قالیباف: فراجا رگ حیاتی امنیت کشور است/ ضرورت تبدیل قدرت به اقتدار
به گفته ایرنا ، محمد بانگر غالیباف روز شنبه در بیست و هشتمین کنفرانس ملی فرماندهان ، معاونان و مدیران ارشد فراجا ، با بیان اینکه فرهنگ سازمانی در انقلاب اسلامی شکل گرفته و نهادینه شده است ، و انسجام سازمانی در اجرای قانون کاملاً مشهود است.
سخنران مجمع مشورتی اسلامی خاطرنشان کرد: امروز ، یکی از موضوعات مهم این است که با رویکرد امنیت افراد اساسی پیش بروید و این رویکرد را توسعه داده و ابزار و علم این دیدگاه را روز به روز تقویت کنید.
غالیباف افزود: “ما باید قدرت را به اقتدار تبدیل کنیم و این اتفاق می افتد که قدرت اجتماعی شود ؛ وقتی قدرت اجتماعی می شود ، اقتدار حاصل می شود.
“ما باید به روشی برای ایجاد سرمایه اجتماعی عمل کنیم ؛ سرمایه اجتماعی از اعتماد بالاتر نیست و ما باید به روشی عمل کنیم که در همه بخش ها و بخش ها قابل اعتماد باشد.
سخنگوی مجمع مشورتی اسلامی ، با اشاره به جنگ رسانه ای و عملیات روانشناختی دشمنان علیه فاراجا ، گفت: “رسانه های دشمن و بدخواهان باعث تضعیف اقتدار پلیس و تضعیف پلیس می شوند ، اما امروز المد الله ، فرهنگ سازمانی در انقلاب اسلامی شکل گرفته و نهادینه می شود.
وی گفت: آموزش ، صداقت و وحدت در سازمان مهم است و باید در سازمان قابل رویت و درخشان باشد. نقش خانواده بسیار مهم است و باید حمایت معنوی ، معنوی و روانی خانواده ها برای پیشبرد مأموریت ها باشد. ما باید به خانواده ها ، به ویژه در موضوعات کلیدی ارائه دهیم و مهمترین مسئله در معیشت کارمندان مسئله مسکن ، سازمانی و غیرنظامی است.
“امنیت مهمترین زیرساخت های کشور است ؛ هیچ زیرساختی از امنیت ، به ویژه امنیت داخلی مهمتر نیست ، دشمن روی تهدیدات داخلی تمرکز می کند و این نقش باعث می شود تا عزیزان شما برجسته تر و کار شوند.
“امنیت گرانترین کالاها و خدماتی است که دولت ها برای ارائه آنها مورد نیاز هستند ، و ما باید بدانیم که برای تأمین امنیت به سخت افزار و نرم افزار نیاز داریم ؛ در زمینه نرم افزار ، رابطه بین جرم و مجازات باید متناسب باشد ؛ در زمینه سخت افزار ، ما همچنین به تجهیزات و امکانات ویژه احتیاج داریم.
وی گفت: “داده ها و داده های هوشمند باید در دسترس و در دسترس باشند ، که این امنیت است.”
در پایان اظهارات خود ، غالیباف گفت: هوشمند ، شفافیت و محبوبیت منجر به کارآیی می شود. دولت و پارلمان بر محله ، خانه (خانواده) ، مدرسه ، مسجد ، مجازی (فضای سایبری و سیستم عامل) تمرکز دارد. توجه به این دو محور موفقیت ما را به ارمغان می آورد.
منبع : ایرنا