امکان استعلام اصالت گواهینامه علمی جشنواره جوان خوارزمی وجود دارد
تهران- ایرنا- سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران در اطلاعیهای اعلام کرد: امکان بررسی صحت، سقم و اصالت گواهینامه علمی جشنواره جوان خوارزمی از طریق استعلام از دبیرخانه وجود دارد و فرآیند بررسی و داوری علمی طرحهای ارائه شده به دبیرخانه جشنواره و انتخاب و معرفی برگزیدگان کاملاً رایگان است.
به گزارش روز شنبه گروه علمی ایرنا وزارت علوم، در پی انتشار اخباری غیر موثق در فضای مجازی مبنی بر دریافت وجه از سوی برخی افراد سودجو برای ارائه مدرک ثبت اختراع و گواهینامه جشنواره جوان خوارزمی؛ سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران توضیحاتی ارائه کرد.
در این اطلاعیه آمده است: جشنواره جوان خوارزمی همه ساله با همکاری وزارت آموزش و پرورش و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران به منظور شناسایی و معرفی طرحهای تحقیقاتی و ابداعات و نوآوریهای دانشآموزان کشور برگزار میشود.
برگزیدگان جشنواره که طرح آنان پس از طی بررسی علمی شفاف و دقیق توسط اعضای هیات علمی متخصص از دانشگاهها و مراکز پژوهشی ذیربط در زمینه تخصصی طرح پیشنهادی، واجد شرایط تشخیص داده میشوند، ضمن دریافت گواهینامه علمی مربوط و معرفی به جامعه علمی کشور، در صورت تمایل میتوانند از مزایای قانونی مربوط به برگزیدگان طبق ضوابط و مقررات ارگانهای ذیربط استفاده کنند.
فرآیند بررسی و داوری علمی طرحهای ارائه شده به دبیرخانه جشنواره و انتخاب و معرفی برگزیدگان کاملاً رایگان و با بودجه جشنواره که دولتی است به انجام میرسد.
بر اساس مفاد این اطلاعیه، دبیرخانه جشنواره خوارزمی در سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی که تنها مرجع تنظیم و صدور گواهینامه بوده و تمام اطلاعات و مدارک هر طرح در قالب پرونده کامل و جداگانه در آن دبیرخانه بایگانی میشود، امکان دسترسی افراد غیرمسئول به اطلاعات پروندهها وجود ندارد.
بررسی صحت و سقم و اصالت هر گواهینامه در دست افراد به راحتی از طریق استعلام از دبیرخانه جشنواره با استفاده از سامانه موجود در کوتاهترین زمان فراهم است و افراد، گول افراد سودجو که اطلاعات کذب و غیرواقعی در فضای مجازی منتشر میکنند را نخورند.
به گزارش ایرنا، جشنواره جوان خوارزمی از سال ۱۳۷۸ به همت سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، پایهگذاری شده و خاستگاه و رهیافت سنجیدهای برای ارزشگذاری و اهمیت بخشیدن به تلاش جوانان کشور در عرصه های مختلف علمی و پژوهشی است.
اولین دوره این جشنواره با با شرکت طرحهای دانشآموزی، دانشپژوهان و فناوران برگزار شد و دوره دوم تا ششم در فاصله سالهای ۱۳۸۳-۱۳۷۹ در دو بخش شامل بخش دانشآموزی توسط وزارت آموزش و پرورش و بخش دانشجویی _ آزاد توسط مرکز تحقیقات سیاست علمی کشور به اجرا درآمد.
این جشنوراه از دوره هفتم تاکنون ( سال ۱۳۸۴ تاکنون) در بخش دانشآموزی به همت وزارت آموزش و پرورش و در بخش دانشپژوهان و فناوران با تلاش سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران برگزار شده است.
منبع : خبرگزاری ایرنا