اولین دیوار دیافراگمی در ایران، اجرا شد
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – محمد رستامی ، مدیرعامل این اردوگاه ، درباره آخرین وضعیت اجرای دیوار دیافراگم گفت: ایران وقتی گره کور ترافیک سالها مشکل ساز بوده است ، وارد این پروژه شده است. دیوار دیافراگم یک فناوری ویژه بود که برای اولین بار در کشور اجرا شد و نیاز به تجهیزات خارجی را صفر کرد. این فقط یک پروژه ساختمانی نیست. نقطه عطفی در عزت نفس ملی است.
وی گفت: “با همان دانش ما در پروژه های ملی و فراملی به دست آوردیم ، ما طرحی را طراحی کردیم که در آن سرعت ، ایمنی ، دقت و زیبایی معنی دار است.” این پروژه از نظر سرعت و ایمنی کامل ثبت شد.
وی ادامه داد: ویژگی منحصر به فرد این پروژه نیمه نیمه آن است که علاوه بر جلوگیری از سر و صدا و آلودگی نور ، روشنایی را بهبود بخشیده و فضای بصری را تقویت کرده است. ایجاد روش های محلی برای دسترسی به مشاغل و عدم آسیب رساندن به پلاک های تجاری همچنین نشان داد که مهندسی انسانی امکان پذیر و اجرایی است.
وی همچنین گفت که طراحی این پروژه همچنین یک شاهکار است. منظره هایی که با الیاف شیشه ای طراحی شده اند و مجبور به ورود به خارج از کشور هستند ، اکنون بومی مهندسان ایران با همان کیفیت و وزن تولید می شود. این به معنای عبور از مرزهای مصرف گرایی و ورود به قلمرو طراحی مستقل است.
وی گفت: این بزرگراه استراتژیک نه تنها شمال غربی شیراز را به استان های کوهگلوی ، بویر احمد و اصفهان متصل می کند ، بلکه در یک مقطع مسیرهای گردشگری ، تجاری و فرهنگی را نیز پیوند می دهد. نکته ای که قلب ضرب و شتم توسعه منطقه ای خواهد بود.
وی گفت: “پروژه بهبود نمادی روشن از آینده است که در آن” مهندسی بومی “نه تنها نیازهای داخلی را برآورده می کند ، بلکه می تواند الگویی برای جهان برای غلبه بر بحران های زیرساختی باشد.
شایان ذکر است که افتتاح شرکت تابعه نیمه گرد ، در حدود دو کیلومتری شمال غربی شیراز ، نه تنها یک پروژه زیرساختی بلکه نمادی از بلوغ تکنولوژیکی و توانایی ملی در ساخت و ساز است. اجرای فناوری “دیوار دیافراگم” برای اولین بار در کشور نشان داد که مهندسان ایران این پتانسیل را دارند که با پیچیده ترین چالش های فنی روبرو شوند. بدون وابستگی به تجهیزات و قطعات خارجی است.