سامانه هوشمند برای کنترل کارگاههای ساختمانی راه اندازی شود/ ۶۰ درصد کارگران فاقد بیمه هستند
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ مهبوبه کاباری – شهاب سعداتجاد عضو هیئت مدیره سازندگان انبوه استان تهران وی گفت: استراتژی تأمین امنیت کارگاه های ساخت و ساز ، ادغام فرایندها و ایجاد یک سیستم یکپارچه با مشارکت همه نهادها و ذینفعان صنعت ساختمان است.
رئیس انجمن شهر تهران گفت: “متأسفانه ، کارگران ساختمانی که ستون اصلی صنعت هستند ، اغلب در حاشیه هستند ، به خصوص در زمینه ایمنی ، و این به دلیل نقاط ضعف سیستماتیک در شناسایی و ثبت کارگران است.”
این مقام در بخش ساختمان با اشاره به مکانیسم فعلی بیمه کارگران ، توضیح داد: در حال حاضر ، طبق قانون ، ۵.۵ ٪ از درآمد کارفرمایان و صاحبان بیمه کارگران کسر می شود ، اما آمار نشان می دهد که بین ۵ تا ۵ درصد از کارگران ساختمانی تحت پوشش بیمه قرار نمی گیرند.
Saadatnejad راه حل مسئله را در فرآیند اطلاعات توصیف کرد و پیشنهاد کرد که با ایجاد یک سیستم یکپارچه و آنلاین که در آن انجمن ها ، مدیران و مهندسان تأمین اجتماعی مرتبط با آن شرکت می کنند ، می توانند با مستندات دیجیتالی و مستندات دیجیتالی و مستندات دیجیتالی ضبط شوند.
وی بر لزوم همکاری های سه جانبه بین ساختمان اتحادیه های کارگری ، سازمان های کارگری و وزارت کار تأکید کرد و گفت که این همگرایی می تواند به یک سیستم نظارت مؤثرتر منجر شود که در آن هم ایمنی کارگران و هم مسئولیت های کارفرمایان تعریف شود.
رئیس انجمن تولید کنندگان تهران ، با اشاره به نقش اصلی مهندسان در این فرآیند ، افزود: سرپرست و مدیرانی که دائماً در کارگاه ها حضور دارند می توانند به عنوان بازوهای اجرایی سیستم عمل کنند. ما به تعریفی از مکانیسم نیاز داریم که در آن حضور و مسئولیت این متخصصان به طور مؤثرتر مورد توجه قرار می گیرد و سرپرستان ، مهندسان و مقامات ایمنی در کارگاه ها.
در حاشیه کنفرانس ایمنی و بهداشت ، سعداتجاد ابراز امیدواری به تحولات آینده در صنعت ساختمان کرد. “با وجود همه ذینفعان و استفاده از فن آوری های Up -to -date ، می توانیم به سیستمی دست یابیم که هم حقوق کارگران و هم نمایندگان را قادر به ساخت پروژه ها و پیشرفت صنعت ساخت و ساز می کند.”