علم و دانش

ایجاد نواحی توسعه فناوری و تجاری در ایران و روسیه

تهران- ایرنا- در هنگام امضای تفاهم نامه فن آوری ایران و روسیه ، ایجاد دو منطقه توسعه مشترک و همدست در دو کشور در دستور کار قرار گرفت.

به گفته گروه علمی IRNA ، معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد پایگاه ریاست جمهوری ، در اجلاس دیپلماسی فن آوری ایرانی -روسی روز جمعه ، ۹ مه در اینوتکس ، توافق همکاری بین انجمن ملی صنایع پیشرفته و دانش از نظر صنعت و معدن از طرف محمد مهدی و ویتوچوچ و رونمایی از فناوری نمایندگی و آژانس های پیشرفت و معدن نامه ای به امضا رسید.

براساس تفاهم نامه ، طرفین متعهد شده اند با استفاده از ظرفیت کامل خود ، دو منطقه توسعه مشترک و تجاری را در دو کشور ایجاد کنند.

توسعه فن آوری های جدید و تحقیقات مشترک در فناوری نانو ، بیوتکنولوژی و بهداشت ، ارتباطات و فناوری اطلاعات (ICT) ، هوش مصنوعی و استفاده از انرژی تجدید پذیر و نفت و گاز از جمله زمینه های همکاری در این تفاهم نامه است.

سایر مفاد این توافق نامه تولید و توسعه محصولات از جمله برندسازی مشترک و بازاریابی ، تحقیقات بازار ، توسعه محصول و کانال های توزیع بود.

براساس این تفاهم نامه ، تصمیم گرفته شد که طرفین پس از دو ماه ، پارک های فناوری متقابل را به یکدیگر معرفی کنند ، که توسط ایران برای معرفی پارک فناوری دانشگاه برای شروع این همکاری مشترک با روسیه معرفی شد.

به گفته ایرنا ، نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (INOTEX ۱۲۲۲) از ۹ ماه مه در پارک فناوری Pardis آغاز شد و به مدت چهار روز از بازدید کنندگان استقبال کرد.

INOTX که به چهاردهمین سال خود پایان داد ، یکی از بزرگترین رویدادهای فناوری در منطقه است و میزبان طیف گسترده ای از شرکت های مبتنی بر دانش ، استارتاپ ها ، مراکز نوآوری ، موسسات پشتیبانی و سرمایه گذاران است.

این نمایشگاه در بیش از ۵ مجموعه نوآورانه از ایران و سایر کشورها شرکت کرده است ، با بخش هایی مانند INOTOX PIC (مسابقه راه اندازی) ، “مرحله اصلی” (سخنرانی های تأثیرگذار) ، جلسات تخصصی ، مربیگری و محصولات فناوری.

علاوه بر معرفی آخرین فن آوری ها در زمینه هایی مانند هوش مصنوعی ، انرژی تجدید پذیر ، فناوری پزشکی و IoT ، انواع کارگاه های آموزشی برای علاقه مندان به تجارت و فعالان تجاری برگزار شد.

در این دوره از INOTX ، فناوری اطلاعات مصنوعی جایگاه ویژه ای داشت. بخش قابل توجهی از غرفه های نمایشگاه به معرفی محصولات ، خدمات و راه حل های مبتنی بر هوش مصنوعی اختصاص داده شده است. شرکت های مبتنی بر دانش و دانش در زمینه های مختلف مانند هوش مصنوعی پزشکی ، پردازش زبان طبیعی ، دید دستگاه ، روباتیک و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ (داده های بزرگ) نوآوری هایی را ارائه می دهند.

همچنین ، در قالب جلسات و کارگاه های تخصصی ، مباحثی از قبیل فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در ایران ، جنرال هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنایع مختلف مورد بحث قرار گرفت.

برگزاری جلسات ویژه با حضور اساتید برجسته ، متخصصان و کارآفرینان در زمینه هوش مصنوعی ، فرصتی مناسب برای علاقه مندان ایجاد کرد تا از آخرین تحولات در سطح ملی و بین المللی آگاه شوند و ارتباطات حرفه ای خود را گسترش دهند.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا