کتاب «دین و موسیقی در ایران معاصر» رونمایی شد
براساس هنر آنلاین ، کتاب تحقیقاتی “دین و موسیقی در ایران معاصر” توسط حسین ساروی در تاریخ ۹ ژوئن با مشارکت باباک رضای ، مدیر دفتر موسیقی وزارت فرهنگ ، داریوش پیرنیاکان ، رئیس هیئت مدیره خانه ، حمید ریزارا نوورباخیل هوس هوس هوس ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی ، مدیر موسیقی. خانه هنرمندان ایرانی.
Hossein Survey ، نویسنده کتاب “دین و موسیقی در ایران معاصر” ، در ابتدای مراسم ، از ناشر و کلیه کسانی که در نویسندگی و انتشار این کتاب همکاری کرده اند ، قدردانی کرد: کتاب دین و موسیقی در ایران معاصر ، نتیجه بیش از سه سال تلاش مداوم برای پرداختن به یکی از مواردی که ما در همان زمان است. در طول این مطالعه ، ما یک رویکرد چند جانبه ، از جمله تجزیه و تحلیل متون فاتوا و فقه ، مطالعه بایگانی مطبوعات ، تجزیه و تحلیل آماری داده ها و مکالمات میدانی با طیف گسترده ای از افراد ، از جمله کارگردانان ارشد موسیقی ، نوازندگان و نوازندگان ، نوازندگان ، نوازندگان ، نوازندگان ، نوازندگان ، نوازندگان ، استفاده کرده ایم. شرایطی که سعی شده است با تجربیات ، گاه متناقض و گاه متناقض روبرو شود.
وی تأکید کرد: دوستانی که با تحقیقات میدانی آشنا هستند ، می دانند که سختی های مصاحبه نه تنها در مصاحبه ، بلکه دسترسی به منابع اول ، ورود بایگانی ها و یافتن داده های معتبر ، به خودی خود ، یک روند طولانی و چالش برانگیز بود که البته برخی از مدیران رسانه ای همیشگی عالی داشتند. در عین حال ، اگرچه یافته های این مطالعه استقلال روز مؤسسه هنری دین را نشان می دهد و بیان می کند ، به ویژه در نهاد موسیقی ، به ویژه نکته ظریف و بسیار بازتابی این است که اینها صرفاً جدا نیستند بلکه حوزه معنا هستند ، بلکه گفتگوی بین اینها فقط مؤثر است. از آنجا که امروزه با توجه به پیشرفت روزافزون رسانه های اجتماعی ، هوش مصنوعی و فن آوری های مدرن در همه زمینه ها ، انتظار از نهاد دین ، در قضاوت در مورد پدیده موسیقی ، داشتن شناختی است که هرگونه اظهار نظر و تصمیم گیری را معنی دار و مسئول می کند.
در بخش دیگری از این مراسم ، این نظرسنجی توضیح داد: مشکلات و مشکلات این تحقیق مطمئناً یک ارزش چند منظوره بوده است ، از جمله اینکه ما را به صدای واقع بینانه تر از وضعیت دین و موسیقی در ایران معاصر نزدیکتر می کند. در طول راه ، نکته استراتژیک که برای من از اهمیت ویژه ای برخوردار بود این بود که کار نه صرفاً از دیدگاه هنری و نه صرفاً از دیدگاه جامعه شناختی بود. از آنجا که واقعیت این است که بسیاری از تحقیقات موجود به طور جداگانه این دو حوزه را تجزیه و تحلیل کرده اند. ما سعی کردیم این شکاف را تا حدی پر کنیم تا جامعه شناسی و هنر موسیقی را بیشتر و بیشتر جمع کنیم. البته ، از آنجا که من معتقدم بدون انتقاد و بررسی هیچ تحقیقاتی وجود ندارد ، من از همه دانشمندان و خوانندگان این کتاب دعوت می کنم تا فروتن باشند تا انتقادات ، پذیرش ها و پیشنهادات خود را به اشتراک بگذارند.
وی در پایان سخنان خود ، یاد خاطره شاعران فقید ، هنرمندان و مدیران در زمینه موسیقی ، گفت: “مصاحبه هایی که فقط در این کتاب گوشه هایی دارند به زودی به عنوان یک مجموعه مستقل منتشر می شوند.” مجموعه ای که به درستی می تواند مرجع قابل توجهی برای مستند سازی بخشی از تاریخ شفاهی موسیقی و فرهنگ معاصر ایرانی باشد و اگر این صداها ضبط نشود ، بدون شک آنها به گوشه ای می روند.
در بخش دوم مراسم رونمایی ، که به برگزاری یک جلسه تخصصی متخصصان در زمینه های مختلف فرهنگ و موسیقی اختصاص داده شده بود ، حمید رضا نووربخش ، خواننده ، مدرس و مدیر خانه موسیقی ، دانشگاه حسن محددی گیلوئی ، اکبر ایرانیان محقق ، رهبر دانشگاه و مدیر موسسه تحقیقات گلها.
Emphasis on more careful examination of the art institution in interacting with religious institutions throughout the history of Islamic societies, the constructive role of artists over social issues and events, the author of the book “Religion and Music in Contemporary Iran” to expand the independence of music, despite its problems, efforts to deepen and improve the link between religion and music, Votes from the past to the present in the field of music, the emphasis on the more effective presence of artist women in موسیقی و نادیده گرفتن آنها در این زمینه ، تجزیه و تحلیل وضعیت موسیقی پس از پیروزی انقلاب اسلامی و تأکید بر بهبود فرومایگی و آسیب موجود ، تأکید بر طعم موسیقی ، ارائه نقش موسیقی در زمینه مدیریت موسیقی ، ارائه جزئیات موسیقی. با توجه به تفاوت در سلیقه ها در ساختارهای کلاس از جمله موضوعاتی بود که مورد انتقاد ، بحث و مورد بحث قرار گرفت و در این تخصص مورد بحث قرار گرفت.
در قسمت پایانی این مراسم ، حسین آلیشاپور ، خواننده ، یک زمان خوب از نوازنده نای و فرزاد محمد نجاد ، این برنامه را اجرا کرد.
پایان پیام
منبع: سایت خبری هنرآنلاین