تداوم پروازهای امدادی در فرودگاه بندرعباس
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان – پس از پرواز کمک به بندر شهید رجائی ، هواپیماهای ایلوانشین (آتش نشانی) در شش ساعت گذشته از فرودگاه بین المللی بندر عباس پرواز کرده اند ، و کنترل کننده ها ، آتش نشانان و راهنمایی های زمینی هواپیما و اداره فرودگاه نقش مهمی در پروازها داشته اند. هواپیمای آتش نشانی ایلوانشین در هر پرواز ، مخزن آتش نشانی ۶۰۰۰ لیتری خود را در فرودگاه بندر عباس پرواز می کند.
برای اولین بار در کشور ، سه آتش نشان ایلوانشین در شب با ابتکار عملیات فرودگاه بین المللی بندر عباس ، پرواز در شب عملیاتی و زمان پر کردن مخزن آب ، با هماهنگی با آتش نشانان و راهنمایی های زمینی از مدیریت فرودگاه و فرودگاه انجام شده است.
در عملیات مهم کمک های هوایی ، تلاش و نقش راهنمایی آتش سوزی و زمینی هواپیما و مدیریت عملیاتی در فرودگاه بندر عباس پوشانده نشده است ، و پرسنل راهنمایی آتش سوزی و زمین و بخش مدیریت Opear نقش مهمی در این عملیات دارند.
تلاش های روز بیش از ۵ آتش نشان و راهنمایی های زمینی و بخش مدیریت فرودگاه پیش بند بندر عباس طی شش ساعت گذشته منجر به کاهش زمان آبگیری هواپیماهای آتش نشانی ایلوانشین در فرودگاه بندر عباس از یک ساعت به ۵ دقیقه تا پیگیری عملیات آتش نشانی در راجائی شده است.
به دنبال کمک به بندر شهید رجائی ، پنج هواپیما که دارای تجهیزات امدادی در فرودگاه بین المللی بندر عباس هستند ، برای انتقال محموله این پروازها به بندر شهید رجائی نشسته اند.
همچنین ، سه هلیکوپتر امدادی در طی ۶ ساعت گذشته بیش از ۵ بار مستقر شده است تا مخازن خود را با پودر آتش و آب پر کنند تا سریعتر عملیات آتش نشانی در بندر شهید رجائی را پر کنند.
طی شش ساعت گذشته ، چهار هواپیمای اضطراری از فرودگاه بندر عباس به شیراز اعزام شده است و یک هلیکوپتر امدادرسانی هلال احمر به فرودگاه لار اعزام شده است.
سه آبپاش روسی در فرودگاه بندر عباس مستقر شده اند تا دیروز عملیات بندر شهید رجای را تسریع کنند تا در صورت لزوم در بندر کمک کنند.
نقش کنترل کننده ترافیک هوایی فرودگاه بندر عباس در مدیریت امداد
پس از آتش سوزی گسترده در بندر شهید رجائی بندر ، کنترل کننده های فرودگاه بین المللی بندر عباس ، در هماهنگی دقیق و مدیریت هوشمند ، این فرصت را فراهم کرد تا بدون ایجاد مزاحمت در پروازهای تجاری فرودگاه ، عملیات نجات را تسریع کند.
با این حادثه ، هلیکوپترهای آتش نشانی و امدادرسانی و هلیکوپترها به سرعت به بندر عباس اعزام شدند. با توجه به ترافیک بالای هوایی ، کنترل کننده های ترافیک هوایی با برنامه ریزی دقیق در اولویت بندی پرواز برای پروازهای امدادی با حفظ ایمنی و ترتیب پروازهای تجاری.
یکی از کنترل کننده های فرودگاه بندر عباس در مصاحبه ای گفت: با وجود افزایش قابل توجه پرواز به فرودگاه بندر عباس ، کنترل کننده های ترافیک هوایی بیشتر روی پروازهای نجات و برنامه های معمولی فرودگاه متمرکز شده اند تا با کمترین تأخیر عملیات آتش سوزی و امداد را انجام دهند.
فرودگاه بندر عباس ، به عنوان یکی از مهمترین مراکز حمل و نقل هوایی در جنوب کشور ، امنیت و کارآیی خود را حتی در شرایط بحرانی با مدیریت مناسب ترافیک هوایی نشان داده است.
منبع: فرودگاه ها و شرکت ناوبری هوایی