سیاست

نماینده مبارکه: فرصت توسعه روابط اقتصادی ایران و اندونزی در جاکارتا فراهم شد

زاهرا سعیدی مبارک روز شنبه در مصاحبه با ایرنا به ایرنا گفت و با توصیف نوزدهمین کنفرانس اتحادیه ماجلز سازمان همکاری های اسلامی (PUIC) به میزبانی جاکارتا ، پایتخت اندونزی ، گفت: “این اجلاس با حضور بیش از ۵ کشور اسلامی از سراسر جهان برگزار شد.

وی گفت: این اجلاس شامل جلسات دو جانبه و چند جانبه در چارچوب PUIC است که در آن روسای جمهور کشورهای مختلف با یکدیگر ملاقات می کردند و افزودند: “در حاشیه این اجلاس ، جلسات علمی و اقتصادی نیز برگزار شد: از جمله بازدید از کالج صدرا و مسجد استیل در جاکارتا ، که توسط محبوب و ملاقات با Scholalars of the Schalars مورد استقبال قرار گرفت.

نماینده Mobarak: فرصتی برای توسعه روابط اقتصادی ایران -ندونزی در جاکارتا فراهم شد

تأکید بر اهمیت اجرای توافق های قبلی در وزیر توانمندسازی زنان

همچنین جلسه ای با اتاق بازرگانی اندونزی و پارلمان بین المللی برگزار شد و ملاقات با وزیر توانمندسازی زنان ، معاونان ، معاونین و فعالان این زمینه چند ساعت طول کشید و اطلاعات گسترده ای رد و بدل شد.

سعید بارک خاطرنشان کرد: در طول جلسه ، اهمیت تقویت و اجرای توافق های قبلی تأکید شده است و امید است که دولت این توافق نامه را به روز کند و توافق های آینده را تقویت کند.

توافق نامه های ارزشمندی برای توسعه همکاری های اقتصادی بین ایران و اندونزی انجام شد

وی گفت: برای افزایش و توسعه همکاری های اقتصادی بین اتاق بازرگانی اندونزی و فعالان اقتصادی ایران ، توافق نامه های ارزشمندی حاصل شده است و افزود: یک وبینار مشترک باید ماه آینده برگزار شود تا فرصت های همکاری در مناطقی مانند تولید تجهیزات پزشکی و سایر ظرفیت های تولید را بررسی کند.

سخنگوی کمیته پارلمان صنایع و معادن پارلمان معتقد است که امسال سال “سرمایه گذاری در تولید” ، تبادل دانشجویی و همکاری در زمینه کشاورزی ، با تمرکز بر استفاده بهینه از منابع فراوان زمین و آب در اندونزی ، می تواند به حل چالش های کشاورزان ایرانی ، از جمله حاصلخیز شیمیایی و باروری شیمیایی و باروری ارضی کمک کند.

نماینده Mobarak: فرصتی برای توسعه روابط اقتصادی ایران -ندونزی در جاکارتا فراهم شد

ما می توانیم ظرفیت های گردشگری خود را به کشورهای اسلامی معرفی و تبادل کنیم

سعید بارک افزود: “از این نظر ، راه حل ها مشخص شده و ارتباط مشخص شده است ، اما یک چالش اساسی ، تقویت ادارات اقتصادی در سفارتخانه ها و در صورت لزوم برای کمک به حل مشکلات مالی وجود دارد.” هدف این است که تحولات مثبت در کشور و منافع اقتصادی برای مردم قابل مشاهده باشد. ما همچنین می توانیم ظرفیت های گردشگری خود را به کشورهای اسلامی معرفی و تبادل کنیم.

ما باید بتوانیم با بزرگترین کشور اسلامی در حوزه اقتصادی مشورت کنیم

وی با اشاره به مشترکات عمیق فرهنگی و مذهبی تهران و جاکارتا گفت: “ما باید بتوانیم با بزرگترین کشور اسلامی در حوزه اقتصادی مشورت کنیم و تلاش کنیم تا روابط اقتصادی را تقویت کنیم و دو منطقه را به یکدیگر نزدیک کنیم.”

نماینده مردم مبارک در پارلمان گفت: “از دولت خواسته می شود به محض اینکه مشاور مشاغل در اندونزی به عنوان بزرگترین کشور مسلمان جهان باشد ، فوراً باشد.”

سعدی بارک همچنین گفت که وزارت امور خارجه همچنین پیشنهاد می شود از ظرفیت پرسنل سفارتخانه ها که غالباً تحصیل کرده و نخبه هستند ، استفاده کند و گفت: “با وجود یک آئین نامه که مانع از کار همزمان در سفارتخانه ها می شود ، می توان با صدور مقاله و بدون پرداخت حقوق و دستمزد و مزایای آنها صادر کرد.” به عنوان مثال ، شخصی که در زمینه گردشگری تحصیل کرده است می تواند به طور مؤثر در معرفی ظرفیت های گردشگری ایران کار کند.

نیاز به به روزرسانی مقررات و قوانین برای استفاده از ظرفیت اقتصادی کشورهای مسلمان و تقویت روابط اقتصادی

وی افزود: ما ظرفیت های ارزشمندی را هدر می دهیم در حالی که همسران و فرزندان کارمندان دولت می توانند با شرکت در فعالیت های شغلی به ارتقاء اهداف و افزایش کارآیی کمک کنند و گزارش های مفصلی از پیشرفت پروژه (از نقطه A تا نقطه B با شماره) ارائه دهند ، و اضافه کردند:

وی گفت: “فعال سازی این مین ها توسط کارشناسان ایرانی می تواند مزایای اقتصادی قابل توجهی را برای کشور و مردم به همراه آورد.” بنابراین ، جلسات بسیار مفید بود و امیدواریم که نتایج به نفع مردم باشد.

به گفته ایرنا ، جمهوری اسلامی پارلمان پارلمان اسلامی ایران ، محمد باغکالیباف ، رئیس پارلمان پارلمان ایران ، در تاریخ ۹ ماه مه برای حضور در اتحادیه پارلمان اسلامی در ۹ ماه مه به جاکارتا رسید و سخنران پارلمان در اولین سخنرانی خود در جمع در جمع این مقاومت.

در حاشیه اجلاس ، رئیس مجلس مشاوره اسلامی دو جلسه دو جانبه را با روسای اندونزی (مجامع ملی و مشورتی) ، عمان ، عربستان سعودی ، الجزایر ، بورکینا فاسو و مالزی برگزار کرد. تسهیل روابط اقتصادی ، بهبود روابط پارلمانی ، حمایت از علت فلسطین و تلاش برای جلوگیری از جرایم رژیم صهیونیستی ، تمرکز اصلی این مشاوره ها بود.

سخنران پارلمان همچنین در دانشگاه شریف اسلامی Hedayehullah Jakarta ، پس از استقبال پرشور از دانشجویان صحبت کرد و از ترجمه کتاب “خدمات متقابل اسلام و ایران” استاد شهید موتاهاری رونمایی کرد. وی همچنین با گروهی از دانشمندان و دانشمندان اندونزی ملاقات کرد. در این جلسه موضوعاتی از قبیل ایجاد ارز اسلامی و تقویت همکاری های اقتصادی بحث شده است. شرکت کنندگان همچنین از موقعیت فرش در حمایت از فلسطین قدردانی کردند.

هیئت پارلمانی جمهوری اسلامی ، به سرپرستی غالیباف ، همچنین عصر پنجشنبه در مرکز فرهنگی اسلامی اندونزی شرکت کرد و مورد استقبال مسلمانان این مرکز قرار گرفت و همچنان به آنها رسیدگی کرد. محمد بانگر غالیباف دیروز (جمعه) در آخرین روز شبکه تلویزیونی مترو در محبوب ترین تلویزیون اندونزی صحبت کرد و به عنوان پرجمعیت ترین کشور مسلمان جهان با اندونزی صحبت کرد.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا