ایران و کشورهای مسلمان مواضعی محکم و قاطع درباره غزه اتخاذ کردند
Abolfazl Amoui روز شنبه در مصاحبه با خبرنگار سیاسی ایرنا در مورد نوزدهمین کنفرانس اتحادیه همکاری های اسلامی (PUIC) ، به میزبانی شهر جاجا کارتا ، در مصاحبه با ایرنا صحبت کرد ، جمهوری اسلامی یکی از بنیانگذاران اتحادیه است و این کنفرانس فرصتی مناسب برای همکاری مجلسی بین کشورهای اسلامی ایجاد کرد. همچنین در اهداف اتحادیه بیان شده است که امت اسلامی باید از ظرفیت چنین جلسه ای برای رفع چالش های جهان اسلام استفاده کند.
دستیار ویژه سخنگوی امور بین الملل گفت: یکی از مباحث اجلاس نوزدهم تقویت مقاومت در برابر نهادهای ملی است ، و افزود: کشورهای مختلف در این باره اظهار نظر کرده اند و نظرات خود را برای تقویت مقاومت نهادهای ملی ارائه داده اند ، که باید توسط نهادهای ملی در دستور کار کشورها و بر اساس چالش های جهانی تقویت شود.
وی خاطرنشان کرد: با اشاره به مباحث در حوزه های مختلف فرهنگی ، اجتماعی و اقتصادی ، روسا و سخنرانان نمایندگان مورد توجه قرار گرفتند: از آنجا که چالش فعلی و اولویت جهان اسلامی مسئله فلسطین و جنایات رژیم صهیونیستی در غزه ، بخش اعظم جمهوری اسلامی و جمهوری اسلامی اسلامی و جمهوری اسلامی ایران و جمهوری اسلامی ایران است.
آموی افزود: “بر این اساس ، کشورهای حاضر در این اجلاس برنامه های مهمی را برای همکاری ارائه دادند و یک اجماع مؤثر در مورد مسئله فلسطین وجود داشت ، اما انتظار می رود اقدامات مؤثر اقدامات مؤثر انجام شود.”
دستیار ویژه رئیس مجلس نمایندگان امور بین الملل تأکید کرد: در اتحادیه ، سابقه خوبی از همکاری بین کشورهای اسلامی وجود دارد ، اما برای دستیابی به اهداف مهمتر ، کارهای جمعی بیشتری لازم است. با این حال ، چشم انداز اتحادیه مثبت است و باید تلاش های بیشتری برای موفقیت انجام شود.
اموی در مورد اقداماتی که این اجلاس می تواند برای مقابله با اسلام هراسی انجام دهد گفت: یکی از چالش هایی که کشورهای اسلامی با آن روبرو هستند مسئله اسلام هراسی است که متأسفانه از طریق رسانه ها و فضای مجازی در کشورهای غربی مورد بررسی قرار می گیرد.
کشورهای اسلامی به این نگرانی رسیده اند که باید در مقابل اسلام هراسی متحد شوند.
وی افزود: “هر زمان که یک مسلمان در یک حادثه مطرح شود ، به تروریسم وصل می شود و اگر این حادثه توسط یک غیرمسلمان انجام شود ، آنها به آن شک دارند.” اما کشورهای اسلامی به این نگرانی رسیده اند که باید در مواجهه با مسئله اسلام هراسی متحد شوند و آن را به تقاضای کشورهای اسلامی تبدیل کنند.
دستیار ویژه رئیس مجلس در امور بین الملل خاطرنشان کرد: موضوع اسلام هراسی در کمیته فرهنگی این اجلاس مطرح شد و مهم بود ، و هیئت جمهوری اسلامی اظهار داشت و قطعنامه ای درباره موضوع اسلام هراسی توسط کمیته نوشته و تصویب شد.
به گفته ایرنا ، جمهوری اسلامی پارلمان پارلمان اسلامی ایران ، محمد باغکالیباف ، رئیس پارلمان پارلمان ایران ، در تاریخ ۹ ماه مه برای حضور در اتحادیه پارلمان اسلامی در ۹ ماه مه به جاکارتا رسید و سخنران پارلمان در اولین سخنرانی خود در جمع در جمع این مقاومت.
در حاشیه اجلاس ، رئیس مجلس مشاوره اسلامی دو جلسه دو جانبه را با روسای اندونزی (مجامع ملی و مشورتی) ، عمان ، عربستان سعودی ، الجزایر ، بورکینا فاسو و مالزی برگزار کرد. تسهیل روابط اقتصادی ، بهبود روابط پارلمانی ، حمایت از علت فلسطین و تلاش برای جلوگیری از جرایم رژیم صهیونیستی ، تمرکز اصلی این مشاوره ها بود.
سخنران پارلمان همچنین در دانشگاه شریف اسلامی Hedayehullah Jakarta ، پس از استقبال پرشور از دانشجویان صحبت کرد و از ترجمه کتاب “خدمات متقابل اسلام و ایران” استاد شهید موتاهاری رونمایی کرد.
وی همچنین با گروهی از دانشمندان و دانشمندان اندونزی ملاقات کرد. در این جلسه موضوعاتی از قبیل ایجاد ارز اسلامی و تقویت همکاری های اقتصادی بحث شده است. شرکت کنندگان همچنین از موقعیت فرش در حمایت از فلسطین قدردانی کردند.
هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ، به سرپرستی غالیباف ، عصر پنجشنبه در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی حضور داشت و مورد استقبال مسلمانان این مرکز قرار گرفت و همچنان به آنها رسیدگی کرد.
محمد بانگر غالیباف دیروز (جمعه) در آخرین روز شبکه تلویزیونی مترو ، محبوب ترین کشور تلویزیون مسلمان اندونزی صحبت کرد.
هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ایران ، به ریاست محمد بانگر غالیباف ، همچنان به شرکت در مسجد جاکارتا استژال ادامه داد و جمعه با مسلمانان در شهر دعا کرد.
منبع : ایرنا