انتظار مشاور رئیسجمهور از احزاب/ ایدهپرداز باشید و راهحل ارائه بدهید
گزارش ایرنا ، از ریاست جمهوری در جریان مشاوره مداوم با سازمان های سیاسی و احزاب ، نوردین آه مشاور رئیس جمهور در مورد احزاب و سازمان ها با گروهی از نمایندگان احزاب بنیادگرایانه در استان فارس ملاقات کرد و در مورد نسبت احزاب با گفتمان چهاردهم دولت ، چالش های قدرت سیاسی و ظرفیت های غفلت در مورد نسل جدید بحث کرد.
در ابتدای جلسه ، وی از عملکرد طرفین در معرفی گزینه های پیشنهادی برای کابینه انتقاد کرد و گفت: “همه اصولگرایان ، اصلاح طلبان ، مؤسسات مستقل که از آنها خواسته ایم کابینه را لیست کنیم ، اما ۵ ٪ نام های تکراری بودند.” این بدان معنی است که سیستم حزب ما هنوز به مرحله آموزش ملی نرسیده است.
مشاور رئیس جمهور در مورد احزاب و سازمان ها تأکید کرد که نقش احزاب نباید محدود به لیست برای موقعیت ها باشد ، و افزود که طرفین باید مدیر را پرورش دهند تا کشور را در مناطق مختلف اداره کنند. در غیر این صورت ، آنها برای چانه زنی سیاسی و توزیع انرژی به محافل کاهش می یابد.
آهی گفت: “ما هنوز نتوانسته ایم با نسل جدید گفتگوی مهمی داشته باشیم.” جوانان امروز در بسیاری از مناطق از ما جلوتر هستند. نه تنها در دانش و مهارت ، بلکه در غیرت ملی و ایمان به آینده ایران. اما ما هنوز به توانایی آنها اعتقاد نداریم.
وی با انتقاد از سهم اندک جوانان در ساختار حزب کشور ، وی افزود: “وقتی جوانان در احزاب فقط در حاشیه هستند ، طبیعی است که به سیاست بی اعتنایی کنند.” اگر به دنبال یک سیستم پایدار و مرفه هستیم ، باید طرفین را به حوزه واقعی آموزش نسل جدید برگردانیم.
مشاور رئیس جمهور در امور طرفین و سازمان ها ، در بخش دیگری از سخنان خود ، بر لزوم مشاهده مرزهای دولت تأکید کرد و گفت: “پارلمان وقتی از ابزارهای قانونی مانند سؤالات و استیضاح استفاده می کند ، درگیر در رد و برکناری و نصب مدیران نیست.” هنگامی که نماینده مجلس به منصوب کردن فرماندار فشار می آورد ، دیگر نمی تواند نقش نظارتی خود را ایفا کند.
OH همچنین به خطر انتخابات در صورت ائتلاف های سیاسی غیر شفاف اشاره کرد و افزود: اگر همه جناح ها ، صرف نظر از نتایج انتخابات ، به تصمیمات اجرایی کمک کنند ، مشارکت مردم بی معنی خواهد بود. افرادی که رای داده اند انتظار دارند که مسیر موعود را طی کنند.
وی با اشاره به شعار رئیس جمهور ، اظهار داشت: در شورای گاردین ، بیشتر اعضا گرایش اصلاح طلب داشتند ، اما از همان شورای وزرای بنیادگرایانه نیز به کابینه رفتند. اگر ساختمان ما به نفع جناح بود ، این امکان پذیر نبود.
مشاور رئیس جمهور در مورد احزاب و سازمانها از احزاب خواستند تا راه حلی برای بحران های این کشور ارائه دهند و گفت: “از فساد و معیشت گرفته تا بی اعتمادی عمومی ، این کشور با مشکلات جدی روبرو است.” ما انتظار داریم که طرفین نه تنها خواستار بلکه ایده هایی باشند. اصلاح احزاب و قانون انتخابات در دستور کار دولت چهاردهم قرار دارد ، اما این اصلاحات وقتی احزاب مسئول و سازنده باشند ، معقول می شوند.
آهی تأکید کرد: دولت دکتر پزشکی به تمام نیروهای سیاسی اصلی کشور ، از جمله روند بنیادگرایانه معتقد است. در دولت چهاردهم ، ما هیچ مرز هویتی بین بنیادگرایانه و اصلاح طلب نداریم. هدف ما وحدت در همان اختلاف نظر است. برای ساختن ایران ، همانطور که رهبر عالی انقلاب بر آن تأکید می کند.
منبع : ایرنا