سیاست

تشکیل کمیته بررسی علل حادثه بندر رجایی و تدوین برنامه شعار سال در دولت

به گفته خبرنگار اقتصادی ایرنا ، Hojjatoleslam Majid Ansari عصر سه شنبه جلسه کمیته پشتیبانی از محیط زیست را گفت: “این کمیته سال گذشته در سال جدید دستاوردهای خوبی داشت و ما تصمیم گرفتیم که به شعار سال دست یابیم.

وی گفت: سرمایه گذاری برای تولید یک نگرانی مهم در کشور است و گفت: “این تأکید رئیس جمهور و سایر روسای نیروها است و اداره حقوقی معاون رئیس جمهور به دنبال رفع موانع تجاری و اجرای برنامه هفتم است.

تدوین برنامه ای برای تحقق شعار سال در ایالت

انصاری از تهیه پیش نویس شعار سال در دولت خبر داد و گفت: “این برنامه جدا از برنامه هفتم نیست بلکه اهداف خود را برجسته تر می کند.”

معاون رئیس جمهور ادامه داد: “این برنامه هفته گذشته در یک جلسه کابینه مورد بحث قرار گرفت و ما امیدواریم که حداکثر تحقق آن را بدست آوریم و سال را به پایان برسانیم تا شاهد رونق و رشد اقتصاد کشور و افتتاح معیشت مردم و ایجاد یک حوزه روانی تر برای بخش خصوصی باشد.”

عضو کابینه چهاردهم ابراز امیدواری کرد که علاوه بر تلاش های دولت برای بهبود اقتصادی و معیشت مردم ، تیم مذاکره کننده ایران نیز منجر به پیروزی شود.

معاون رئیس جمهور گفت: سازمان بودجه و بودجه دولت در نیمه دوم سال گذشته با پرداخت های زیادی روبرو شد ، اما پرداخت ها را مدیریت کرد.

بررسی ریشه در مورد دلایل حادثه بندر شهید رجائی

انصاری در ادامه ابراز پشیمانی از حادثه بندر شهید رجائی: بلافاصله پس از این حادثه ، مناطق مربوطه در محل حضور داشتند و وزیر جاده ها به بندر شهید رجائی رفتند. یک کارگروه برای ارزیابی دقیق دلایل این حادثه و دلایل عدم موفقیت و تقصیر نهایی تشکیل شد. مقامات قضایی استان هورموزگان و همچنین نمایندگان رئیس قوه قضاییه و نمایندگان مجلس نیز وارد این موضوع شدند.

وی افزود: “کمیته آسیب شناسی این حادثه در دولت ، که همچنین عضو معاون حقوقی است ، به دلایل اصلی این حادثه مورد بررسی قرار می گیرد.”

معاون حقوقی معاون رئیس جمهور خاطرنشان کرد که این گزارش هنوز نهایی نشده است و گفت: “برخی از موارد ساختارها را اصلاح می کنند و اگر اتاق بازرگانی پیشنهادی داشته باشد ، آن را به بخش حقوقی معاون رئیس جمهور ارسال می کند تا ما بتوانیم استراتژی های اساسی را در دولت ارائه دهیم.”

انصاری گفت: برای مدت طولانی مناسب برای رسوب در بنادر نیست. ما از کشورهای مشابه و همسایه در این فهرست فاصله داریم. طولانی شدن روند ترخیص به هیچ وجه قابل قبول نیست.

باید برای رسوب کالا اساسی باشد

پس از این جلسه ، صمد حسن زاده ، رئیس اتاق بازرگانی ، صنایع ، معادن و کشاورزی اتاق بازرگانی ایران ، گفت: حادثه تلخ بندر شهید رجائی در نتیجه رسوب کالا و گفت: “باید یک تفکر اساسی در مورد این مشکل وجود داشته باشد. هیچ جای ما در جهان ما شاهد چنین کالایی نیستیم که در چنین حجم ای از این کالاها وجود دارد.

وی از دولت خواست تا دستور رسیدگی به این موضوع را صادر کند ، و توضیح داد: “تمام این ظروف و کالاهایی که با سرمایه بالایی واریز شده اند و مشکلاتی از قبیل کمبود ارز یا مواد اولیه و ماشین آلات تولیدی برای ماه ها هدر می روند و نتیجه آن حادثه تلخ اخیر بندر شهید رجائی است.”

حسن زاده اضافه کرد: موسسات مرتبط باید سعی کنند کالاهای طولانی را در بنادر متوقف کنند. در جهان ، جهان در حال حاضر به سمت رشد فناوری حرکت می کند تا کالاها بتوانند سریعتر به مصرف کننده برسند.

منبع : ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا