کتاب و ادبیات

بزرگ‌ترین خدمت به روابط فرهنگی دو کشور آموزش زبان آنها است

تهران- ایرنا- رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی گفت: “هیچ ابزاری به اندازه زبان برای تأثیر فرهنگی وجود ندارد ، بزرگترین خدمات به روابط فرهنگی بین دو کشور آموزش زبان آنهاست.”

به گفته ایرنا ، سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی Hojatoleslam محمد مهدی ایمانی پور وی در سخنرانی در جلسه سهم زبان و ادبیات فارسی در روابط فرهنگی بین المللی ، با اشاره به فعالیت های بنیاد سعدی در ارتقاء و آموزش زبان فارسی در خارج از کشور ، گفت: “این یکی از مراحل رو به رشد پزشک است. گلام علی حداد آدل رئیس آکادمی زبان و ادبیات فارسی شکل گرفته است و این روزها محبوب تر از گذشته شده است و امیدوارم که در این راستا به موفقیت خود ادامه دهد.

در این مراسم ، وی مجسمه “سیمورگ و محراب” را اهدا کرد ، که نمادی جدید از سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی است ، برای تلاش و تأثیرات حداد آدل ، رئیس آکادمی زبان و ادبیات فارسی و رئیس بنیاد سعدی در ترویج و آموزش زبان فارسی.

ایمانی پور گفت: “به عنوان شخصی که به مدت سه دهه در زمینه دیپلماسی فرهنگی کار می کند ، با اطمینان می گویم که هیچ ابزاری به اندازه زبان برای نفوذ فرهنگی وجود ندارد.” اهمیت زبان فارسی در روابط فرهنگی بین المللی هر چه باشد ، هنوز هم مؤثر است و هرکسی که به زبان دیگری باشد با ایده های کشور مبدا همراه است. بنابراین بزرگترین خدمات به روابط فرهنگی بین دو کشور ، آموزش زبان آنها است.

بزرگترین خدمات به روابط فرهنگی دو کشور آموزش زبان آنهاست

وی تأکید کرد که بدون شک تاریخ ادبیات جهان به دلیل زبان و ادبیات فارسی است. فارسی به دلیل ادبیات قوی و یک ظرف خاص ، به مخاطبان این فرصت را می دهد تا در زمینه عرفان و موضوعات معنوی تحولات جدیدی کسب کنند.

ادبیات روح زبان فارسی است

ایمانی پور همچنین گفت که تلاش های زیادی در کشورهای همسایه انجام شده است تا زبان فارسی کمتر قابل مشاهده شود ، اما من عمیقاً معتقدم که به دلیل آموزه هایی که در ادبیات فارسی وجود دارد زنده است و همیشه زنده خواهد ماند.

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، مشاوره به اساتید آموزش زبان فارسی در خارج از کشور ، اظهار داشت: کسانی که به زبان فارسی آموزش می دهند باید به این واقعیت توجه کنند که نباید از ارتقاء ادبیات فارسی چشم پوشی کرد. ادبیات روح زبان فارسی است و نباید از آموزش آن در کنار زبان فارسی غافل شود.

فردووی خردمند الهی است

ایمانیپور همچنین به ۹ مه اشاره کرد ، که روز حمایت از زبان فارسی و بزرگداشت حکیم ابولغاسمی فردووی است و گفت: من می خواهم در مورد حکیم فردووی به زبان کسی که با اشعار خود است بگویم. رهبر خردمند انقلاب نکات ارزشمندی دارد که من آن را مفید می دانم. آنها می گویند که ما در هر حماسه مریم گلی نمی گوییم. عاقلانه کسی که حکمت و فردووی را حمل می کند ، الهی است. او معتقد است که فردووی پدر فارسی است. ثانیا ، این یک عاقلانه است. سوم ، او وارث خرد الهی است.

بزرگترین خدمات به روابط فرهنگی دو کشور آموزش زبان آنهاست

رئیس سازمان فرهنگ و ارتباطات اسلامی ، تفسیر رهبر عالی انقلاب را در مورد داستان گارشاسب و اسفندیار و ترجیح اخلاق و برجستگی معنایی در شهنانه توضیح داد ، و افزود: دیدگاه رهبر خردمند به عنوان بالاترین شخصیت از جمهوری اسلامی جمهوری اسلامی ایزامیک این است که این موضوع را به این دیدار و شرافت می دهد و ما همچنین سعی کرده ایم در این مسیر مهم حرکت کنیم.

وی همچنین بر اهمیت تسلط بر زبان فارسی در خارج از کشور تأکید کرد و گفت: “کسی که زبان فارسی را در خارج از مرزهای ایران ترویج می کند تا خانه دوم ایران را در نظر بگیرد.

این جلسه به منظور بررسی سهم زبان و ادبیات فارسی در روابط فرهنگی بین المللی به مناسبت روز حمایت از زبان فارسی با حضور اعضای ایرانی و غیر ایرانی آکادمی زبان و ادبیات فارسی برگزار شد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا