تولید سالانه ۱۷ میلیون تن فرآورده خام دامی در کشور
۱:۳۷ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ آزاده محبی – Alireza Rafieeeipour ، رئیس سازمان دامپزشکی این کشور ، گفت: “در این کشور سالانه حدود ۵ میلیون تن محصولات خام تولید می شود ، هزینه سلامت دامپزشکی در این محصولات تنها سه تا چهار درصد و ۲ درصد از سایر هزینه های تولید است که نشانگر اهمیت خدمات دامپزشکی بالا در تولید است.”
وی افزود: “اگر فعالیت های دامپزشکی در کیفیت دام و محصولات دام نمی توانست میلیاردها دلار هزینه کند اگر به خوبی انجام نشود ، اگر هزینه های پایین بخش دامپزشکی نباشد ، تولید این محصولات غیرممکن می شد ، که نشان دهنده عظمت کارهای دامپزشکی و بخش خصوصی در ایران و جهان است.”
رافیپور با اشاره به تولید ۲ میلیون لیتر شیر خام و حدود ۱.۵ میلیارد لیتر محصولات لبنی در کشور ، گفت: توسعه بخش خصوصی کلید توسعه صنعت دامپزشکی و حمایت از سرمایه گذاران ، تولید کنندگان دارویی ، روغنهای اساسی گیاهان و مکمل های دام است ، گامی مهم در مسیر رشد است.
نقش مهم دامپزشکی در سلامت مواد غذایی و کاهش زباله
عباس علی موتالی ، رئیس سازمان دامپزشکی ایران اسلامی ، گفت: “مأموریت و مسئولیت دامپزشکی یک مسئولیت غیرقابل انکار و واقعی است.” اگر امنیت غذایی امروز یک مسئله مهم برای همه کشورها است ، می توان گفت تأسیس ، کیفیت و تحقق امنیت غذایی پیش نیاز امنیت ملی است.
وی افزود: اگر ما برنامه امنیت غذایی را در کشور خود دنبال می کنیم و غذای مردم و نیاز آنها را تأمین می کنیم ، سه ستون از چهار ستون این امنیت غذایی توسط همکاران دامپزشکی وجود دارد. ” دامپزشکان نگهبانان تولید هستند و امنیت تولید را تأمین می کنند. ما در تولید مردم به عنوان نگهبان پایتخت مردم نقش داریم.
مقاله ای ادامه داد: ما دو ماموریت اصلی داریم. اول ، مسئولیت اقتصادی در حفظ سرمایه عظیم مردم و دوم مسئولیت حفظ سلامت جامعه است. نقشی که دامپزشکان در تضمین سلامت جامعه دارند ، بیشتر و حتی بیشتر از سایر گروه ها ، به ویژه در برخورد با بیماری های منتقل شده بین انسان و حیوانات ، بیشتر و حتی بیشتر برجسته تر است.
وی با اشاره به نقش دامپزشکی در زنجیره غذایی و جلوگیری از زباله گفت: “یکی از ستون های امنیت غذایی ، سلامت غذایی است.” امروزه ، مسئله حفظ مواد غذایی و جلوگیری از کاهش زباله نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده است که دامپزشکان نقش اساسی دارند.
رئیس سیستم دامپزشکی با اشاره به رشد وضعیت دامپزشکی در کشور ، گفت: “امروز ما در موقعیتی قرار داریم که تعامل با مراکز بین المللی و سازمان ها برقرار شود. با تلاش و تلاش مقامات در جمهوری اسلامی ایران ، دامپزشکی از اهمیت بیشتری برخوردار شده است و بودجه و اعتبار آن بهبود یافته است.
رئیس سیستم دامپزشکی گفت: “اگر ما در تولید گوشت ، آبزی پروری ، پوست و چرم به میزان قابل توجهی رشد کرده ایم ، نتیجه بخش دامپزشکی خصوصی کشور است.” این ساختار به دولت کمک کرده است که بدون تحمیل هزینه های سنگین خدمات ارائه دهد.