کتاب و ادبیات

ترجمه، سفری انسانی میان علم و هنر

Tehran- Irna- کتاب جدید “فلسفه ترجمه” توسط Damion Siarlas ، با نگاهی به تجربیات شخصی و نظریه های ترجمه ، این هنر را به عنوان یک تلاش انسانی و خلاق برای بازآفرینی متون معرفی می کند.

به گفته گروه فرهنگی IRNA ، ترجمه ، یک علم هنری دقیق و خلاق نیز یک تلاش عمیق انسانی است. یک موضوع سد دائله او در کتاب جدید خود “فلسفه ترجمه” ، با آن سروکار دارد.

در این کتاب ، Siarlasls ، با اشاره به دیدگاه روانکاوی سوئیس هرمان رورس در مورد تجربه خواندن ، ترجمه فرایندی نیست که نه عینی و نه کاملاً ذهنی. این ترکیبی از دریافت واقعیت و بیان ذاتی فردی است. او معتقد است که دقیقاً همانطور که هر خواننده در مواجهه با یک اثر تجربه منحصر به فردی دارد ، هر مترجم نیز با خواندن و تفریح ​​نسخه متفاوتی را ارائه می دهد.

ترجمه نباید صرفاً به عنوان “وفاداری” به متن اصلی تعریف شود. زیرا ، مانند خواندن ، ترجمه نیز یک پاسخ خلاق است ، نه یک نسخه. او می نویسد: ترجمه روشی است که مترجم از طریق کار می گذرد.

نویسنده و مترجم آمریکایی با ابراز تجربیات شخصی خود در یادگیری ترجمه ، توضیح می دهد که در ابتدا ، او به اشتباه ترجمه را تنها ترجمه تحت اللفظی دانست. اما پس از راهنمایی اساتید و شرکت در کارگاه های تخصصی ، ترجمه یک خواندن عمیق و بازنویسی خلاق است.

کتاب فلسفه ترجمه ترکیبی از مقالات نظری و نمونه های عملی است. در این کتاب ، Siarmels تجربیات خود را در ترجمه آثار نویسندگانی مانند Yoon Fusse ، Ludwig Wittgenstein و Rainer Maria Rilke با مخاطبان به اشتراک می گذارد. همچنین در بخش هایی از کتاب ، با نگاهی به تاریخ ترجمه و چهره هایی مانند فردریش شلرماچر وت لارنس ونتیاین مناطق نظری این منطقه را مورد بررسی قرار می دهد.

با این حال ، نویسنده به صراحت در برخی از بخش ها خاطرنشان می کند که تاریخ ترجمه پاسخ نهایی را به چالش های این هنر ارائه نمی دهد و بیشتر تجربیات مترجمان و ظرافت های شخصی باید در نظر گرفته شود. سیارملز معتقد است که ترجمه یک روند انسانی است که از طریق خواندن ، نوشتن و درک زبان و نحوه بیان نویسنده آغاز و ادامه می یابد.

این کتاب ، به همراه آثاری مانند “ترجمه به عنوان Kuch” توسط میری گنچل و “همدلی با خائن” توسط مارک پولیزی ، به موج جدیدی از نوشته های مترجمان در ترجمه می رسد که ترجمه را نه به عنوان یک استاتیک بلکه یک روند چند جانبه انسانی معرفی می کند.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا