علم و دانش

استادان شیمی، بیشترین سهم را بین سرآمدان علمی کشور دارند

اصفهان- ایرنا- عضو هیات مدیره انجمن شیمی ایران گفت: طبق جدیدترین رتبه‌بندی‌ها، استادان و متخصصان رشته‌های شیمی بیشترین سهم را در بین سرآمدان علمی و دانشمندان یک و ۲ درصد برتر کشور با توجه به تعداد اعضای هیات علمی، دارند.

به گزارش ایرنا، محمدرضا ایروانی روز سه‌شنبه در مراسم آغاز به کار بیست و چهارمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران در دانشگاه اصفهان، افزود: یکصد نفر از شیمیدانان کشورمان بعنوان دانشمندان یک درصد برتر و ۴۲۰ نفر از آنها نیز بعنوان پژوهشگران ۲ درصد برتر در فهرست پژوهشگران پُراستناد جهان قرار گرفتند.

وی ادامه داد: شیمی نسبت به سایر رشته‌ها و با توجه به تعداد اعضای هیات علمی، بیشترین سهم را در میان این دانشمندان و پژوهشگران برتر داشت که افتخاری برای جامعه علمی کشور و شیمی به‌شمار می آید.

مشاور رییس انجمن شیمی ایران با اشاره به فعالیت‌های این مرکز گفت: ۱۰ همایش علمی امسال در دستور کار بود که امروز شاهد هشتمین رویداد هستیم و بیست و هشتمین سمینار شیمی تجزیه در دانشگاه فردوسی مشهد و سی‌اُمین کنفرانس شیمی در دانشگاه علم و صنعت نیز تا پایان امسال برگزار خواهد شد.

دبیر علمی بیست و چهارمین کنفرانس شیمی ایران نیز برگزاری این رویداد را فرصتی ارزشمند برای تبادل تجربه‌های علمی میان متخصصان شیمی و فیزیک دانست و گفت: این برنامه، بستری برای تعامل و گفت‌وگو میان گروه‌های تخصصی است که در آن به معرفی دستاوردها و روش‌های نوین در این رشته‌ها پرداخته می‌شود.

ناهید فرضی اظهار داشت: با توجه به موضوعات کلیدی همایش، از میان ۲۵۲ مقاله ارسال‌ شده به دبیرخانه، ۲۴ مقاله برای سخنرانی و نزدیک به ۲۰۰ مقاله برای ارائه به‌صورت پوستر انتخاب شد.

در این مراسم، میرقاسم حسینی، شیمیدان برجسته کشور به‌عنوان چهره برتر کمیته شیمی فیزیک معرفی و تقدیر شد؛ وی در حوزه الکتروشیمی صنعتی و مهندسی خوردگی، سوابقی همچون تألیف و ترجمه سه کتاب علمی، اجرای پنج طرح پژوهشی و ثبت یک اختراع بین‌المللی را در کارنامه خود دارد.

به گزارش ایرنا، بیست و چهارمین کنفرانس شیمی فیزیک ایران امروز در دانشگاه اصفهان آغاز شد و تا فردا(چهارشنبه) ادامه دارد.

محورهای این رویداد شامل ترمودینامیک شیمیایی، سینتیک و دینامیک شیمیایی، کاتالیست، شیمی کوانتومی و طیف سنجی، شیمی فیزیک بسپارها، شیمی سطح و حالت جامد، شبیه سازی دینامیک مولکولی، زیست شیمی فیزیک و طراحی داروها، الکتروشیمی، سل خورشیدی و باتری و نانو شیمی فیزیک است.

پژوهشگران پُراستناد و برتر جهان، افرادی هستند که با توجه به میزان استنادهایی که به مقالات آنها شده است، انتخاب شده‌اند؛ به این معنی که آنها توانسته‌اند با استنادهایی که به تحقیقات و مقاله‌های آن صورت گرفته است، اعتبار بین‌المللی بدست آورند و در فهرست یک یا ۲ درصد برتر دنیا قرار بگیرند.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا