کتاب و ادبیات

رییس انجمن مفاخر کشور: آشنایی با فردوسی مهم‌تر از نام‌گذاری مکانها به نام اوست

مشهاد- ایرنا- رئیس انجمن فرهنگی و آثار کشور گفت: مجسمه فردووی در همه شهرها نصب شده است و حداقل یک خیابان ، دانشگاهی و مکانی به نام فردووی است ، اما آشنایی با فردووی از این نامگذاری مهمتر است و ما باید تمام تلاش های خود را در این زمینه متمرکز کنیم.

به گفته خبرنگار ایرنا ، محمود شالووی روز سه شنبه در کنفرانس ملی حکیم ابولغاسمی فردوسی با رویکرد “شناخت نقش فردوسی شهنامه در دنیای معاصر” که در مشهاد آغاز شد ، وی افزود: “صنعت فیلم و سینما یکی از راه های نمایندگی و معرفی کشور به کشور است.

وی ادامه داد: مقدمه ای برای Farsi برای معرفی و شناسایی صحیح فردووی ضروری است ، بنابراین کاستی های تحقیقات غیر ایرانیان به این دلیل است که این محققان فارسی را احاطه نکرده اند.

وی گفت: “شهنام نه تنها برای دیروز و امروز است و حتی فردا توسط جامعه ما نیز لازم است ، زیرا جامعه به دنبال اصالت و هویت خود است ، بنابراین با بازگشت نسل بعدی برای بازگشت به اصالت ، فردووی و شهنامه برای بازگشت به نسل جدید لازم است.”

شالووی افزود: “اساس کار فردووی در شهنام مبتنی بر سه اصل” خرد ، دانش و معنویت “است ، او عاقل است و بر خرد اشعار خود ترتیب داده است ، بنابراین شخصیت های داستانهای او بعداً در دامنه معرفتی به عنوان الگوهای و نمونه های ما معرفی می شوند.

وی در مورد محتوای معرفتی شهنومه افزود: محتوای شهنومه مباحث عرفانی و معنوی قرار گرفته است و از طرف دیگر ، هیچ جا در شهنومه وجود ندارد که از دین و عقل فاصله گرفته باشد ، و این دو همیشه به عنوان عقل و شریا بوده اند.

رئیس انجمن کشور: آشنایی با فردووی از نامگذاری مکان های نام او مهمتر است

شالووی از جشن بزرگداشت فردووی قدردانی کرد: “قدردانی و حمایت از زبان فارسی در جامعه ، واقعی و تحقق تلاش های فردوی است.”

عملکرد Grand Shahnameh توسط گروه اپرای Tabriz ، رونمایی از تمبر یادبود ، خواندن و روایت شاهنمه توسط اساتید ، اجرای موسیقی سنتی و روایی با گویش Chaharmahal Bakhtiari رویدادهای دیگری بود. امروز ، از مجموعه ۴ مقاله از مقالات سال گذشته رونمایی شد.

دانشگاه فردووی ، با همکاری انجمن ملی آثار و آثار ، در تاریخ ۱-۸ مه ۲۰۰۸ ، همزمان با بزرگداشت سالانه فردوویس و حفاظت از زبان فارسی ، کنفرانس ملی فردووی را در “شناخت نقش شهنومی فردووی در جهان معاصر” جشن می گیرد و توسط Scholars ، Shahnameh ، Shahnameh ، Shahnameh ، Shahnameh ، Shahnameh ، Shahnameh ،

این کنفرانس به دنبال این است که ابتدا سهم شهنومی فردوی در تکامل فرهنگ ، تمدن ، آیین ها و مدارس در ایران تاریخی و معاصر را توضیح دهد ، و سپس ادامه نقش فرهنگی شهنامه در طول تاریخ ، بر اساس متون حماسی فارسی (از جمله ملی ، تاریخی ، مذهبی و حماسه فولک). قرار دادن

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا