کتاب و ادبیات

اقدامات ناشران برای دسترسی به عدالت آموزشی در نمایشگاه کتاب

Tehran- Irna- کتاب یک کتاب روشن از افکار است و این ناشی از آموزش صحیح است. ناشران آموزشی در نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی Tehran با ۵،۰۰۰ عنوان کتاب عمدتاً اول و به بالا -برای ایجاد عدالت اجتماعی کار می کنند.

به جای “استعدادهای فرزندان رشید از این سرزمین” از یک سو و “فرصتهایی که سیستم رسمی ناآگاهانه آنها را محروم می کند”. از طرف دیگر ، این امر به امید و آرزوهای تعدادی از جوانان و استعدادهای برتر منجر شده است. این روش مدیریت امور فرهنگی و آموزشی ، تدوین برنامه های بزرگ در مقیاس برای مداخله در سرنوشت عموم و بدون مطالعه جدی و شواهد اصلی ، باعث تولید مثل شدید و شدید طبقه های اجتماعی توسط سیستم رسمی آموزش کشور و توزیع نابرابر فرصت های آموزشی و ارتقاء اجتماعی می شود.

این کتاب یک کتاب روشن از افکار است و این ناشی از آموزش صحیح است. ناشران آموزشی برای ایجاد عدالت اجتماعی در نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران با ۵،۰۰۰ کتاب ، عمدتاً اول و بالاتر از ناشران ، تلاش می کنند. دانشجویان در این نمایشگاه از نزدیک با ناشران آشنا هستند و کتابهای موجود در این زمینه را بهتر می شناسند.

کتابهای ارائه شده در این دوره از نمایشگاه کتاب با استفاده از فناوری های جدید در این نمایشگاه ارائه شده است. مخاطبان می توانند با مراجعه به غرفه ناشر از این خدمات و کتابهای آمیخته با فناوری های جدید استفاده کنند.

اقدامات ناشران برای دسترسی به عدالت آموزشی در نمایشگاه کتاب

امین آسفی ، مدیر ناشران آموزشی ، نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران

بین دو مفهوم برابری و عدالت آموزشی تفاوت وجود دارد

عدالت آموزشی و دسترسی برابر به فرصت های آموزشی برابر یک اصل مهم در سیستم حاکمیت است و مقدمه عدالت اجتماعی است. عدالت اجتماعی و آموزشی ، یکی از مهمترین و حیاتی ترین موضوعات در کشور ، یکی از اصول اساسی اسلام و روحیه ای که از شریعت است ، و اجرای عدالت به گونه ای است که مردم هدف اصلی پیامبران Ulu -Azam هستند.

قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران ، در اصول مختلف ، به عدالت اجتماعی و عدالت آموزشی اشاره کرده است و اجرای عدالت را یکی از اساسی ترین وظایف دولت در نظر گرفته است. در اصل ، قانون اساسی سوم “از بین بردن تبعیض ناعادلانه و ایجاد امکانات عادلانه برای همه ، در همه زمینه های مادی و معنوی” در نظر گرفته می شود ، و در اصل بیستم در مورد عدالت اجتماعی است: “همه افراد ، چه مردان و زنان ، در حمایت از قانون یکسان هستند و کلیه حقوق انسانی ، سیاسی ، اجتماعی ، اجتماعی و فرهنگی دارند.” ماده ۳۰ قانون اساسی ، عدالت آموزشی در نظر گرفته شده است: “دولت موظف است تا پایان دبیرستان آموزش رایگان را برای کل ملت ارائه دهد و خودآگاهی دبیرستان این کشور را تا حد خودکشی کشور گسترش دهد.” بنابراین ، جمهوری اسلامی مطابق با قانون اساسی است ، عدالت -گرا و تبعیض و بی عدالتی با پایه های آن ناسازگار است و با چالش های اساسی با سیستم روبرو می شود.

بین دو مفهوم برابری و عدالت آموزشی تفاوت وجود دارد. به معنای برابری آموزشی ، توزیع منابع برابر در نظر گرفته می شود ، اما علاوه بر منابع ، نتایج و پیامدهای برابری آموزشی و بازار کار نیز در نظر گرفته می شود.

تخصیص منابع به روشی که مطابق با اهداف عدالت آموزشی باشد

در عدالت آموزشی ، تخصیص منابع باید به گونه ای دنبال شود که مطابق با اهداف باشد (دانش آموز ، عملکرد ، نتایج). در عدالت آموزشی ، دسترسی آموزشی صرفاً در نظر گرفته نمی شود ، بلکه کیفیت دسترسی و کیفیت فرصت های یادگیری و همچنین مخاطب و دانش آموز با فرصت های یادگیری کیفی است. عدالت آموزشی به معنای تأمین و فراهم کردن فرصت های برابر برای متناسب با نیازهای ویژه هر فرد است زیرا اعضای جامعه از نظر دانش ، تجربیات زندگی ، مهارت ها ، توانایی ها ، انواع یادگیری ، تاریخ خانواده و تاریخ فرهنگی و نیازهای آموزشی متفاوت هستند. فرصت های برابر برای جلوگیری ، از بین بردن یا کاهش تبعیض هایی که ممکن است بین اعضای جامعه از نظر جنسیت ، نژاد ، وضعیت جسمی ، سن ، زبان و طبقه اجتماعی وجود داشته باشد ، اشاره می کند.

اصول عدالت آموزشی عبارتند از: همه دانش آموزان و متقاضیان به آموزش با کیفیت ، سازگاری و سازگاری سیستم آموزشی با نیازهای مخاطب و رویارویی عادلانه و بی طرفانه سیستم آموزش و پرورش با همه مخاطبان خود ، صرف نظر از تفاوت های جسمی ، اجتماعی ، اقتصادی و جنسیتی.

ایران ، به ویژه در دو دهه اول پس از پیروزی انقلاب اسلامی ، اقدامات موثری برای دستیابی به عدالت آموزشی انجام داده است ، از جمله افزایش پوشش آموزشی ، فرصت های بیشتر برای دانش آموزان دختر ، ایجاد سازمان های سوادآموزی ، ایجاد مدارس هیئت مدیره روستایی ، ساخت و ساز مدارس روستایی. عدم موفقیت آنها در آزمون ورودی ، به ویژه در سالهای اخیر و محرومیت دانش آموزان در مناطق مرزی و دو زبانه و غیره ، عملکرد سیستم آموزشی را در شاخص عدالت و سؤال از مدارس دولتی کاهش داده است.

مهمترین استراتژی ها برای توسعه عدالت آموزشی

۱. مهمترین راه برای گسترش عدالت ، از جمله عدالت آموزشی ، اجتماعی ، فرهنگی و اقتصادی ، از بین بردن تبعیض هایی است که ممکن است ریشه در سیاست ، جامعه ، فرهنگ ، آموزش و اقتصاد در تاروپود کشور داشته باشد و هر روز شاخ و برگهای جدیدی اضافه کند.

تعیین انواع انحصار و تأثیر غیر ضروری در ساختارهای تصمیم گیری و تصمیم گیری و داشتن اجاره اطلاعات ، فرصت های بی رحمانه ای برای برخی ایجاد می کند. لازم است مجاری نفوذ را ببندید و قانون تضاد منافع به طور جدی اجرا می شود. همچنین ، سیستم نظارت ، بازرسی و نظارت که معمولاً پس از وقوع آن به جنایتکاران می رود ، عملکردهای قبل از وقوع آن را نیز انجام می دهد.

۲. ایجاد حساسیت به اعضای جامعه و تصمیم گیرندگان در مورد اهمیت عدالت و عدالت آموزشی

۱. درک و درک مفهوم عدالت آموزشی و تبدیل آن به یک الگوی عملیاتی قابل اجرا

۱. توسعه گفتمان غالب بر عدالت آموزشی

۱. سیاست و برنامه ریزان آگاهی از اهمیت و نتایج برابری فرصت های آموزشی و عدالت آموزشی

از بین بردن کلیشه های تبعیض و بی عدالتی از برنامه های آموزش و محتوا

۱. موارد انحراف از عدالت آموزشی را مشخص کرده و نوع قرار گرفتن در معرض آنها را تعیین کنید

۱. ارائه الزامات برای اجرای سیاست عدالت آموزشی (منابع ، مصرف و غیره)

۱. درخواست تجدیدنظر در سیاست توسعه مدارس غیر دولتی و نظارت جدی بر مکانیسم آموزش در این مدارس

۱. جلوگیری از کالای آموزش و متوقف کردن حرکت به سمت خصوصی سازی آموزش

۱۱. تجدید نظر در مدارس خدمات خدمات خرید

۱۲. توجه ویژه به مناطق محروم کشور (تبعیض مثبت) برای کاهش بی نظمی مانند اجرای یارانه های هدفمند ، بودجه بیشتر و اجرای سیاست های تشویقی برای ارسال معلمان و مدیران خبره به مدارس محروم ، ساخت و سازهای با کیفیت در زمینه های محروم

۱. افزایش سرانه دانش آموزان در مدارس دولتی

۱. توسعه شبکه پیشرو در مدارس دولتی

۱. معیارهای کیفیت مدارس دولتی را تعیین کنید و به آموزش نیاز به رعایت استانداردها و روشن شدن عملکرد مدارس با استفاده از آزمون های استاندارد و رویه های علمی نیاز دارید

۱. از بین بردن جنسیت ، قومی ، جغرافیایی و …

۱. گسترش مدارس دخترانه در دبیرستان های اول و دوم در مناطق محروم و روستایی و از بین بردن مدارس مختلط به شرط تهیه یک مدرسه واحد برای دختران محروم

۱. آموزش و توانمندسازی خانواده های مناطق محروم برای اجازه دادن به فرزندشان به مدرسه

۱. اولویت آموزش سیم پیچ بومی برای مدارس در مناطق محروم

۱. توزیع معلمان با کیفیت بالا و ماهر در مناطق

۱. پیش دبستانی اجباری و رایگان برای مربیان جدید در مناطق محروم ، روستایی و عشایری و دو زبانه

۱. کاهش تنوع مدارس دولتی

۱. تدوین و اجرای یک برنامه ارتقاء کیفیت مدارس دولتی

۱.

۱. طراوت و تجدید نظر در سیاست های توسعه روستایی

۱. استفاده

۱. خصوصی سازی آموزش در همه بخش ها با نظارت کامل

*مدیر ناشران آموزشی بخش نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا