سیاست

قالیباف: جامعه ای که در مقابل ظلم سکوت کند، زنده نیست

به گفته گزارشگر اعزامی ایرنا به اندونزی ، محمد بانگر غالیباف ، که برای شرکت در نوزدهمین کنفرانس اتحادیه کشور اسلامی (PUIC) به اندونزی سفر کرده است ، پنجشنبه شب ، ۹ مه ، با شیعیان در اندونزی در مرکز فرهنگی جاکارتا اسلامی است. باشد سلام به رهبر عالی و ملت ایران به هر یک از عزیزانتان.

سخنگوی مجمع مشورتی اسلامی ، ضمن تشکر از دولت و پارلمان اندونزی به خاطر برگزاری اتحادیه کشورهای اسلامی و دعوت از جمهوری اسلامی ایران برای حضور در این اجلاس ، گفت: “قرآن کریم و آهول -بیت (به عنوان) به ما آموخت که ما هرگز نمی توانیم به طور کامل به من و سایر منومان ، بویژه سایر منومان ، بویژه انسان ها و بویژه خود را حفظ کنیم. در فلسطین در شرایطی قرار دارد که یا منتظر شهادت هستند یا در انتظار مرگ از بیماری و قحطی هستند ، ما نه باید ظلم کنیم و نه ظلم را قبول کنیم.

وی اظهار داشت: امام خمینی (R) در طول انقلاب اسلامی ، با استفاده از فرهنگ قرآنی و فرهنگ آهول -بیت (AS) ، دو چیز را به ما آموخت که باید اول و دوم وحدت داشته باشیم ، نه باید ظلم کنیم و نه ظلم را می پذیریم. اساس انقلاب اسلامی و اساس دیدگاه و اندیشه امام خمینی برای هر یک از ما به عنوان محبوب Ahlul -Bayt (AS) توجه به این موضوعات است.

غالیباف ادامه داد: “زندگی از این طریق سختی هایی دارد ، اما باید به یاد داشته باشیم که پایان این سختی ها یک پیروزی قطعی خواهد بود.” سنت های الهی نه دگرگون شده و نه تحویل می شوند. بنابراین ما باید روی آن قدم برداریم. امام اسلام را به دو اسلام خالص محمد و اسلام آمریکایی تقسیم کرد.

جامعه ای که در مقابل ظلم و ستم ساکت است زنده نیست
رئیس سیستم قانونگذاری این کشور خاطرنشان کرد: مکتب محمد خالص (ص) به ما می آموزد که جامعه ای که در مورد ظلم و ستم ساکت است ، یک جامعه زنده نیست بلکه یک جامعه مرده و مرده است. اگر یک مسلمان صرفاً عبادت شخصی را پرستش کند و به مسئولیت های اجتماعی و عدالت در جامعه توجه نکند ، دین او یک دین واقعی نیست. طبق آموزه های اسلام ، مبارزه با استکبار یک وظیفه مذهبی است.

وی افزود: “امروز ، رژیم غاصب صهیونیستی ، با حمایت ما ، که نمادی از ظلم و استکبار در جهان است ، در فلسطین و غزه به طور عینی جنایت می شود و ما نمی توانیم نسبت به آن بی تفاوت باشیم.” اینجاست که مبارزه ما با استکبار و استبداد یک وظیفه دینی و یک وظیفه انسانی است. اگر اسلام واقعی و واقعی را می خواهیم باید با این فکر قدم بگذاریم و وظیفه خود را در نظر بگیریم.

غالیباف ادامه داد: بسیاری از مردم امروز بر این اساس زندگی کرده اند و زندگی خود را از این طریق ترک کرده اند. نمونه ای از این امر ، شهید حاج قاسم سلیمانی یکی از جوانانی بود که در مدرسه اسلام و احلول -بیت (AS) آموزش داده شد و بر اساس فکر امام (ص) زندگی کرد و در این راه زندگی کرد تا زندگی خود را به خدا اختصاص دهد. من بیش از ۵ سال است که با شهید سلیمانی بوده ام. از ابتدای انقلاب اسلامی تا لحظه شهادت ، این شهید برای یک ساعت تلاش ، تلاش و مبارزه تسلیم نشد.

رئیس مجلس قانونگذاری این کشور گفت: پس از پایان جنگ تحمیل شده ، شهید سلئیمانی برای ادامه مسیر خود برای مردم کشور خود به بخش هایی از ایران رفت و گفت: وقتی مردم منطقه ظلم و ستم رژیم صهیونیستی و داعش را دیدند که او قصد دارد شیعه ، سنی و مسیحی باشد. وقتی در مورد فرهنگ Ahlul -Bayt (As) صحبت می کنیم ، ما به این عقیده اعتقاد داریم که ما فقط با برادران سنی خود برادر نیستیم ، بلکه برای آنها می میریم. شهید سلیمانی علیه ظلم و ستم رژیم صهیونیستی و ما متکبر جنگید.

وی افزود: “شهید سلیمانی در برابر کسانی که حاضر به مبارزه با ظلم رژیم صهیونیستی و خلق و خوی متکبرانه آمریکا نبودند ، ایستاد و آنها را قبول نکرد.” شهید سولیمانی روح مقاومت خود را از فرهنگ قرآن آموخته بود ، در مکتب امام ، ایمان به سنت های الهی آموزش دیده بود و ابروها را در سختی ها خم نمی کرد و به قول الهی که او پیروزی آن مؤمنان بود شک نکرد.

غالیباف گفت: “امروز ، ما باید وحدت و روحیه مبارزه با ظلم و ستم برای احیای اسلام و عزت مسلمانان داشته باشیم ، زیرا اسلام بدون مبارزه با ظلم و ستم هیچ معنایی ندارد.” همراه با اعتقاد به خدا ، امام (ع) به خود و مردم اعتقاد داشت و این باعث ایجاد عزت برای مسلمانان و احیای اسلام می شود.

سخنگوی مجمع مشورتی اسلامی آرزوی موفقیت در همه شیعیان حاضر و همه مسلمانان اندونزی ، بزرگترین کشور مسلمان جهان را داشت و گفت: “من امیدوارم که اوج برادری ، دوستی و وحدت بین ایران و اندونزی و تمام کشورهای اسلام را ببینم.”

به گفته ایرنا ، غالیباف در ابتدای ورود به مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی مورد استقبال گرمی از شیعه اندونزی قرار گرفت.

محسن زنگان ، رئیس کمیته دوستی پارلمان ایران و اندونزی ، بوروجردی ، سفیر ایران در جاکارتا و گروه دیگری از مقامات ، با سخنران پارلمان همراه بود.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا