اجرای کامل سند تحول، آموزش و پرورش را به کانون فرهنگی جامعه تبدیل میکند
به گفته ایرنا ، حمید رضا حاجبابایی روز چهارشنبه در جلسه مدیران مدرسه در پنج ناحیه تبریز در تالار معلم گفت: “هر افتخاری در جامعه به آموزش و پرورش برمی گردد و معلم پایه ، امید و توسعه توسعه و سایر ستون ها مانند کلاس های درس و تجهیزات است.”
وی افزود: “معلم بازنشسته معنی ندارد و فرهنگ ها حتی پس از بازنشستگی خدمت می کنند.”
وی با اشاره به نگرانی های مدیران مدارس ، گفت: “در مدرسه Tayebeh ، مدیران باید صرفاً روی مدیریت آموزشی متمرکز شوند و در موضوعات اجرایی مانند هزینه تقسیمات شرکت نکنند.”
حاجی بابائی قانون بهره وری را راهی برای دستیابی به این هدف توصیف کرد و افزود که مدارس باید به یک مرکز فرهنگی محله تبدیل شوند تا فرهنگ شهر از مدرسه اداره شود.
وی گفت که دولت باید مستقیماً وارد آموزش ، بهداشت و امنیت شود.
معاون سخنران در مورد تصویب سیستم رتبه بندی معلمان در پارلمان در سال ۲۰۰۷ ، معاون سخنران خاطرنشان کرد: آنچه اجرا می شود از الگوی ایده آل سند تحول است و ما هنوز از نحوه اجرای آن شکایت داریم.
وی افزود: معلمان قرار بود در این سیستم اتفاق بیفتند و کمیته های حسابرسی را در استان ها تشکیل دهند. “
وی دانشگاه فرهنگی را به عنوان قلب ضرب و شتم آموزش توصیف کرد و بر لزوم بهبود صلاحیت حرفه ای و حرفه ای معلمان ، به ویژه در دبستان تأکید کرد.
به گفته حاجی بابائی ، تحقیقات در زمینه آموزش باید موضوعات کلاس و فاصله های دانشگاهی را از راه دور مشاهده کند.
وی با اشاره به تحول اساسی آموزش و پرورش ، گفت: “ما تمام تلاش خود را برای نوشتن این سند به عنوان قانون اساسی آموزش انجام دادیم ، اما معلمان هنوز طعم واقعی آن را چشیدند.” اگر می خواهیم یک آموزش افتخارآمیز داشته باشیم ، باید به سمت اجرای کامل سند تحول حرکت کنیم.
وی گفت: هدف نهایی این سند حفظ عزت تمام عوامل مدرسه از معلم تا بنده است و افزود: “معلم باید دانش آموزانی را که به دین ، کشور و انقلاب متعهد هستند آموزش دهد و به جامعه احترام بگذارد ، این پیام باید از زبان معلم به دانش آموز باشد ؛ زیرا او مسئول انتقال واقعیت های اجتماعی است.
منبع : ایرنا