اقتصادی

دولت هوشمند چارچوبی کلی برای حل برخی مسایل نظام اداری است

رافیزاده افزود: با وجود ادغام داده ها در پایه های مختلف ، استفاده از آنها به دلایل مختلف از جمله عدم دقت و استاندارد امکان پذیر نیست. ما باید بین سیستم های مختلف تعامل داشته باشیم تا بتوانیم داده ها را مدیریت کنیم.

معاون رئیس جمهور به رقابت در تولید برنامه ها و نرم افزارها اشاره کرد: سیستم ها ، نرم افزارها ، برنامه های کاربردی بی شماری وجود داشته است بدون اینکه آنها را به یکدیگر متصل کنند.

رافیزاده از عدم همپوشانی سیستم ها و برنامه ها انتقاد کرد و گفت که اگرچه هزینه های بالا در ایجاد سیستم ها به دلیل عدم تطابق استانداردها ، عدم توانایی در مطابقت با داده ها ، عدم وجود داده های استاندارد و اختلافات بین معتمدان قادر به بهره مندی از خدمات خود نیستند.

وی به ایجاد رقابت برای هوش مصنوعی اشاره کرد: “در حال حاضر ما نمی دانیم که متولی این بخش کیست و چگونه باید هماهنگی انجام شود.”

رئیس آژانس اداری و استخدام این کشور گفت که اصلاحات در روند تحقق دولت هوشمند باید با تمام خصوصیات وضع موجود انجام شود و گفت: “ما به آسیب شناسی وضع موجود و صحت داده ها نیاز داریم.” پیش از این ، اقداماتی در جزیره ای انجام شده است که ما باید در مورد آن فکر کنیم. این به معنای متوقف کردن روند نیست.

این مقام گفت: “ما در حال تلاش برای تعریف استاندارد برای ثبت و جمع آوری داده ها هستیم.” ما باید دولت هوشمند را به عنوان یک چارچوب کلی در نظر بگیریم که می خواهد همه این مسائل را حل کند.

رافیزاده ادامه داد: “سند دولت هوشمند با تفکر اداری سنتی قابل اجرا نخواهد بود ، بنابراین ما سعی کردیم از ظرفیت بخش خصوصی ، شرکت ها و دانشگاه های مبتنی بر دانش در این مسیر بهره مند شویم.”

رئیس آژانس اداری و استخدام کشور تأکید کرد که تحقق دولت هوشمند مبتنی بر مدیریت داده است و خاطرنشان می کند که ما باید از داده های موجود به درستی استفاده کنیم و آنها را اصلاح کنیم.

معاون رئیس جمهور گفت: “ما در این زمینه قوانین و مقررات کافی داریم ، بنابراین تحقق دولت هوشمند باید پیگیری شود.”

منبع: سازمان اداری و اشتغال

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا