعات ایران منتشر شد.
به گفته خبرنگار کتاب IRNA ، توضیح ساختار معنایی سورات المادا مهم است زیرا علاوه بر درک هر یک از آیات ، پیام و محتوای کلی سوره را به عنوان یک واحد معنایی نشان می دهد و خواننده را به خواننده نشان می دهد ، اهداف کلی سوره و آیه ها. یافته های این مطالعه اثبات می کند که سوره مائدا ، با وجود ظاهر پراکنده ، دارای ساختار منسجم است که می توان با روش ساختاری معنایی کشف و توضیح داد.
این تفسیر در حال تفسیرهای ساختاری سوره حمد (قم ، ۱) ، باکار (تهران ، ۱) ، آل -هران (تهران ، ۱) و نیسا (تهران ، ۱) است. Sayed Safavi Safavi نویسنده و منتشر شده.
به گفته نویسنده غالب تفسیرهای قبلی ، سوره ها با انسجام و ساختار سوره ها سروکار نکرده اند و نسبت آیه های سوره مائدا را متناسب در نظر گرفته اند ، اما در این کتاب ، با اثبات ساختار ، همبستگی و انسجام سوره و همچنین هویت عمومی آن ، روش های ساختاری ، فرکانس و فرکانس ارائه می شود. در این روش ، ساختار متن به عنوان یک عامل تعیین کننده در درک معنای آن در نظر گرفته می شود.
فصل اول این کتاب به طراحی کلی سوره ماله ، که شامل معرفی سوره ، فضیلت تلاوت ، نام سوره و موضوع کلی افشاگری های آن است ، می پردازد. فصل دوم شامل آیه های مشهور سوره مبتنی بر تفسیرهای پیشین است ، که شامل آیه آکال ، آیه مؤمنان امیر علی (ع) ، آیه تبلیغ ، آیه تیمم ، آیه آیه محربه ، آیه نقض ، آیه ووددا ، آیه سولو ، آیه آیه از Wareh ، آیه آیه از Wareh ، آیه آیه از WAREH.
در فصل سوم ، آیات سوره بر اساس وحدت معنایی و سیاسی مطرح می شود ، که مقدمه کشف روابط ساختاری آیات است. این روش از گمراهی نسبت به میزان آیات و از بین رفتن معانی سوره های متعدد جلوگیری می کند و کلمات کلیدی هر یک نیز بیان می شود.
ساختار سوره در فصل ۴ با نمودارهای متعدد مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته و توضیح داده می شود. در این فصل ، پنج نوع سوره ماله کشف و توضیح داده می شود ، از جمله ساختار افزودنی ، ساختار فرکانس ، وحی ، ساختار نحوی و ساختار معنایی. آوایی ، نحوی ، معنایی ، روایت و گفتمان نیز مطابق با تجزیه و تحلیل تفسیر ساختاری توسط نشانه شناسی و با نمودارهای متعدد توضیح داده شده است.
رویکرد تفسیری این کار “جامع” است ، نه تا حدی ، و یک رویکرد معرفت شناختی دارد. این تحقیق با توجه به روش تجزیه و تحلیل و یافته های جدید ، یک گام معرفتی مهم و جدید در تفسیر سوره است.
کتاب تفسیر ساختار معنایی سوره مائدا ، گردآوری شده توسط سید سلمان صفوی ، در ۴ صفحه توسط انتشارات سلمان آزاده با همکاری آکادمی مطالعات ایران در لندن در تهران و لندن منتشر شده است و نسخه الکترونیکی این کتاب در فضای مجازی نیز موجود است. دانشجویان و محققان خارج از ایران نیز می توانند این کتاب را از طریق آکادمی مطالعات ایران لندن تهیه کنند.
منبع : خبرگزاری ایرنا