کتاب و ادبیات

ترویج کتاب‌خوانی از راه «قصه نمایش»

تهران- IRNA- مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان ، همراه با ارائه آثار مختلف در زمینه کودکان ، “داستان داستان” را با مشارکت مربیان و مخاطبان کودکان و همچنین کارگاه ها و کارگاه های آموزشی ترتیب داده است.

به گفته ایرنا ، غرفه مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان برنامه های مختلفی از جمله “داستان تئاتر” را برای معرفی کتاب های خود و ترویج فرهنگ خواندن ترتیب داده است.

در روزهای نمایشگاه ، مربیان با مشارکت کودکان و نوجوانان در غرفه چندین بار روی یکی از کتابهای برنامه “داستان تئاتر” متمرکز شدند تا یک محیط شاد برای کودکان و داستان کتاب به صورت گروهی و نمایشی برای مخاطبان ایجاد کنند.

“میهمانان ناخواسته” ، “ماهی رنگین کمان” ، “خانه بی خانمان سر و صدا” ، “خدا می کند” و “چرا می جنگید؟” این یکی از کتابهایی است که در غرفه بخش هایی از آن به عنوان “داستان تئاتر” با همکاری مربیان و بچه ها اجرا می شود.

برنامه “داستان تئاتر” توسط کودکان و نوجوانان و خانواده ها مورد استقبال قرار گرفته است تا آنجا که آنها به خرید و خواندن کتابی که متمرکز بر این برنامه باشد ، تشویق می شوند.

تبادل تجربه و انگیزه در اعضای ارشد باشگاه شعر GHAF

جلسه اعضای ارشد باشگاه شعر GHAF عصر یکشنبه ۹ مه با حضور اساتید و اعضای ارشد باشگاه شعر غاف در مرکز آفرینش هنری برگزار شد.

در ابتدای این جلسه مگسمدیر خلاقیت های ادبی و هنری مرکز رشد فکری کودکان و نوجوانان ، از اساتید و اعضای ارشد “باشگاه شعر” (اجلاس ادبیات و فرهنگ) استقبال کرد ، پس از هفت ماه وقفه برای مرور فعالیت های اخیر در زمینه آموزش شعر ، برای ایجاد اعضای جدید شعر.

سخنرانی ها توسط اساتید ارشد و کارگاه های باشگاه شعر غاف ، از جمله بابک نیکبالاب ، ایوزو سبزوار ، موبین آردستانی ، سعده آجهی ، مریم علی ، حسین دهلاوی و مریم اسلامی برگزار شد.

این استادان در مورد تجربیات خود در مورد باشگاه شعر و اعضای آن صحبت کردند و در پایان سخنرانی خود شعر خواندند.

مربیان حاضر در این جلسه از روابط صمیمی و زیادی آنها با اعضای باشگاه و احساس خوشبختی و انرژی ایجاد شده توسط آنها صحبت کردند. به گفته آنها ، این ارتباط فراتر از آموزش ادبیات و شعر است و تجربه ارزشمندی را برای هر دو طرف به ارمغان آورده است.

این نشست با شعر زاهرا دیناروند از کرمانشاه ، امیر علی بهاری از خوراسان رازاوی ، زهرا ناصری از اردبیل ، حسین پورزند از قم و فاطمه محمد از قزوین ادامه یافت.

در این کارگاه ، آثار شاعران نوجوان توسط نارا سادات هاشمی ، باباک نیکبالاب و موبین آردستانی مورد بررسی قرار گرفت و نکات فنی و جزئیات مهم یادگیری در یک محیط غیررسمی و انگیزشی مورد بحث قرار گرفت.

شعر ، تمرینات فنی و مباحث ادبی پیشرفت چشمگیری در دیدگاه ها و سبک های شعر اعضای ارشد این باشگاه نشان داد. نوجوانان به عنوان یک استعدادهای برجسته ادبی مراکز مرکز ، رضایت خود را از کارگاه ها و فضای آموزشی ابراز کردند و مربیان تجربه ارزشمندی را با آنها کسب کردند.

اساتید این جلسه بر ادامه یادگیری ، تمرکز بیشتر روی تکنیک های ادبی و استفاده از فضای آموزشی موجود برای پیشرفت حرفه ای اعضا تأکید کردند.

در پایان جلسه ، برنامه های آینده باشگاه شعر اعلام شد. براساس گزارش ها ، اعضای باشگاه در هفت ماه گذشته به طور متوسط ​​۴ ساعت آموزش شعر تخصصی را پشت سر گذاشته اند. برنامه های جدید آموزشی و کارگاه های شعر نیز تا پایان سال جاری برگزار می شود.

این جلسات تا ۹ ماه مه با انواع مضامین ادامه خواهد یافت.

مرکز توسعه فکری کودکان و نوجوانان همچنین سه غرفه در نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران ، در قسمت شمالی ناشران کودکان و نوجوانان ، ناشران عمومی (Shabestan) ، کریدور ۲ ، غرفه شماره ۲ و ناشران آموزشی (مرکز زبان ویژه) و همچنین بخش مجازی نمایشگاه بین المللی Tehran برگزار می کند. book.icfi.ir وجود دارد

نمایشگاه بین المللی کتاب بین المللی تهران سی از ۱ تا ۸ مه در امام خمینی تهران (RA) برگزار می شود.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا