کتاب و ادبیات

تولد جشنواره ملی داستان ایثار از دل نهمین کنگره  شعر

شیراز- ایرنا- مدیرکل امور هنری بنیاد شهید و ایثار گفت: بخش داستان به کنگره ملی شعر ایثار اضافه شد با این نگاه که اولین گام تشکیل رویدادی جداگانه است و کنگره ملی قصه های ایثار از سال ۱۳۹۰ برگزار می شود. سال آینده

به گزارش خبرنگار ایرنا، محمد کرم الهی روز شنبه در نشست با خبرنگاران شیراز اظهار داشت: با انتشار و رونمایی از کتاب های مکتوب و صوتی از آثار منتخب کنگره، تلاش کردیم تا حقوق داستان ها در نهمین کنگره شعر و ایثار به خوبی تضمین شود. گم نمی شوند.

وی افزود: بنیاد شهید و امور ایثارگران به عنوان یک نهاد فرهنگی و خدماتی در دو بخش جامعه هدف خود و سطح کلان یعنی ترویج فرهنگ ایثار و شهادت در سطح جامعه و در هر دو حوزه فعالیت می کند. بر ترویج فرهنگ ایثار تاکید دارد.

مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران ادامه داد: رویدادهای فرهنگی و هنری ایثار هم ایستگاه ارزیابی برای کنترل کیفی فعالیت های بنیاد شهید و هم راهنما و مشوق فعالیت های بعدی است.

کرم الهی گفت: در برگزاری این رویدادها تلاش می کنیم هر ساله شرایط را به حوزه ایده آل نظر مخاطبان حرفه ای و تخصصی خود نزدیک کنیم.

دبیر نهمین دوره کنگره ملی شعر ایثار گفت: به گفته جامعه رسانه ای کشور، جریان سازی ناکافی در نحوه برپایی کنگره های ادبی و هنری ایثار یکی از کاستی های دوره قبلی این رویداد بود که به آن اشاره کردیم. در کنگره نهم تلاش کرد تا جبران کند.

وی افزود: برای این منظور قرار بود در استان های مختلف در مقابل کنگره ها بایستیم و به صورت هفتگی شاهد برگزاری کنگره ملی شعر و قصه ایثار بودیم.

کرم الهی ادامه داد: با همه اینها هنوز در ابتدای راه هستیم و در این راه رسانه و ارتباط با جامعه نخبگان و تحصیلکردگان می تواند کمک کننده باشد.

مدیرکل هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران اعلام کرد: به دنبال ارزش افزوده به آثار برگزیده جشنواره شعر و داستان ایثار هستیم و اگرچه بسیاری از سرودها و اشعار کنگره گذشته به قطعات و سرود تبدیل شد. ، این کافی نیست.

کرم الهی افزود: به دنبال این هستیم که درصد بالایی از داستان های منتخب اولین کنگره ملی داستان تبدیل به فیلمنامه و نمایشنامه شود تا ارزش افزوده بیشتری برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت داشته باشد.

جای خالی ادبیات بومی و محلی در کنگره های ادبی ایثار

مدیر کل امور هنری بنیاد شهید و امور ایثارگران گفت: یکی از تاثیرگذارترین بخش های ادبی قبل از انقلاب تا کنون شعر و ادبیات بومی و محلی است، اما تاکنون موفق نشده ایم سازوکاری برای برگزاری رویدادهای مرتبط با آن پیدا کنیم. سطح ملی

وی افزود: استفاده از این نوع ادبیات برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت احساس می شود که باید آن را پوشش دهیم و رسانه ها نیز می توانند در این راه به ما کمک کنند. انجام دهید

کرم الهی تصریح کرد: به دور از شعار و بیان سخنان احساسی، مدیون شهدا، ایثارگران و جانبازان هستیم و هر یک از شهدا مظهر مبارزه و پیروزی و پرچمداران دفاع از حقیقت انقلاب اسلامی هستند. و جانبازان سند زنده و آزادگان راوی حقیقت صبر و استقامت. برای تداوم انقلاب اسلامی محسوب می شوند.

دبیر نهمین کنگره سراسری شعر و داستان ایثار با بیان اینکه به فرموده خداوند متعال شهدا زنده اند و زنده اند، ادامه داد: شهدا ناظر، راهنما و پشتیبان فعالیت های ما در بنیاد شهید هستند. امور شهدا

ملت ایران نیاز به فداکاری دارد

کرم الهی گفت: آنچه امروز مردم ایران و جمهوری اسلامی ایران به آن نیاز دارند فرهنگ ایثار است و ایثار فقط در جنگ رخ نمی دهد بلکه جنبه ها و زمینه های مختلفی دارد که خود اجتماعی از آن جمله است. -ایثار یکی از این بخش هاست.

وی افزود: برای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت باید با نخبگان و فرهیختگان ارتباط مستمر داشته باشیم و رسانه ها یکی از اقشار تاثیرگذار نخبگان هستند.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا