اجلاس پارلمانهای کشورهای مسلمان فرصتی مناسب برای تعمیق روابط آنها است
محسن زنگان در مصاحبه با خبرنگار سیاسی ایرنا روز دوشنبه ، در پاسخ به این سؤال که نوزدهمین کنفرانس اتحادیه پارلمان همکاری همکاری های همکاری اسلامی چقدر می تواند فرصت های ارزشمندی را برای پیگیری منافع کشورهای مسلمان ایجاد کند؟ وی گفت: “نقش مجالس در ایجاد تعامل بین المللی به همراه دیپلماسی عمومی افزایش یافته است و بسیاری از مؤسسات بین المللی که از مجالس جهان گرفته شده اند ، در حال مشاوره و پیشبرد اهداف بین المللی کشور خود با عناوین مختلف در سراسر جهان هستند.”
معاون اول رئیس قانون مجلس نمایندگان مجلس افزود: “این مجامع و نهادها سهم بسزایی در روابط اقتصاد ، جمعیت و اجتماعی و فرهنگی جهان دارند و سالها در زمینه های مختلف فعال بوده اند و نهادهای مختلف تحت عنوان یاروش تشکیل شده اند.”
یکی از اعضای کمیته بودجه و بودجه Majlis اضافه کرد: به عنوان مثال ، امروز ، به همراه مجموعه هایی مانند سازمان ملل متحد ، همه کشورها ، موسسه ای مانند اتحادیه بین المللی جهانی (IPU) با مجموعه ای از نمایندگان مجامع جهان همکاری می کند. این کشور همچنین موسسه ای مانند مجمع عمومی پارلمان آسیا (APA) در قاره آسیا را اداره می کند که شامل جمعیت و اقتصاد زیادی است و بر همگرایی و توسعه روابط آسیا تأثیر می گذارد.
موقعیت جغرافیایی کشورها به آنها توانایی های ژئوپلیتیکی داده است.
رئیس گروه دوستی ایرانی -ندونزی یکی از مؤثرترین نهادها در زمینه سیاسی و اقتصادی جهان را مجمع همکاری های اسلامی توصیف کرد و خاطرنشان کرد: این مجمع بیش از ۵ کشور و جمعیتی بیش از یک میلیارد نفر دارد و سهم بسیار مهمی در اقتصاد جهان دارد. موقعیت جغرافیایی کشورها همچنین دارای مزایا و توانایی های کشورها است.
Zanganeh اضافه کرد: کشورهای خلیج فارس یا آفریقای شمالی ، کشورهای خاور دور و جنوب شرقی آسیا از جمله کشورهایی هستند که روابط خود را با چنین جوامعی گسترش داده و تقویت کرده اند.
عضو کمیته برنامه ریزی و بودجه پارلمانی پارلمان ، با بیان اینکه اتحادیه پارلمانی ایالت های همکاری اسلامی توانسته است نقش ارزشمندی و مهمی در تعاملات و معادلات بین المللی ایفا کند ، اظهار داشت: جمهوری اسلامی ایران همچنین دارای نکات علاقه زیادی به مذهبی ، مذهبی ، محله یا سایر امور قومی است.
Zanganeh نشست همکاری های اسلامی را فرصتی بسیار مناسب برای نزدیک شدن به یکدیگر و تعمیق روابط اجتماعی ، سیاسی و فرهنگی آنها توصیف کرد و گفت: “بسیاری از سیاستها در زمینه روابط بین الملل توسط مجالس و قراردادهای خارجی و توافق نامه های خارجی باید توسط نهادهای بین المللی تصویب شوند.”
توسعه روابط پارلمانی ایران با سایر کشورها اقدامات دشمنان را خنثی می کند
معاون رئیس کمیسیون مقررات داخلی مجلس نمایندگان تأکید کرد: تعامل بیشتر بین پارلمان ایران با سایر کشورها افزایش می یابد ، در عمل این یک تصویر مثبت از کشور ما در ذهن سایر کشورها ایجاد می کند و سوء رفتار دشمنان را در برابر جمهوری اسلامی خنثی می کند تا چهره غیر واقعی ما را در بین کشورهای مسلمان نشان دهد.
رئیس گروه دوستی ایرانی -ندونزی گفت: “یکی از سیستم متکبر در مواجهه با کشورهای اسلامی و پیشبرد اهداف خصمانه ، تشدید فضای اسلامی در جهان برای دور نگه داشتن توده ها از کشورهای اسلامی و موضوعات جهان اسلام است.” در حالی که مباحث فلسطین ، غزه و رژیم صهیونیستی متعلق به دولت ، موضوعات اصلی در جهان اسلام هستند.
زنگان خاطرنشان کرد: اجلاس و جلسات برگزار شده در کمیته های مختلف آن می تواند با توضیح در مورد قطعنامه ها و اظهارات دقیق و دقیق و مؤثر ، نقش مهمی در رد اسلام هراسی و مبارزه با تروریسم دولت داشته باشد.
به گفته ایرنا ، نوزدهمین کنفرانس اتحادیه پارلمان همکاری های اسلامی (PUIC) در روز دوشنبه (۹ مه) در مورد این موضوع “حاکمیت سالم و نهادهای قوی به عنوان ستون های انعطاف پذیر” این کشور به طور رسمی در جاکارتا ، اندونزی راه اندازی شده است.
اعضای مجمع مشورتی اسلامی به سرپرستی روه الله متاکیر آزاد (نماینده تبریز) و همراهی سارا فالهی (نماینده ایلام) ، سید یحیا سلیمانیه (نماینده نیشابور) و محمد مهدی شهریری (نماینده بوژنورد) دیروز پویک وارد شد.
این اجلاس تا پنجشنبه ۵ اردیبهشت ادامه خواهد یافت و اعضای کمیته های پارلمان جمهوری اسلامی ایران سخنرانی را در کمیته های عمومی ، سیاسی ، فرهنگی ، زنان و خانواده ، کمیته دائمی فلسطین و همچنین کنفرانس زنان ارائه می دهند.
محمد بغالیباف به همراه تعدادی دیگر از نمایندگان ، فردا (۹ مه) به جاکارتا می روند و شرکت در این جلسه مهمترین برنامه های سخنران مجمع مشاوره اسلامی خواهد بود.
منبع : ایرنا