علم و دانش

ایران میزبان دومین اجلاس وزیران آموزش عالی سکوی گفت‌وگوی OIC-۱۵

تهران- ایرنا- رئیس همکاری علمی علمی بین المللی وزارت علوم گفت: ایران میزبان جلسه دوم وزیر آموزش عالی سازمان همکاری های اسلامی سازمان همکاری های اسلامی ، OSC ، در تاریخ ۱ و مه خواهد بود.

به گفته گزارشگر علمی IRNA ، فرهاد یزدان دوست روز چهارشنبه ، در یک کنفرانس مطبوعاتی در اجلاس دوم آموزش عالی ، علوم و فناوری ، مدرسه OK -CCOC گفت: سازمان همکاری اسلامی یکی از سازمان های قدیمی است و ایران یکی از کشورهایی است که در این سازمان فعال است.

وی گفت: “این سازمان چهار عضو دارد و بازوی علمی و فناوری آن در پاکستان مستقر است.”

رئیس همکاری علمی بین المللی وزارت علوم گفت: “در سال ۶ قزاقستان پیشنهاد کرد که کشورهای عضو که فعالیت فناوری دارند برای تشکیل سکوی گفتگوی یک سازمان ، که عضو این پلتفرم شد.”

یزدان دوست گفت: قزاقستان میزبان اولین جلسه در سطح وزیران بود که در این جلسه برگزار شد و قرار بود در جلسه دوم بحث و استفاده از هوش مصنوعی شود.

وی گفت: طبق هماهنگی ایران ، آن را به عنوان محل برگزاری این اجلاس تعیین شده است که برای حضور در این رویداد در اول مه و مه دعوت شده است.

رئیس وزارت علوم همکاری های علمی بین المللی گفت: در منطقه عربستان سعودی جنوبی ، قطر ، عمان و امارات متحده عربی ، آنها از کشورهای دیگر ، پاکستان ، ترکیه ، اندونزی ، مالزی ، نیجریه ، کامرون و سایر کشورها دعوت می شوند و مهمترین دستاورد ما در این دوره ادامه این مسیر است.

وزیر علوم ، تحقیقات و فناوری نیز اخیراً اعلام کرد: اولین سند چند جانبه اطلاعات مصنوعی توسط عضو عضو OIC-1 در تهران تأیید شده است.

بستر گفتگوی ۱-oic

در سال اول ، اولین اجلاس علم و فناوری دولت اسلامی در آستانه پایتخت قزاقستان و نور سلطان برگزار شد. اظهار نظر رئیس جمهور وقت قزاقستان برای تشکیل گروه OIC پیشنهاد شد.

هدف از این گروه همکاری با پنج کشور برتر سازمان همکاری اسلامی در زمینه های مختلف علوم و فناوری است. این وظیفه دارد که به عنوان واسطه ای بین مقامات ارشد سیاسی با مدیران و سازمان های مرتبط با علم و فناوری برای همکاری بین اعضای و کمک به سایر کشورهای اسلامی عمل کند. همچنین با چالش های مهم علمی و فناوری که کشورهای عضو OIC با آن روبرو هستند مشورت کنید و اقدامات و راهکارهای عملی را برای غلبه بر این چالش ها پیشنهاد کنید.

ایده این سکو در جلسه چهل و چهل و هفتمین جلسه شورای وزیران خارجی سازمان همکاری های اسلامی (CFM) که به ترتیب در سالهای ۱ و ۲ برگزار شد ، تصویب شد.

نشست فکری مؤسسات مختلف OIC که در سال ۲ در آلماتی ، قزاقستان برگزار شد ، اهداف ساختار و رویه های کار پلت فرم ۱-OIC را تعریف کرد.

سرانجام ، اظهارات ابوظبی ، در نتیجه دومین اجلاس OIC در علم و فناوری (۶ ژوئن) ، از پیشنهاد دولت قزاقستان برای برگزاری اولین جلسه ۱-OIC گروه در سال ۶ حمایت کرد و به دبیرخانه OIC و COMPEC تحویل داد تا برای آن آماده شود.

دولت قزاقستان با هماهنگی با دبیرخانه سازمان همکاری های اسلامی و قزاقستان ، کشورهای پیشرو را برای دوره شش ساله اول ، بر اساس امتیازات خود در شش پارامتر STI مشخص شده در اجلاس فکری فکری آلماتی ، شناسایی کرد.

اولین جلسه سکوی در آلماتی ، قزاقستان برگزار شد ، که در آن پلتفرم ، مفاهیم ، شیوه های اجرایی و کمیته های فنی این سکو مورد بحث قرار گرفت و جمهوری اسلامی ایران به عنوان جلسه دوم کشورهای عضو پلت فرم عضو میزبان شد.

با توجه به موقعیت کشور ما در علم و فناوری ، به ویژه در جهان اسلام و نیاز به تعامل با جهان اسلام و استفاده از چنین جلساتی برای معرفی و به اشتراک گذاشتن توانایی های علمی فناوری و به اشتراک گذاشتن آنها با کشورهای اسلامی در حل چالش های پیش روی جهان اسلامی ، میزبانی جلسه دوم وزرای کشورهای اسلامی می تواند در تحقق ایده ها مؤثر باشد.

دومین نشست وزیران علوم و آموزش عالی کشورهای عضو این سکو ۲-E ، با تمرکز بر هوش مصنوعی ، به میزبانی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری و مشارکت کشورهای عضو در تهران.

از جمله موضوعاتی در اجلاس تهران شامل ارتقاء آموزش هوش مصنوعی برای جامعه و توسعه نیروی کار ، ارتقاء تحقیقات و نوآوری مشارکتی ، ارتقاء انتقال فناوری و تبادل دانش و بهترین شیوه ها ، بهینه سازی زیرساخت های هوش مصنوعی و تحرک استعدادی ، تقویت مدیریت اخلاقی امن و قابلیت اطمینان از هوش مصنوعی است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا