آغاز آزمایشی اصلاح نظام بانکی از فروردین
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – محمد ریزاژین در صدمین سالگرد بانک سپه گفت: “همه مردم از ابتدای تولد تا لحظه مرگ با سیستم بانکی سر و کار دارند و سیستم بانکی سهم زیادی در ارائه تصویر خوب از سیستم اقتصادی کشور دارد.”
وی گفت: سیستم بانکی در سنین مختلف خدمت می کند و توسعه آن می تواند منجر به توسعه اقتصادی کشور شود و اظهار داشت: مدیران بانک سپاه یکی از رهبران صنعت بانکی کشور بودند. تقریباً این بانک ها نقش اساسی در توسعه کشور داشتند. نوآوری های عمومی که پنج سال پیش در این کشور پدید آمده است ، به طور کلی توسط بانک های ملی و سپاه شکل می گیرد. حتی بانک مرکزی از درون این بانک ها پدید آمده است.
رئیس بانک مرکزی گفت که بانک سپه در صنایع مختلف نقش داشته است و افزود که سال در سیستم بانکی سال متفاوتی خواهد بود ، زیرا قانون برنامه هفتم در دو سال اول برنامه هایی را برای ما دیده است و ما موظفیم آن را اجرا کنیم.
وی افزود: “ما برنامه های خاصی برای اصلاح سیستم بانکی داریم که از تعطیلات عید نهایی کرده ایم و کار یک بانک را در عید شروع کردیم.
Farzin با اشاره به تأمین اعتبار سیستم بانکی ، گفت: “اگر ما روش های عرضه را توسعه دهیم ، سرمایه گذاری در کشور قطعاً کشور را تقویت می کند ؛ ما طرحی را شروع کردیم که یک روش تأمین مالی هدفمند است ؛ آسیب شناسی نشان می دهد که پول در جای خود قرار نمی گیرد و راندمان پول کاهش می یابد و یا به شرکتهای بزرگ می رود ، و باعث می شود که شرکت های کوچک ضعیف و ضرر داشته باشند ، آسیب دیده و آسیب دیده اند ، بانک ملی
رئیس بانک مرکزی ادامه داد: “پولی که به سرمایه در گردش شرکت می دهیم باید منجر به تولید و تأمین نیازهای تولید شرکت شود ؛ ما جزئیات این طرح را در هفته آینده توضیح خواهیم داد.
به گفته فرزین ؛ بیشتر تسهیلات بانکی به شرکتهای بزرگ داده می شود. به همین دلیل ، یک دفتر برای کنترل تسهیلات واحدهای بزرگ در بانک تنظیم شده است.
وی به تخصص بانکها اشاره کرد و آنها را مطابق با برنامه هفتم به چهار گروه تقسیم کرد: بانک ها باید تخصصی یا تجاری باشند یا وام یا مسکن. بانک ها در حال حاضر همه کارها را انجام می دهند و رقابت گسترده ای وجود دارد ، به خصوص در مورد علاقه بانکی. ما امسال شروع می کنیم و اساسنامه را برای دو یا سه سال تدوین می کنیم. ما امیدواریم که هر بانکی را در موقعیت تخصصی خود قرار دهیم.
رئیس بانک مرکزی به بانک ها اشاره کرد و گفت: “بانک های مختلف باید وظایف خود را داشته باشند و باید کار خود را در زمینه تحصیلی خود انجام دهند ؛ بانک باید بنگاه را ایجاد و برون سپاری کند ، نه برای اداره شرکت.
فرسین به صلاحیت بانک ها اشاره کرد و گفت: “اکنون بانک سپه همان مشکل را دارد ؛ ۱۳۰۰ کل سرمایه بانکها بوده است ؛ صلاحیت سرمایه بانکها عملاً منفی بوده است ، حتی اگر همه مجازات ها برطرف شود ، با این صورت های مالی هیچ کاری نمی تواند انجام شود ؛ بانک ها باید از نظر بهداشت مالی آماده همکاری با بانک ها باشند.
وی افزود: نافرمانی سیستم بانکی به دلیل ورشکستگی نیست بلکه دارایی موجود است بلکه نقدینگی لازم را ندارد. ” ما همه بانکها را مجبور به جمع آوری سرمایه کرده ایم. حداقل سرمایه بانک باید ۲ تلاش باشد و ما تحت دیگری بانکی نخواهیم داشت. ما ۲ بانک داشتیم که پایتخت ۲ و بیش از ۲ بود که امسال به ۲ می رسد. ۲ بانک کفایت سرمایه منفی دارد. بقیه زیر ۱ است.
“بانکها نباید وارد عملیات دیگر شوند و در مدیریت شرکت شرکت کنند ؛ مجبور به تسلیم شرکت هستند ؛ امسال امسال تشدید می شود.
فرزین در مورد ازدحام بیش از حد سیستم بانکی گفت: “اگر ما به ریشه تبدیل شویم ، بخشی از خواسته های دولت ؛ با تحقق تحریم ، تأمین مالی دولت از بانک ها افزایش یافته است ؛ برای چندین سال ، خانه تأمین مالی کشور ، مانند یک وام ازدواج ، حداقل در سیستم بانکی که باعث شده است که این سال باعث افزایش بیش از حد شود ؛ سیستم بانکی.
رئیس بانک مرکزی تأکید کرد: بانک ها ورشکسته نیستند ، اما مشکل نقدینگی این است که این مشکل باید برطرف شود. بانک ها نباید با یک تصویر منفی نشان دهند. برای Sepah Bank ، ما همچنین برنامه های اصلاحی را اجرا می کنیم.
وی همچنین در مورد پولشویی گفت: “ما معامله را برای پولشویی پولشویی مشاهده کردیم و رسیدگی کردیم ؛ منبع بسیاری از پولشویی ها می تواند از طریق سیستم بانکی باشد ، بنابراین سخت گیری های ما در این بخش از سال گذشته افزایش یافته است.
فرسین اظهار داشت که باید به پولشویی حساس باشد. وی گفت: امسال نیز با تلاش همکاران سیستم بانکی ، ما این را تقویت خواهیم کرد.
رئیس بانک مرکزی در صورتهای مالی بانک سپه گفت: “این بانک دارای پنج خواسته از دولت است ؛ ۱۵ این ضرر انباشته شده و ۶۰۰۰ برداشت بیش از برداشت است. بخش عمده ای از اضافه برداشت بانک به دلیل خواسته های حاکمیت و دولت است ؛ دولت باید وظیفه را تعیین کند. دولت می تواند یا نه ، دولت را به دست آورد و نه دولت! به عنوان بخش خصوصی
فرسین خواستار اجرای افزایش سرمایه دولت شد و گفت: “اگر ببینیم دولت سرمایه گذاری نمی کند ، ما به سود خودمان کمک خواهیم کرد تا بانکهای دارای دولت را افزایش دهند ؛ اما ما این توانایی را داریم که مشکل صلاحیت سرمایه بانکهای متعلق به دولت را حل کنیم ؛ دولت نباید هزینه های خود را به بانک ها تحمیل کند.
رئیس بانک مرکزی به بانکهای متعلق به دولت اشاره کرد و گفت: “نیازی به حضور در برخی از این بنگاه ها نیست و باید باقی بماند.” در هر صورت ، سال یک سال تعیین کننده برای سیستم بانکی است و تمام قدرت ما برای بانک ها صرف می شود تا به فرمانداران لازم بازگردند و نقدینگی آنها را اصلاح کنند. دشوار است اما ممکن است.
وی گفت: “طبق قانون ما می توانیم به دلیل اضافه برداشت ، بانک ها را بدست آوریم ، اما ما به دارایی های بزرگ بانک های متعلق به سپرده گذاران علاقه ای نداریم.”
منبع: tasnim