سیاست

علاءالدین بروجردی: دولت چهاردهم توجه ویژه ای به ارتباط با همسایگان دارد

علاءالدین بوروجردی وی در گفتگو با خبرنگار سیاسی ایرنا ، با اشاره به سفر پزشکی مسعود به جمهوری آذربایجان در روزهای آینده ، وی گفت: تقویت روابط دو جانبه در همه جنبه ها ، از جمله سیاسی ، اقتصادی و فرهنگی ، با همسایگان ، یکی از اولویت های اصلی جمهوری اسلامی ایران است.

وی تأکید کرد که دولت چهاردهم توجه ویژه ای به رابطه با همسایگان دارد. آذربایجان یکی از مهمترین کشورها در تقویت روابط با کشورهای همسایه به دلیل سوابق تاریخی و محله ها و روابط مذهبی و توسعه همکاری های اقتصادی و تجاری است ، بنابراین سفر رئیس جمهور از کشور در روابط بین دو کشور بسیار مهم و تأثیرگذار است.

سفر به باکو همچنان روابط دو کشور را زنده می کند

بوروجردی با اشاره به اینکه دیدار رئیس جمهور ما مطمئناً به نفع دو کشور خواهد بود ، گفت: “جمهوری اسلامی ایران همیشه در تلاش است تا روابط خود را با همسایگان تقویت کند زیرا همسایگان می توانند به حل مشکلات کمک و کمک کنند.”

اولویت اول همکاری ایجاد امنیت پایدار است که قادر خواهد بود با توجه به امنیت پایدار ، همکاری بین کشورها را گسترش دهد.

نماینده مردم لارستان در پارلمان اظهار داشت: افتتاح دشمنان اسلام و جنایتکاران به منطقه یک سیاست اشتباه است که نمی تواند به امنیت منطقه کمک کند ، زیرا اولویت اول در همکاری ایجاد یک امنیت پایدار است که باعث می شود کلیت همکاری بین کشورها باشد.

بوروجردی اظهار داشت که سفر رئیس جمهور به جمهوری آذربایجان مسیر احیای روابط بین دو کشور را در سالهای اخیر ادامه خواهد داد: ما امیدواریم که همکاری جدید و جامع بین جمهوری اسلامی ایران و جمهوری آذربایجان را ببینیم.

بوروجردی گفت که این سفر می تواند مسیر جدیدی را برای گسترش روابط ایران -ازربایجان فراهم کند.

به گفته ایرنا ، مهدی سانائی ، معاون رئیس دفتر سیاسی وی با انتشار یادداشتی در مورد حساب خود در شبکه Ikash ، نوشت: “دکتر پزشکی ، به دعوت رئیس جمهور آذربایجان ، برای سفر رسمی به باکو سفر خواهد کرد. برنامه های بی شماری پیش بینی می شود ، و ما امیدواریم که فصل جدیدی را در مورد گسترش همکاری بین دو برادر با پیوندهای تاریخی عمیق ، در همه زمینه ها ، از جمله تجارت و Provinces Provinces مشاهده کنیم.

همچنین فاطیما موهژرانی وی در خاطره ای در مورد بازدید دکتر پزشکی به باکو ، نوشت: رابطه ایران و جمهوری آذربایجان عمیق تر از چارچوب های رسمی و دیپلماتیک ریشه دارد. خاطرات مشترک تاریخی و آیین های نزدیک ، ترازهای دینی و شبکه های اجتماعی خویشاوندی بین مردم دو کشور ، به خودی خود زمینه ای برای درک و هم افزایی فراهم می کند. چنین پیوندهایی در سطوح حساس می تواند به نیرویی برای غلبه بر سوء تفاهم ها و ادغام همکاری پایدار بین دولت ها تبدیل شود.

Mohajerani در ادامه گفت: به طور کلی ، مراجعه به دکتر پزشکی به جمهوری آذربایجان باید یک گام عملی و محاسبه شده در تقویت روابط دو جانبه ، تثبیت ثبات منطقه ای و محله و بهره برداری از ظرفیت های مشترک دو کشور محسوب شود. ظرفیتی که می تواند در صلح ، امنیت و توسعه پایدار در قفقاز جنوبی خدمت کند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا