توسعه فناوری در حوزههای نوظهور در اولویت همکاریهای ایران و روسیه
Tehran- Irna- دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه در علوم و فناوری در اجلاس دیپلماسی فناوری ایران و روسی ، توسعه فناوری در مناطق نوظهور اولویت همکاری بین دو کشور است.
به گفته گروه علمی IRNA ، معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد پایگاه ریاست جمهوری ، اجلاس دیپلماسی فناوری ایران -روسیه در روز جمعه. ۹ مه با آندری فورسنو ؛ دستیار ویژه رئیس جمهور روسیه در زمینه علوم و فناوری ، مهدی سافاری ، رئیس پارک فناوری Pardis ، حسین روزبه ؛ رئیس سازمان همکاری های علمی و فناوری بین المللی و سایر زیست توده علم و فناوری در حاشیه INOTX برگزار شد.
در این جلسه ، رئیس پارک دانشگاه و علوم و فناوری به مقامات فناوری روسیه گفت: “حضور مجدد شما در نمایشگاه INOTX نشان دهنده عزم شما برای همکاری با فناوری است.” پارک فناوری پردیس سال گذشته یک شرکت تابعه معاون رئیس جمهور علوم ، فناوری و اقتصاد است ، اما به عنوان یک منطقه بین المللی نوآوری نیز به عنوان یک رژیم بین المللی شناخته شد. بنابراین ، ما خودمان را موظف می دانیم که فعالیت های فناوری بین المللی را توسعه دهیم. اولین کشوری که ما برای این کار انتخاب کردیم روسیه است و امیدواریم که جلسه امروز نتایج خوبی برای همکاری متقابل داشته باشد.
مهدی سافینیا ادامه داد: ۵ سال پیش ، به پیشنهاد دکتر ساجادی ، سفیر ایران در روسیه ، نمایشگاه ایران مهم بود و همکاری با روسیه همیشه اولویت ما بوده است و از این نظر ، ما در تلاش هستیم تا مزایای تجارت آزاد را برای مشارکت خود فراهم کنیم.
وی گفت: اولین شرکت خارجی که پنج سال پیش در پارک Pardis واقع شده بود ، یک شرکت روسی بود: این شرکت در زمینه داروسازی فعال بود و ما خوشحالیم که امروز قادر به توسعه این همکاری هستیم.
“شرکت های روسی می توانند یک دفتر در پارک فناوری پردیس داشته باشند ، مسئله دیگری که ما در همکاری فناوری با روسیه دنبال می کنیم ، ایجاد شعب دانشگاه های روسیه در کشور است و از این نظر ما با دانشگاه سن پترزبورگ و دانشگاه ملی مسکو توافق نامه هایی برقرار کرده ایم و این موضوع همکاری با دانشگاه صنعت است.”
این اولین دانشگاه خارجی است که شعبه ای در ایران دارد. مجموعه زیرساخت های اداری و کلاس ها ایجاد می شود ، نه فقط دانشجویان ایرانی بلکه دانشجویان این منطقه می توانند در دانشگاه تحصیل کنند. به طوری که بخشی از دوره های آنها در ایران و دوره های آینده در روسیه صرف می شود.
این مقام گفت: “ما آماده هستیم تا دفاتر را به پارک های فناوری اختصاص دهیم.” همچنین ، در قالب پیمانهایی که دو کشور عضو آن هستند ، مانند Brix و Shanghai ، ما آماده هستیم تا هرگونه همکاری فناوری را انجام دهیم زیرا هدف ما ارتباط بیشتر و تعریف فرصت های همکاری از جمله فرصت های آموزشی ، تحقیق و بازار است.
ما هیچ راهی برای تکرار فناوری ها نداریم
دستیار ویژه علم و فناوری رئیس جمهور روسیه در سخنرانی گفت: “امروز افتخار کردم که با برخی از پروژه ها آشنا شوم ، علاقه کسانی که می خواستند پروژه های خود را توضیح دهند برای من بود.
آندری Forsenko ادامه داد: پارک فناوری پردیس مجموعه ای منحصر به فرد از زیرساخت ها را ایجاد کرده است ، و علاقه مردم به توسعه همکاری به وضوح مشهود است و از این نظر بسیار ماهر است.
وی خاطرنشان کرد: پارک پردیس در شناسایی و تعیین اولویت ها به درستی انجام داده است. اول ، برای خود فناوری کشوری که مسیر درستی دارد و دوم ، این است که راه را برای ذینفعان هموار کنید.
نکته دیگری که فورسنسکو تأکید کرد ، اجتناب از تکرار فناوری بود و گفت: “ما باید با تکرار فناوری این کار را انجام دهیم.” بنابراین ، ما باید نتایج را در کار خود قرار دهیم که چیز دشوارتر در جهان وجود ندارد.
وی ادامه داد: اگرچه ما می دانیم که از فناوری جدید خطرناک است ، اما نباید از آن غافل شویم. زیرا ما چاره ای جز کسب مقام اول در جهان نداریم.
به گفته ایرنا ، نمایشگاه بین المللی فناوری و نوآوری (INOTEX ۱۲۲۲) از ۹ ماه مه در پارک فناوری Pardis آغاز شد و به مدت چهار روز از بازدید کنندگان استقبال کرد.
INOTX که به چهاردهمین سال خود پایان داد ، یکی از بزرگترین رویدادهای فناوری در منطقه است و میزبان طیف گسترده ای از شرکت های مبتنی بر دانش ، استارتاپ ها ، مراکز نوآوری ، موسسات پشتیبانی و سرمایه گذاران است.
این نمایشگاه در بیش از ۵ مجموعه نوآورانه از ایران و سایر کشورها شرکت کرده است ، با بخش هایی مانند INOTOX PIC (مسابقه راه اندازی) ، “مرحله اصلی” (سخنرانی های تأثیرگذار) ، جلسات تخصصی ، مربیگری و محصولات فناوری.
علاوه بر معرفی جدیدترین فن آوری ها در زمینه هایی مانند هوش مصنوعی ، انرژی تجدید پذیر ، فناوری پزشکی و IoT ، انواع کارگاه های آموزشی برای علاقه مندان به تجارت و فعالان تجاری برگزار شد.
در این دوره از INOTX ، فناوری اطلاعات مصنوعی جایگاه ویژه ای داشت. بخش قابل توجهی از غرفه های نمایشگاه به معرفی محصولات ، خدمات و راه حل های مبتنی بر هوش مصنوعی اختصاص داده شده است. شرکت های مبتنی بر دانش و دانش در زمینه های مختلف مانند هوش مصنوعی پزشکی ، پردازش زبان طبیعی ، دید دستگاه ، روباتیک و تجزیه و تحلیل داده های بزرگ (داده های بزرگ) نوآوری هایی را ارائه می دهند.
همچنین ، در قالب جلسات و کارگاه های تخصصی ، مباحثی از قبیل فرصت ها و چالش های هوش مصنوعی در ایران ، جنرال هوش مصنوعی و کاربردهای آن در صنایع مختلف مورد بحث قرار گرفت.
برگزاری جلسات ویژه با حضور اساتید برجسته ، متخصصان و کارآفرینان در زمینه هوش مصنوعی ، فرصتی مناسب برای علاقه مندان ایجاد کرد تا از آخرین تحولات در سطح ملی و بین المللی آگاه شوند و ارتباطات حرفه ای خود را گسترش دهند.
منبع : خبرگزاری ایرنا