سیاست

معاون تربیت و آموزش ارتش: نظام آموزشی باید پاسخگوی نیاز عملیاتی فردا باشد

به گفته گزارشگر دفاع IRNA ، سرتیپ ژنرال Alireza شیخ روز یکشنبه ، ۹ مه ، در ششمین کنفرانس ملی آموزش و آموزش و پرورش که در سازمان ایدئولوژی سیاسی ارتش برگزار شد ، وی گفت: “پایداری در هر سازمان نیاز به یک تغییر اساسی و پایدار دارد که به تغییر در سیستم آموزش و آموزش و همچنین ساختار سازمانی باز می گردد.” اگر نتوانیم تغییرات اساسی در سیستم آموزشی متناسب با نیازهای روز ایجاد کنیم و آموزش امروز می تواند نیازهای مأموریت ما را برآورده کند ، امکان رقابت و مسئولیت وجود نخواهد داشت.

وی افزود: به دلیل تغییرات محیطی و ورودی های سیستم ، به ویژه ورودی های فراگیران که دائماً با تغییرات سازگار هستند ، معلم به عنوان بنیانگذار می تواند دانش سازمانی را منتقل کند و آینده سازمان را بر اساس عقلانیت خود دنبال کند.

“از گذشته تا به امروز یک پیشنهاد مهم در ادبیات نظامی وجود دارد ، در حوزه نظامی ، ارتش ها به گونه ای می جنگند که آموزش دیده اند ؛ شما باید بجنگید تا بدانید که چه اتفاقی خواهد افتاد ، نه اینکه ببینید چه اتفاقی می افتد. مهم این است که پیروزی در کلاس آغاز می شود و در زمینه عملیات تثبیت می شود.

سرتیپ ژنرال شیخ گفت: “این کنفرانس سالانه در ارتش جمهوری اسلامی ایران با حضور فرماندهان از اهمیت ویژه ای برخوردار است و درک ما از فناوری ها و مناطق برتر آماده ورود به آینده است.” فناوری مانند یک اسب سرکش است. به راحتی می توانید آن را به حدی هدایت کنید که بتوانید سوار شوید. بنابراین ، آشنایی ما با اصول سوارکاری می تواند این اسب سرکش را برای ما فراهم کند.

معاون مدیر آموزش و آموزش گفت: “توانایی های امروز برابر با قابلیت های سازنده ای است که می تواند شگفتی های تکنولوژیکی ایجاد کند.” به عنوان مثال ، هوش مصنوعی هر هفت ماه دو برابر می شود و امکان پردازش سیستم های کوانتومی هر سال دو برابر می شود. ظرفیت پردازش و استقلال روبات ها سال را دو برابر می کند ، و کارآیی سلاح های با انرژی هر ۶ ماه دو برابر می شود. فناوری هسته ای نیز تعجب آور است. هنر استفاده از این فناوری ها باعث ایجاد توانایی ها می شود.

ژنرال شیخ سرتیپ گفت: “با این حجم از تنوع فناوری ، چه کاری باید انجام دهیم ، آینده سازمان به تفکر اساسی در این زمینه ها نیاز دارد.” در این فردا غیرقابل پیش بینی چه باید کرد؟ برای تعیین باقیمانده پس از جنگ ، چه نوع آموزشی را باید ارائه دهیم؟ کسی که در جنگ باقی می ماند پیروز است. امروز برای دستیابی به این هدف چه آموزشی باید ارائه دهیم؟ این سوال اصلی و اساسی خانواده آموزش است.

وی در ادامه به چالش های آموزشی و راه حل های سازمانی اشاره کرد و گفت: “واقعیت این است که یک دیدگاه منظم از آموزش ، آموزش و کل سیستم ارتش ضروری است.” ارتش تنها مجموعه ای است که می تواند با یک دیدگاه سیستماتیک مدیریت شود ، مشروط بر اینکه اجزای سیستم به درستی به رسمیت شناخته شده و کاربرد داشته باشند. آموزش و پرورش حلقه ای از همه این محافل است و ما باید بتوانیم با القاء تفکر سیستمیک و اتصال چرخه منطقی آموزش ، یعنی اطلاعات و عملیات ، به عملیات فردا در زمینه آموزش و آموزش پاسخ دهیم.

وی افزود: “سیستم آموزش و پرورش باید نیازهای عملیاتی فردا را برآورده کند و دیدگاه سیستماتیک می تواند این قانون را به درستی توضیح دهد.” در چرخه بزرگ سیستم آموزش ، هر استاد ، هر کجا که باشد ، زنجیره سیستم آموزش را تکمیل می کند. پوسیدگی یا تصادف حلقه می تواند زنجیره را مختل کند. بنابراین ، ما نباید آن حلقه ضعیف باشیم.

در این مراسم ، عباس محمد حسنی ، رئیس سازمان ایدئولوژیک سیاسی ارتش ، امیر دریاسالار حبیب الله ساری ، رئیس ستاد و معاون هماهنگ کننده ارتش ، دریاسالار سید محمود موسووی ، معاون عملیات ارتش ، امیر سرتیپ ، ارتش ، نورم نورا ، ژنرال بریجیه هامید واهدی ، فرماندهی هوا ، فرماندهی هوا ، فرمانده هوا ، فرماندهی هوا ، فرمانده هوا ، فرمانده هوا ، فرماندهی هوا ، فرماندهی هوا ، فرمانده هوا ، فرماندهی هوا ، فرماندهی. معاون فرمانده نیروهای زمینی ارتش و گروهی از فرماندهان نیروهای مسلح حضور داشتند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا