سیاست

تامین تجهیزات و سامانه های دفاعی با توانمندی داخلی/خودباوری و اقتدار در نیروهای مسلح

مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع گفت: بیش از ۹۰ درصد تجهیزات و سامانه های در اختیار نیروهای مسلح قدرتمند کشورمان با توان داخلی و توسط سازمان های صنعتی وزارت دفاع طراحی و ساخته شده است.

امیر دریادار رستگاری در گفت و گو با خبرنگار دفاعی ایرنا درباره تولید تجهیزات دفاعی کشور در عرصه های مختلف در راستای توان و اقتدار دفاعی کشور اظهار داشت: این ارزیابی واقعاً غیرقابل مقایسه است و در عرصه دفاعی مفتخریم که بیش از ۹۰ درصد تجهیزات و سامانه های در اختیار داریم که توسط نیروی انسانی مقتدر وزارت دفاع طراحی شده است و کل نیروهای مسلح این کشور با همکاری کل نیروهای مسلح طراحی شده است. شبکه با این سازمان».
به گزارش خبردون و به نقل از ایرنا؛ امیر رستگاری افزود: امروز نیازهای پدافندی را در حوزه‌های فضایی، هوایی، دریایی، زمینی و زیرآبی طراحی و ساخته‌ایم و این روند همچنان ادامه دارد به‌طوری‌که تا امروز بیش از ۷ هزار سامانه در بخش‌ها و زمینه‌های مختلف تولید و در اختیار نیروهای مسلح قرار گرفته است.
وی تاکید کرد: امروزه شناورهایی که ساخته و مورد استفاده قرار می گیرند کاملا به روز و با طراحی ایرانی هستند. بسیاری از تجهیزات اعم از مخابرات، رادار، ناوبری، کنترل آتش، سونار و سامانه‌های زیر آب، همگی توسط مجموعه‌های الکترونیک ایران و با دستان توانمند متخصصان و جوانان پرتلاش کشور طراحی شده‌اند.
مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع گفت: محور اصلی ماموریت ۳۶۰ درجه نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران ناوشکن تمام ایرانی دنا بود. این ناوشکن یک سال قبل از مأموریت به طور رسمی به نیروی دریایی ارتش ایران تحویل داده شد و تاکنون به سراسر جهان سفر کرده و بیش از ۵۵ هزار کیلومتر را در پنج اقیانوس جهان طی کرده است. این نشان دهنده قدرت صنعت دفاعی کشور است که قادر به ساخت تجهیزاتی است که می تواند با خیال راحت دریانوردی کند و در شرایط سخت اقیانوسی به سواحل کشور بازگردد.
دریادار رستگاری افزود: در حوزه نیروی محرکه نیز در سازمان صنایع دریایی به دانش و توانایی طراحی و ساخت موتورهای دیزلی هزار اسب بخاری و ۱۳۰۰ اسب بخاری دست یافته ایم. همچنین در زمینه انتقال نیرو نیز با موفقیت انواع گیربکس را طراحی کرده و به قابلیت طراحی انواع سیستم های انتقال قدرت صد در صد بومی در زمینه دیزل و ژنراتور دست یافته ایم. این قابلیت ها امروزه در قدرت های مختلف از ۳۵۰، ۴۵۰ تا ۱۳۰۰ اسب بخار به طور کامل محقق شده است و امیدواریم در سال های آینده بتوانیم به قدرت های بالاتری دست پیدا کنیم.
مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع درباره کارهای انجام شده در این سازمان گفت: در این راستا برنامه ها و اقدامات متعددی انجام شده است. شرکت صنایع الکترونیک ایران به‌عنوان یکپارچه‌ترین شرکت در حوزه‌های الکترونیک، میکروالکترونیک، فوتونیک، الکترومغناطیسی و مخابرات، تمامی نیازهای دفاعی را در این زمینه‌ها تامین و برآورده کرده است و از سرریز شدن آن در حوزه‌های انرژی، بهداشت و درمان، خودرو و حمل‌ونقل، امروزه صاحب انواع تجهیزات و سیستم‌ها هستیم.
وی افزود: ورود ما به این حوزه ها ضروری و متناسب با نیاز کشور بوده است و امروز مفتخریم که نیازهای کشور را در حوزه های غیرنظامی ذکر شده در حوزه دفاعی و همکاری های ملی تامین کنیم و امروز این محصولات اشتغال بسیار خوبی را در کشور ایجاد کرده است.
دریادار رستگاری ادامه داد: مفتخریم که صنعت دفاعی ما با وجود همه تحریم ها و کارشکنی های استکبار جهانی روز به روز در حال رشد است و می توانیم از راه دور پاسخ دقیقی به دشمنان این سرزمین بدهیم و این افتخاری است که امروز صنایع دفاعی در قالب قراردادهای مختلف به آن دست یافته است و ایران اسلامی ما امروز با تکیه بر دانش و دانش خود این قدرت را ایجاد کرده است.
مدیرعامل سازمان صنایع الکترونیک وزارت دفاع ادامه داد: در گذشته ژاندارمری کشور به دلیل ارتباط با ناتو و آمریکا به صورت زنجیره ای تعریف می شد اما امروز قدرت و توان دفاعی و نظامی ما یک قدرت صد در صد بومی است که متکی بر دانش ایرانی و نوک انگشتان ماهر ایرانیان است. ما مفتخریم که روی پای خود ایستاده ایم.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا