سیاست

وزیر کشور: رویکرد دولت چهاردهم جلوگیری از امنیتی شدن پدیده‌های اجتماعی است

به گفته خبرنگار سیاسی IRNA ، الکساندر مومنی روز چهارشنبه در کنفرانس معاونان و مدیران کل فرمانداران ، با اشاره به اولویت های وزارت کشور ، گفت: “اولویت های وزارت کشور اکنون در حوزه های اجتماعی و اقتصادی متمرکز شده است.” این بدان معنا نیست که مسائل سیاسی در اولویت قرار نمی گیرند ، اما وزارت کشور به طور سنتی در زمینه های سیاسی و امنیتی شناخته می شود و مسیر خود را ادامه می دهد. با این حال ، ما باید در زمینه های اجتماعی و اقتصادی بیشتر در اولویت قرار دهیم.

وی افزود: موضوع بحث ما امروز مربوط به حوزه اجتماعی است که یکی از اولویت های اصلی است. ” ورزش به طور مستقیم با جلسه امروز ما مرتبط است و یکی از مناطقی است که می تواند باعث ایجاد نشاط و نشاط در جامعه شود ، ضمن جلوگیری از آسیب های اجتماعی.

وزیر کشور گفت: “بنابراین ، من از تمام تلاش ها برای موافقت با مناطق مختلف ورزشی برای ارتقاء نشاط ، نشاط و سلامت در جامعه قدردانی می کنم.” زرهنه و ورزش ورزشی ، همانطور که از نام آن پیداست ، ورزشی است که با رویکرد اخلاق ، ادب ، دستگیری دیگران و کمک به هموطنان در هم تنیده است. این ورزش همچنین جذابیت خوبی دارد.

مومنی افزود: “بدیهی است ، هر صنعت ، هر بخش و هر زمینه ای برای توسعه به مؤلفه های مختلفی احتیاج دارد.” دو مؤلفه که من تأکید می کنم پشتیبانی و رقابت است. در همین راستا ، ما بر همه نمایندگان فرمانداران و خود فرمانداران تأکید می کنیم تا پشتیبانی لازم را از این ورزش از جمله زیرساخت ها ، مکان ها و سایر بخش ها ارائه دهند. مقامات همچنین باید مناطق رقابت بیشتری را فراهم کنند تا افراد بخش های مختلف بتوانند در این زمینه حضور داشته باشند و دیده شوند.

وی گفت: ورزش هایی که در این جلسه نمایش داده می شدند ترکیبی از رشته های مختلف بود که چابکی و انعطاف پذیری ژیمناستیک را نشان می داد. این تمرینات به قدرت بدنی نیاز دارند و به مهارت و توانایی بالایی نیاز دارند. همچنین ، تظاهرات و ورزش های آکروباتیک در این محیط کوچک به خوبی نمایش داده شد. به طور کلی ، نمایش این ورزش ها نیاز به تمرکز زیادی دارد و منعکس کننده کار سخت ورزشکاران است. هنرهای رزمی نیز در این ورزش ها حضور داشتند و همه ما هیجان این جلسه کوچک را دیدیم.

وزیر کشور گفت: “وظیفه ما به عنوان یک مسئولیت سنگین ؛ ما باید زمینه رقابت را ایجاد کنیم و این جمعیت بیشتری را به صحنه بیاوریم. جوانان باید در یک رقابت زیبا و سازنده همراه با مسئولیت های اجتماعی خود دیده شوند و به درجه های بالاتر برسند.

مومنی افزود: “اگر می خواهم دو توصیه اساسی به خودم و جامعه داشته باشم ، اولین مورد این است که سعی کنم پشتیبانی لازم را ارائه دهم.” دوم ، ایجاد مسابقات فشرده و نزدیک نیز از اهمیت ویژه ای برخوردار است. با افزایش رقابت ، افراد بیشتری دیده می شوند و این به ارتقاء این ورزش ها کمک می کند.

“ما امیدواریم که با تلاش های مداوم ، ورزش های داخلی نیز به سطح قاره و جهانی ارتقا یابد و ایران بتواند از این امر جلوتر باشد ؛ مراحل در این راستا انجام شده است ، اما به نظر می رسد کافی نیست و ما به تلاش بیشتری نیاز داریم.

وزیر کشور گفت: “رویکرد جدید ما به حوزه های اجتماعی جلوگیری از تأمین پدیده های اجتماعی و سازماندهی مسائل اجتماعی با سازوکارهای خود است.” این سیاست رویکرد قطعی وزارت کشور و دولت چهاردهم است.

وی گفت که ما باید پدیده های اجتماعی را به روشی صحیح حل کنیم و گفت: “در اینجا فرصتی برای ذکر نمونه ها نیست ، بلکه در این دوره کوتاه ، موضوعاتی وجود داشت که نه تنها در صورت پرداختن به امنیت ، بلکه مشکلات بیشتری برای کشور خواهند داشت.” حداقل هفت یا هشت چیز در ذهن من وجود دارد که توسط مکانیسم های اجتماعی برطرف شده است ، و در گذشته نمونه هایی از چنین رویکردی نادرست وجود داشته است.

مامنی افزود: رویکرد اصلی وزارت کشور ، حل و فصل پدیده های اجتماعی با مکانیسم های خاص خود و جلوگیری از تأمین امنیت آنها است.

وی ادامه داد: “درک دقیق پدیده ها نیز بسیار مهم است.” بدون دانش دقیق ، هیچ راه حل مناسبی وجود ندارد. هر دو گروه ، یعنی پدیده های اجتماعی و آسیب های اجتماعی ، مهم هستند. اگر بخواهیم شبیه این دو باشیم ، صدمات اجتماعی مانند بیماری ها است و پدیده های اجتماعی مربوط به شناخت علل آن بیماری ها است. برخی از بیماری ها ممکن است بخش عمده ای از جامعه را تحت تأثیر قرار دهند و شناخت آنها می تواند در روشهای مناسب به درمان مؤثر منجر شود.

مومنی افزود: “در زمینه درمان ، نادیده گرفتن بیمار امکان پذیر نیست و فقط با دلایل مقابله می کند.” در حوزه اجتماعی نیز باید به آسیب و درک پدیده های اجتماعی توجه کنیم. تمرکز روی هر یک به تنهایی کافی نیست. اگر ما فقط صدمات را سازماندهی کنیم ، بدون دانستن علل ، مؤثر نخواهد بود. بنابراین ، ما باید به پدیده های اجتماعی و صدمات توجه کنیم و راه حل های دقیقی برای آنها ارائه دهیم. متأسفانه ، بسیاری از موارد پدیده های اجتماعی و آسیب ها به سادگی مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرند. مسائل اجتماعی یکی از پیشرفته ترین موضوعات است و با یک عامل یا متغیر ساده قابل توجیه نیست.

وزیر کشور گفت: “به عنوان مثال ، علت اعتیاد تنها بیکاری نیست.” بله ، بیکاری و مشکلات اقتصادی می تواند برخی از دلایل باشد ، اما همه علل آن نیست. مطالعات علمی نشان داده است که بیش از ۲ ٪ و در برخی موارد تا ۵ ٪ ، افرادی که معتاد شده اند شاغل بودند. بنابراین ، پدیده های اجتماعی نمی توانند به همان سادگی که تصور می شود حل شود. بنابراین ، من تأکید می کنم که ما باید از جامعه نخبه ، دانشگاه ها و مراکز علمی سوء استفاده کنیم تا به طور دقیق پدیده هایی را که در حوزه کار ما هستند ، درک کنیم. نتیجه این شناخت توجه صدمات خواهد بود و ما باید از اهمیت ویژه ای بپردازیم.

وی گفت: “مؤلفه اصلی این بیماری شناسایی بیماری است.” یعنی شما باید آن را بدانید تا بتوانید با آن رفتار کنید. پدیده های اجتماعی نیز همین است. پس از شناخت ، ما باید اولویت بندی کنیم. اکنون که این پدیده را می شناسیم ، باید با استفاده از مکانیسم های علمی و تجربیات کشورهای مختلف ، از کلیه دانش و دانش آکادمیک داخلی و بین المللی استفاده کنیم. برخی از مسائل جهانی هستند و ممکن است تفاوت چندانی با جامعه ما نداشته باشد.

وی افزود: درک پدیده ها و اولویت بندی آنها در حال حاضر بسیار مهم است. ” برخی از پدیده ها ممکن است جلوی چشمان ما باشند و ما باید به آنها توجه کنیم. در عین حال ، برخی از پدیده های دیگر ممکن است در حال حاضر خود را نشان ندهند ، اما آسیب آنها به مراتب بیشتر از آسیب هایی است که اکنون با ما روبرو هستیم. به عنوان مثال ، یکی از این پدیده ها مسئله جمعیت است. اگر با همان آهنگ برویم ، تا سال ۳ ، جمعیت کشور ممکن است به نیمی از جمعیت فعلی کاهش یابد. این می تواند هویت تمدن و تاریخی ایران را دشوار کند.

وزیر کشور گفت: “برخی می گویند مشکل اصلی اقتصادی است ، اما اگر اوضاع اقتصادی دچار مشکل نباشد ، چرا فرزندآوری کمتری دارد؟” زیرا این به یک سبک زندگی تبدیل شده است. حتی در برخی موارد ، افرادی که از نظر اقتصادی بهتر هستند ممکن است فرزندآوری کمتری داشته باشند. بنابراین ، آسان نیست که بگوییم با وام یا حل مشکلات اقتصادی ، این حل می شود.

وزیر گفت: “ما یک سازمان اجتماعی در وزارت کشور نیستیم که اجرای آن را انجام دهیم.” سازمان های دیگر مانند رفاه و سایر موسسات در این زمینه کمک می کنند. این وظیفه ماست که شناسایی ، اولویت بندی و ارائه راه حل هایی برای آنها. ما باید حوزه های اجتماعی این کشور را راهنمایی ، سازماندهی ، برنامه ریزی ، نظارت و سیاست گذاری کنیم تا آنها بتوانند اجرای آن را انجام دهند.

مومنی افزود: “اصلی ترین الزام راهنمایی در یک موضوع ، شناخت پدیده ها و یافتن راه حل های مناسب برای آنها است.” پس از شناسایی پدیده ها ، باید اولویت ها را تعیین کرده و سهم هر دستگاه را تعیین کنیم. پس از این مرحله ، برنامه ریزی لازم انجام می شود و نظارت و ارزیابی در کار وجود دارد.

وی افزود: “صدماتی که اکنون دیده می شود ، مانند اعتیاد و کودکان شاغل ، باید مورد توجه قرار گیرد.” این خسارت ها امنیت ذهنی جامعه را به خطر می اندازد و باید به آنها توجه کنیم. همچنین ، ما باید به پدیده هایی توجه کنیم که ممکن است در آینده ما را دشوار کند. به عنوان مثال ، موضوع جمعیتی که من ذکر کردم یکی از پدیده هایی است که باید به آن توجه ویژه ای داشته باشیم. کاهش چشمگیر جمعیت ، تعداد آنها به من داده است ، بسیار نگران کننده است. ما باید یک تحلیل دقیق از آمار رسمی جدید داشته باشیم.

مومنی گفت: دلایل کاهش جمعیت و فرزندآوری نیز باید مشخص شود. از چند دلیل ، ما ممکن است بتوانیم چند اولویت را مدیریت کنیم و آنها را حل کنیم ، بخش بزرگی از این صدمات را بپوشانیم.
وی گفت: “برنامه ریزی و اولویت بندی مهمترین کاری است که ما باید انجام دهیم.” کلمه “سازمان اجتماعی” ممکن است به ذهن متبادر شود که ما کارهای اجرایی را انجام می دهیم ، اما وظایف ما اجرایی نیستند. سازمان باید آسیب شناسی ، نظارت و نظارت بر جامعه باشد. یکی از مزایای این سازمان ، مشاهده خوب آن است.

وزیر گفت: “ما باید پدیده ها را بشناسیم ، دلایل آنها را اولویت بندی و بررسی کنیم.” ما نباید ساده و فکر کنیم که با یک متغیر می توانیم همه مشکلات را حل کنیم. مسائل اقتصادی مهم هستند ، اما سبک زندگی و رفتار نیز بسیار تأثیرگذار هستند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا