با ۶ میلیمتر بارش هم سیل رخ میدهد
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – سحر تاجباخ مسلمان در حاشیه رئیس جاده ، مسکن و مرکز تحقیقات توسعه شهری گفت: “سازمان هواشناسی به اطلاعاتی در مورد کاربری اراضی و زیرساخت های فرسوده دسترسی ندارد.
وی افزود: زیرساخت ها و لایه های کاربری اراضی به سازمان هواشناسی برای اجرای هشدارهای تأثیر کمک می کند. اما اکنون تنها اطلاعات موجود در سازمان ، داده های پارامترهای جوی است که در ایستگاه های هواشناسی اندازه گیری می شود.
معاون وزیر جاده ها و توسعه شهری ادامه داد: “عدم دسترسی به این لایه های اطلاعات باعث تأثیر بارندگی در مناطق مختلف می شود ، به عنوان مثال ، نتیجه بارندگی ۲ میلی متر در گیلان و شیراز چیست؟”
تاج مسلمانان اظهار داشت: علاوه بر این ، اطلاعات اساسی جمعیتی ، مناطق و مناطق حادثه و غیره نیز در پیش بینی کار ضروری است. بنابراین ، تا زمانی که به لایه های مختلف اطلاعاتی دسترسی نداریم ، سیستم هشدار مبتنی بر کار در کشور نمی تواند وارد مرحله اجرایی شود.
وی افزود: یکی از دلایل سیل جاده چالوس و خطرات آن ، فعالیت های بسیاری در ارتفاعات آن منطقه است.
رئیس سازمان هواشناسی گفت: زیرساخت های اولیه سیستم پیش بینی توسط سازمان هواشناسی ایجاد شده است ، و افزود: مرحله مطالعه این پروژه نیز اجرا شده است و اولین برنامه های پیش بینی مبتنی بر کار در کشور تولید شده است ، اما به دلیل کمبود و عدم وجود بسیاری از لایه های اطلاعاتی ، هنوز نمی توان آن را اداره کرد.
این نیروهای مسلمان بیشتر آمادگی سازمان هواشناسی را برای همکاری با مرکز تحقیقات جاده ، مسکن و توسعه شهری برای توسعه سیستم پیش بینی مبتنی بر کار اعلام کردند.
وی از تلاشهای سازمان هواشناسی برای راه اندازی سیستم هشدار سریع برای همه خبر داد و گفت: “برای اولین بار ، سیستم هشدار سریع برای شهر ساندای ژاپن در کنفرانس جهانی سازمان ملل مطرح شد.”
رئیس سازمان هواشناسی سازمان ملل متحد ادامه داد: دبیر سازمان ملل متحد -ژنرال در کنفرانس جام (کنوانسیون چارچوب تغییرات آب و هوایی سازمان ملل با شعار) در شریف آلچریش مصر اعلام کرد که این سیستم در همه کشورها برای مدیریت چندین فاجعه راه اندازی می شود.
سیستم هشدار سریع یک اصل اساسی برای کلیه پیش بینی های متمرکز است که باید به سرعت در کشور تکمیل شود و وارد مرحله عملیاتی شود.
منبع: سازمان هواشناسی