کتاب و ادبیات

انتشار کتاب‌های دینی و قرآنی به زبان ترکی استانبولی/ ادبیات داستانی ایران به صربستان رسید

تهران- ایرنا- واحد فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در استانبول کتاب های ۹ جلدی آموزش قرآن، هدیه های آسمانی، تعلیم و تربیت اسلامی برای پایه های اول تا ششم و کتاب های دین و زندگی برای پایه های هفتم تا نهم را منتشر کرد. ترکی استانبولی.

به گزارش ایرنا از سایت سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی، کتاب هدیه های آسمان در مقطع ابتدایی دارای ۲۲ تا ۲۵ درس است. حوزه های موضوعی و دروس اختصاص یافته به کتب هدیه بهشتی: الهیات، نبوت، امامت، جهان آخرت، انس با قرآن، آداب و اخلاق اسلامی، احکام، مراسم اسلامی، شخصیت های دینی و خودشناسی که عبارتند از. در دروس گنجانده شده است.

رویکرد برنامه درسی تربیت دینی ابتدایی: رویکرد طبیعت گرایانه توحیدی. این رویکرد از نگاه اسلام به انسان و انسان‌شناسی دینی سرچشمه می‌گیرد.

در این منظر، فطرت نقش محوری دارد و به قول اندیشمند شهید مرتضی مطهری، آن را ام المعارف می دانند. طبیعت یعنی نوع خاصی از خلقت انسان. این آفرینش خاص به انسانیت انسان صفات و ویژگی های ذاتی بخشیده است که او را از دیگر انواع موجودات متمایز می کند.

کتب مذکور در راستای وحدت اسلامی و با محوریت آموزش معارف قرآن کریم و سنت پیامبر(ص) و اهل بیت مکرمشان قرار گرفته است تا با تقویت وحدت اسلامی و نزدیکی پیروان مذاهب مختلف اسلامی، محبت و رحمت بین آنها تقویت خواهد شد.

کتاب های دین و زندگی در پنج فصل به اصول دین پرداخته اند: الهیات، هدایت شناسی، طریقت و توشه، اخلاق و جامعه اسلامی. این کتاب ها به همت وابستگی فرهنگی کشورمان در استانبول و با همکاری موسسه نور مبین چاپ و منتشر شده است.

ادبیات داستانی معاصر ایران به صربستان رسید

در شماره های ۲۴۳ و ۲۴۴ نشریه انجمن ادبی آثاری از محمدعلی جمالزاده، مصطفی مستور، سیدمهدی شجاعی، علی موزنی، مجید قیصری، ارژنگ حاتمی، فرهاد حسن زاده، هوشنگ مرادی کرمانی، محمدرضا ساکی، محمد پورتنی منتشر شد که فایل صربستان در سایت انجمن نیز قابل دسترسی است.

انتشار کتب مذهبی و قرآنی به زبان داستانی ترکی/ایرانی استانبولی به صربستان رسید

نشست رونمایی از این شماره و گفت و گو درباره ادبیات معاصر ایران (۵ آذرماه) با حضور جمعی از اعضا، نویسندگان، اساتید و علاقه مندان نیز در انجمن ادبی برگزار می شود.

انجمن ادبی صربستان (SKD) در مجمع موسس در ۳ مارس ۲۰۰۱ در دانشکده فیلولوژی بلگراد با هدف حفظ ارزش های معنوی، اخلاقی و مادی حرفه ادبی و اعضای آن تأسیس شد. در ۲۹ اکتبر ۲۰۱۱ به انجمنی نماینده در فرهنگ تبدیل شد.

انجمن توسط هیئت مدیره و کمیسیون ها اداره می شود و سایر نهادهای کاری در سازماندهی فعالیت های مختلف مشارکت دارند و ۲۸۰ نویسنده و شاعر در آن عضویت دارند.

فعالیت های انجمن ادبی صربستان شامل سازماندهی و شرکت در نشست های ادبی، انتشار ماهنامه “مجله ادبی” است که در آن علاوه بر انتشار متون ادبی (نثر، شعر، مقاله، نقد ادبی)، اطلاعاتی در مورد گرایش های ادبی معاصر و سایر آثار هنری. رشته ها ارائه می شود.

ادبیات داستانی معاصر ایران با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در صربستان و مرکز سازمان ترجمه و نشر سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی در نشریه انجمن ادبی صربستان قرار گرفت.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا