اجرای همزمان ۴۷ پروژه کلان زیرساختی و ۱۹ پروژه حیاتی روساختی در حوزه دریایی
۱:۳۷ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان جدید فرزان سادگ در سخنرانی در مورد دومین سالگرد بازگشت نیروی دریایی نیروی دریایی ، افزود: “این گروه ، به عنوان تجلی از اقتدار نیروی دریایی ملت بزرگ ایران ، فصل جدیدی از جمهوری اسلامی ایران را ساختند که مردان -مردان بزرگ دریایی ایران.”
وی با اشاره به یکی از دستورالعمل های عالی رهبر ، گفت: “رهبر عالی ، با اعماق ویژه و دوراندیشی ، گفت:” جنبش دریایی ایران قدرت پنهان را نشان می دهد که نه تنها یک دستاورد نظامی بلکه برای توانمندسازی ملی در پیوند بین تخصص و ایمان نیز مثبت است. “
وزیر جاده ها و توسعه شهری اظهار داشت: امروز ، بیش از هر زمان دیگری ، اهمیت دو عنصر اصلی “ایمنی” و “امنیت” در زمینه دریایی فاش شده است.
وی افزود: از این طریق ، وزارت راه و توسعه شهری و بنادر و سازمان دریایی به عنوان پیشگامان و مدیران توانمند دولت چهاردهم ، با احساس مسئولیت تاریخی و فداکاری محکم ، اقدامات استراتژیک و زیرساختی قابل توجهی را انجام داده اند که جلوه ای برجسته این تلاش و رویکرد ملی بوده است. است
Sadegh از تأمین انرژی پایدار و ایمن با ساخت پست های برق پر فشار مانند پروژه بندر شهید رجائی برای ایجاد راهروهای تدارکات یکپارچه و استراتژیک مانند مسیر بحرانی منتهی به بندر شهید بهشته چاباهار. از گسترش چشمگیر ظرفیت های صادرات انرژی با ساخت اسکله های نفتی مدرن و مجهز در مجتمع نفتی شهید رجائی برای بهبود ایمنی بهره وری و مدیریت عملیات دریایی با برج های کنترل پیشرفته مانند برج کنترل بندر امام خمینی (RAH) و استحکامات ساحلی مهندسی شده و طیف گسترده ای از اقدامات وثیقه.
وزیر جاده ها و توسعه شهری با اشاره به انقلاب در نوسازی و تجهیزات بندر و ناوگان دریایی کشور ، گفت: در این رابطه ، سرمایه گذاری های قابل توجهی انجام شده است ، از جمله قراردادهای بین المللی برای تأمین تجهیزات و بارگیری و بارگیری پیشرفته (۱) جرثقیل جنت و ۴ RTG). و همچنین شکوفایی توانایی های داخلی و اعتماد به نفس در کارشناسان ایرانی با قراردادی برای تهیه یک کشتی خدمات حیاتی تقریباً ۲ تریلیون ریال با صنایع برجسته داخلی.
وی افزود: فراتر از مرزهای دیپلماسی اقتصادی دولت چهاردهم ، موضع ایران را به عنوان یک محور کلیدی ، یک شریک قابل اعتماد و یک قطب لجستیکی ممتاز در منطقه و بزرگراه تجارت جهانی ، از جمله نتیجه گیری توافق نامه استراتژیک با جمهوری قزاقستان برای ساخت یک ترمینال اختصاصی در ترمینال طلایی تثبیت کرده است. بندر شهید رجائی ، که نشان دهنده اعتماد متقابل و چشم انداز همکاری های طولانی مدت منطقه ای است.
وزیر امور خارجه و توسعه شهری گفت: ترویج مذاکرات سازنده و هدفمند با قدرتهای اقتصادی جهانی ، مانند چین و شرکای مهم منطقه ای مانند عمان و قطر با هدف جذب سرمایه گذاری های بزرگ و انتقال فناوری برای تسریع در توسعه بنادر استراتژیک و نسل بعدی ، مشارکت فعال فعال و تأثیرگذار در زمینه همکاری چند جانبه در ایران. این مجموعه از اقدامات نه تنها اساس توسعه پایدار و رونق اقتصادی ملی را تقویت می کند ، بلکه ایران را به عنوان یک بازیگر مسئول قابل اعتماد و تعیین کننده در زمینه پویا تجارت و حمل و نقل بین المللی نیز پیشنهاد می کند.
سادگ خاطرنشان کرد: در فصل جدیدی از مرجع دریایی ایران ، من بار دیگر بر ضرورت حیاتی هم افزایی استراتژیک تأکید می کنم – از نیروهای مسلح قدرتمند گرفته تا نهادهای دولتی و بخش خصوصی.
وی خاطرنشان کرد: دستاوردهای اخیر شامل حماسه های حماسی نیروی دریایی و سپاه ، توسعه پرش زیرساخت های بندری و افزایش سرمایه گذاری های داخلی و بین المللی شهادت به اراده و ظرفیت ملت بزرگ ایران برای فتح افق های جهانی است.
سرواگ گفت تحقق اهداف متعالی توسعه توسعه دریایی و ادغام جایگاه ایران اسلامی به عنوان یک قدرت پیشرو دریایی در منطقه و جهان مستلزم تعیین ملی پالادین ، عزت نفس ناپایدار بر اساس دانش و ایمان و حداکثر همگرایی است.
وزیر جاده ها و توسعه شهری افزود: “ما از افتخارات بزرگ و تجدید عهد با آرزوهای بالای شهد ، به ویژه عزیزان بندر شهید رجائی الهام گرفته ایم و از حماسه نیروی دریایی انگیزه می گیرند ، مصمم تر از همیشه برای آینده ای روشن تر”.
منبع: وزارت جاده ها و توسعه شهری