۳ هزار مگاوات برق به صورت انشعاب غیرمجاز مصرف میشود
۱:۳۷ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – وزیر انرژی عباس عربی در بین مدیران ارشد صنعت برق و مقامات ارشد قضایی در دفتر مرکزی بحران شبکه برق ایران تأکید می کند که حفظ پایداری شبکه اولویت اصلی صنعت برق است ، افزود: حدود ۶۰۰۰ مگاوات مصرف برق توسط بخش های غیرقانونی از بین می رود و این چالش ها است.
وی صنعت برق ایران را به عنوان یکی از صنایع افتخار کشور توصیف کرد ، که نه تنها در تولید بلکه در زمینه مهندسی و مهندسی تجهیزات نیز وجود دارد و اکنون بخش قابل توجهی از تجهیزات فنی و توانایی مهندسی صنعت برای کشورهای صنعت است.
وزیر انرژی امسال به شرایط ویژه امسال ادامه داد: شبکه برق این کشور تقاضای ناگهانی در فصل گرم را تجربه می کند ، که بیش از ۶۰۰۰ مگاوات صرفاً با تجهیزات خنک کننده مرتبط است. امسال با گرمای بی سابقه در بسیاری از مناطق بالاتر از میانگین بلند مدت و کاهش ۵ ٪ در ذخایر آب سد که نیروگاه های آب را از بین برده اند ، محدودیت های برق از اوایل سالهای گذشته آغاز شده است.
علی آبادی خاطرنشان کرد: تأخیر در اجرای دوره ای برخی از نیروگاه های حرارتی به دلیل فشار زیاد کار در زمستان و همچنین ادامه دوره ترمیم در نیروگاه هسته ای Bushehr از عوامل دیگری در تشدید تشدید در ماه مه است. با این حال ، هدف ما حفظ ثبات شبکه و جلوگیری از قطع برق جهانی است. از آنجا که ، با وجود خاموشی های برنامه ریزی شده ، هزینه های ملی و اجتماعی بسیار سنگین است و بازگشت کامل شبکه ممکن است تا یک هفته طول بکشد. ایران مفتخر است که طی ۵ سال گذشته هرگونه قطعی ملی را تجربه کرده است.
وی گفت: در ماه مه امسال بیش از ۶۰۰۰ مگاوات بیش از مدت مشابه سال گذشته تولید شده است. با این حال ، تقاضا برای مصرف ۶۰۰۰ مگاوات افزایش یافته است. همچنین ، به دلیل محدودیت در استفاده از نیروگاه های آب ، بیش از ۶۰۰۰ مگاوات این ظرفیت در ماه ژوئیه و آگوست برای ذخیره سازی در دسترس نیست ، که باعث ایجاد فشار مضاعف شده است.
وزیر انرژی در مورد رشد سریع مصرف برق در سالهای اخیر گفت: در دهه ۱۹۸۰ و اوایل دهه ۱۹۸۰ ، رشد سالانه مصرف برق حدود ۴.۹ درصد بود ، اما سال گذشته در اوج مصرف حدود ۲.۵ درصد افزایش یافت. امسال انتظار داریم که این تعداد به بیش از ۵ ٪ برسد و بر این اساس ، وزارت انرژی برنامه ریزی برای پاسخگویی به رشد ماهها قبل را آغاز کرده است.
Aliabadi ادامه داد: در قالب ۲ مگاپس تعریف شده برای عبور از اوج سال ، توسعه ظرفیت تولید ، بهینه سازی مصرف و به روزرسانی زیرساخت های نظارت بر مصرف در دستور کار قرار دارد. یکی از مهمترین اقدامات نصب کنتورهای هوشمند برای مشترکان بالا است. تاکنون ۵ میلیون متر نصب شده است و این تعداد تا پیک تابستان به ۵ میلیون نفر می رسد. این کنتورها به مدیریت و محدودیت مصرف هوشمند اجازه می دهد تا مشترکان پر رونق را بدون آسیب به دیگران ایجاد کنند.
وی به موضوع مصرف غیرقانونی برق توسط استخراج کنندگان رامسر اشاره کرد و گفت که تاکنون بیش از ۶۰۰۰ معدنکار غیرمجاز کشف شده اند که بیش از هزار مگاوات مصرف کرده اند. تخمین زده می شود که در حال حاضر بین ۲ تا ۶۰۰۰ مگاوات برق در این منطقه به طور غیرقانونی مصرف می شود. برای مقابله مؤثر با این پدیده ، ما نیاز به همکاری نزدیک با قوه قضاییه و جرم و جنایت صریح این رفتار داریم.
تشکیل یک کارگروه مشترک برای مقابله با استخراج غیرقانونی استفاده می شود
وهید میر حسینی ، معاون دادستان کل کشور ، در این جلسه گفت: “قوه قضاییه و دادستان کل کشور آماده همکاری با وزارت انرژی برای بهبود وضعیت صنعت برق و بهبود خدمات به مردم هستند.” اجرای دقیق قوانین می تواند بسیاری از چالش های موجود در این زمینه را کاهش دهد و همه بخش ها باید در مورد تهیه پایدار این محصول حیاتی در اجرای مسئولیت های قانونی آنها مراقب باشند.
وی بر نقش حیاتی برق در زندگی روزمره مردم تأکید کرد: تقویت تعامل وزارت انرژی با مردم ، به ویژه در زمینه اطلاعات و آگاهی لازم است.
معاون دادستان کل بر عدالت در توزیع برق و اجرای منصفانه محدودیت ها و اطلاعات در مورد زمان خاموشی تأکید کرد ، و افزود که آگاهی و اطلاعات دقیق در مورد مدیریت مصرف ، به ویژه در شبکه های اجتماعی ، موضوعات مهمی هستند که باید توسط همکاران صنعت برق در نظر گرفته شوند.
وی با اشاره به موضوعات مشترک وزارت انرژی و قوه قضاییه ، گفت: “گرفتن با اختلافات غیرمجاز و کشف کارگران غیرقانونی یکی از اولویت های مشترک ما است و دادستان تمام تلاش خود را برای مقابله با استخراج غیرقانونی رامسر انجام می دهد.”
در پایان ، معاون دادستان کل کشور گفت: تشکیل یک کارگروه مشترک بین وزارت انرژی و دادستان کل و برگزاری جلسات منظم برای مقابله با این تخلفات می تواند اثربخشی بیشتری در برخورد با جرایم برق ایجاد کند.
در پایان جلسه ، لزوم ادامه همکاری قوه قضاییه و وزارت انرژی برای مقابله با جرائم انرژی ، کاهش تخلفات مصرف و کمک به حفظ پایداری شبکه ملی برق. مقامات قضایی ضمن حمایت از برنامه های وزارت انرژی ، بر تسهیل فرآیندهای قانونی برای مقابله با متخلفان و حمایت از زیرساخت های حیاتی کشور تأکید کردند.
منبع: وزارت انرژی