«بغض شکسته دریاچه»؛ فریادی برای احیای دریاچه ارومیه
به گفته Art Online ، این قطعه “گفتار” با الهام از وضعیت بحرانی دریاچه ارومیا و نگاه کردن به بحران زیست محیطی منطقه ، تلاشی هنری برای زنده نگه داشتن صدای طبیعت و یادآوری مسئولیت انسان در مورد آن است.
“دریاچه شکسته” با یک فضای عاطفی و روایت موسیقی از درد و سکوت دریاچه که زمانی زندگی و غرور منطقه بود ، شنونده را به سفری در قلب امواج فراموش شده و نمک ساکت سوق می دهد.
آیدین نورمومامدی پیش از این توجه علاقه مندان به موسیقی یکپارچه و مفهومی را با آثاری مانند “طارنگ” ، “قلب در ماه مه” ، “قلب” ، “خلیج به همیشه” و غیره جلب کرده است. کار او غالباً بر هویت محیطی ، بومی و دیدگاه اجتماعی متمرکز شده است.
آیدین نورمومهمدی ، یک ایرانی کامانچه ، ویولن و آهنگساز متولد شد. ارومیا آواز خواندن و آواز خواندن برخی از آهنگ های قدیمی را یاد گرفت. از نه سالگی ، وی ویلان را انتخاب کرد و شروع به تدریس ویولن ایران به پدرش کرد و پس از اقدامات اولیه ، ردیف استاد Abolhassan Khan Saba را به همراه پدرش مطالعه کرد. او بعداً به کلاسیک غربی علاقه مند شد و سبک بازی را انتخاب کرد. به این ترتیب ، او از آموزه های استادانی مانند Zavan Yaddaghans و Siavash Zahir Al -Din استفاده کرد. او همچنین از آموزه های استاد محمد رزا لوتفی استفاده کرده است و همچنین از آندره مورادیان و محسن الهامیان در نوازندگی پیانو و موسیقی و آهنگسازی بهره مند شده است و وزن و ریتم بهمن راجابی را آموخته است.
این کار (دریاچه شکسته) اکنون از طریق سیستم عامل های معتبر موسیقی در دسترس است.
پایان پیام
منبع: سایت خبری هنرآنلاین