موسیقی

به مناسبت برگزاری کنسرت گروه نوای آفتاب/ ارکستری که باید دیده و شنیده شود



به گزارش آرتونلاین، ارکستر «نوای آفتاب» به رهبری امین سالمی در این برنامه بیش از بیست قطعه موسیقی انیمیشن و مجموعه تلویزیونی اجرا کرد.

امین سالمی در ابتدای اجراها ضمن خیرمقدم به حضار گفت: سلام به روزهای معصوم کودکی، سلام به پدر و مادر دهه شصتی، سلام به تمام دهه شصتی ها و پنجاهی ها که بزرگترین آرزویشان دوچرخه است و بهترین تفریحشان دو نفره است. یک طرفه فوتبال و کوچه. خاک بود. سلام به دهه هفتادی که به ما یاد دادند قناعت همیشه فضیلت نیست و باید بزرگ فکر کنیم. سلام به دهه هشتادی که با موبایل و کامپیوتر بزرگ شدند و کودکی شان هیچ شباهتی به دوران کودکی ما نداشت. سلام به دهه نود؛ بچه های تکنولوژی قرن بیست و یکم که هیچ تصوری از محدودیت های ما ندارند و سلام به همه شما که امشب را برای ما زیباتر کردید.

قطعاتی که نوستالژیک تر بودند. در ابتدای برنامه (در نوبت دوم) امین سالمی در اقدامی زیبا با میکروفن در دست در حالی که جملاتی آموزنده در مورد نسل های مختلف دهه ۶۰ تا امروز می گفت، از پله ها پایین آمد و میکروفون را به یک مجری داد. برنامه های کودک در دهه ۶۰; “الهه رضایی”; مجری مهربانی که بچه های همان دهه ها با او خاطرات خوبی دارند…

الهه رضایی خطاب به حضار گفت: واقعاً از این دعوت و همراهی شما متعجب و سپاسگزارم، خوشحالم که در خدمت همه اساتید و بزرگان این مجلس هستم. من خودم از دهه ۶۰ بزرگتر هستم اما وقتی دوران کودکی ام را مرور می کنم آرزو می کنم با وجود همه سختی ها هنوز آن زیبایی ها وجود داشته باشد. امیدوارم روزی برسد که حتی برای ما هم این اتفاق نیفتد، فرزندان و نوه هایمان بتوانند آن معاشرت ها و زیبایی ها را ببینند.

پس از سخنرانی کوتاه الهه رضایی که مقدمه خوبی برای شنیدن قطعات خاطره انگیز برای شنوندگان بود، بلافاصله ارکستر نوای آفتاب شروع به اجرای قطعات کرد و مدرسه موش ها اولین اجرای این گروه بود.

آفتاب 2

در این کنسرت زیبا و نوستالژیک، موسیقی فیلم و سریال، نمایش عروسکی و کارتون های مختلف از جمله کلاه قرمزی و پسرخاله، پسر شجاع، سوباسا، مدرسه دیر آمدم، زورو، داستان های آقای حکایتی، کارآگاه گجت، شرک ، آن شرلی، فهرست شیندلر، بابا لنگ دراز، اوشین و… اجرا شد.

مسلما اجرای بیش از ۲۰ قطعه موسیقی در فیلم، آن هم با کیفیت عالی، نیازمند تلاش و همت فراوان تک تک اعضای گروه به ویژه تکنوازان و رهبر گروه اکستر، امین سالمی بود. توانستند به خوبی از عهده این وظیفه برآیند.

وجود و فعالیت چنین ارکسترهایی که دغدغه فرهنگی آنها بیش از سایر دغدغه های مادی و مالی است بسیار قابل تقدیر و تمجید است. در روزگاری که با کمی تغییر فرماندهی در اجرای این گونه برنامه ها درآمد مالی به ده ها و حتی صدها برابر می رسد، فعالیت در این سرزمین نوعی فداکاری و تعهد فرهنگی تلقی می شود که نباید از دیدگان پنهان بماند. اهالی فرهنگ به ویژه مدیران و مسئولان.

یقیناً حمایت از این گونه فعالیت های فرهنگی یک ضرورت و یک الزام عینی و از نیازهای حیاتی فرهنگ و هنر محسوب می شود.

برای ارکستر نوا و امین سالمی و دیگر اعضای این ارکستر آرزوی موفقیت روزافزون داریم.

انتهای پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا