نخستین کنگره سلولدرمانی و ژندرمانی برگزار میشود
Tehran- IRNA- اولین کنگره سلول درمانی و ژن درمانی با هدف بررسی استراتژی های جدید درمان بیماریهای شدید ، به ویژه سرطان ، به میزبانی انستیتوی سرطان جهاد جهاد ، ۱-۸ مه انجام می شود.
رئیس اولین کنگره سلول درمانی و ژن درمانی روز دوشنبه به IRNA گفت: “امروز ، درمان سرطان با روش هایی مانند شیمی درمانی به تنهایی پاسخگو نیست و اثربخشی آن بسیار محدود است.
اردشایر قوامزاده با اشاره به اینکه هزینه داروهای سرطانی به شدت افزایش یافته است. به طوری که قیمت یک آمپول ممکن است به یک میلیارد تومانس برسد و یک دوره حداکثر ۵ میلیون دلار هزینه کند ، وی افزود: “این شرایط مستلزم آن است که ما به درمان های جایگزین و مؤثرتر فکر کنیم.”
وی به پیشرفت های علمی این کشور در این زمینه اشاره کرد و گفت: در جهان ، درمان هایی مانند سلول درمانی و ژن درمانی به سرعت در حال توسعه است و ما در بین کشورهایی هستیم که کشورهای پیشرو هستیم. هدف ما این است که این روشهای درمانی را از مرحله تحقیق به مرحله صنعتی برسانیم تا دسترسی عمومی به عموم مردم و کاهش فشار هزینه های شیمی درمانی سنگین انجام شود.
رئیس اولین کنگره سلول درمانی و ژن درمانی همچنین به ظرفیت هوش مصنوعی در توسعه این منطقه پرداخته و گفت: “یکی از اهداف طولانی مدت ما استفاده از فناوری های جدید از جمله هوش مصنوعی برای طراحی فرایندهای درمانی دقیق تر ، برنامه ریزی و اجرای روشهای درمانی مؤثرتر است.” این می تواند نقش بسیار مؤثر در بهبود کیفیت درمان داشته باشد.
قوامزاده همچنین جشنواره علمی را در حاشیه کنگره اعلام کرد و خاطرنشان کرد: هدف از این جشنواره ارتقاء دانش مدرن ، تسریع در صنعتی شدن و آشنایی محققان و دانشجویان با این زمینه است. کنگره غالب با مشارکت اساتید ، محققان ، دانشجویان ، ساکنان و علاقه مندان به تحقیقات جدید و تحقیقات مدرن برگزار می شود.
یکی از اعضای موسسه تحقیقات سرطان Motamed گفت: “ما از همه کارشناسان ، دانشجویان و علاقه مندان به شرکت در این رویداد دعوت می کنیم.” این کنگره می تواند راه را برای پروژه های تحقیقاتی مشترک و همکاری های آینده بین مراکز علمی داخلی و حتی مراکز بین المللی هموار کند. این رویداد از متخصصان رشته های مختلف از جمله خون شناسی ، قلب ، ریه ، ارتوپدی و روماتولوژی شرکت می کند.
قوامزاده توضیح داد: از سلول درمانی نه تنها در درمان سرطانهای بدخیم و غیرقانونی ، بلکه در کیفیت التهابی ، خود ایمنی و حتی بهبود یافته زندگی نیز استفاده می شود. اگرچه تمرکز ما روی درمان بیماری های شدید است ، اما ظرفیت های درمانی بسیار گسترده تری در این منطقه وجود دارد.
وی مهمترین سخنرانان این کنگره را به عنوان استاد آنا ساردا ، رئیس انجمن پیوند سلولهای بنیادی اروپا (EBMT) توصیف کرد و گفت: “موسسه تحقیقاتی جهاد Motamed عضو انجمن اروپایی پیوند سلول های بنیادی (EBMT) است ، و این عضویت گامی مؤثر در جهت دستیابی به اهداف علمی و تقویت فعالیت های تحقیقاتی است.”
منبع : خبرگزاری ایرنا