ثبت بیش از ۳۰۰ تقاضا برای پذیرش شرکتهای فناور و استارتاپی امیرکبیر
تهران- ایرنا- معاون پارک علموفناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر از ثبتنام ۲۲۰ شرکت فناور و ۱۰۰ استارتاپ متقاضی پذیرش در این پارک خبر داد و گفت: فهرست نهایی شرکتها و استارتاپهای راه یافته به مرحله پذیرش نهایی ۱۵ اسفند ماه اعلام میشود.
سید مسعود قریشی روز دوشنبه در گفتوگوی اختصاصی با ایرنا در حاشیه برپایی نخستین رویداد پذیرش شرکتهای فناور و استارتاپی که از امروز آغاز شده است، گفت: پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر به منظور تسهیل تجاریسازی محصولات دانشبنیان، اقدام به انتشار فراخوانی از ۱۴ تا ۲۷ بهمنماه برای جذب واحدهای فناور و استارتاپی کرد که تیمها و شرکتهای برتر مشمول حمایتهای پارک فناوری این دانشگاه میشوند.
و ی افزود: این برنامه شامل پذیرش استارتاپ و شرکت در چهار سطح پیشرشد، رشدی، رشدیافته و شرکتهای بزرگ است که تاکنون ۲۲۰ متقاضی در شرکت های فناور داشتیم که تعدادی به علت نقص مدارک نتوانستند در مرحله داوری ورود کنند.
معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر در ادامه گفت که از بین ۲۲۰ شرکت ۱۳۰ شرکت فناور به مرحله داوری راه یافتند که از این تعداد ۳۰ درصد پذیرش می شوند.
قریشی افزود: اگر شرکت به معنای واقعی فناور و از استراتژی بازار خوب برخوردار و اعضای آن هم از عضو هیات علمی باشند، در امتیاز دهی داوران به آنها نقش اساسی دارند و در نهایت اگر شرکتی پذیرفته شود، عضو پارک علم و فناوری دانشگاه امیرکبیر میشود و از مزایای پارک هم استفاده خواهد کرد.
وی از دیگر مزایای این رویداد را برای شرکتهای که به مرحله نهایی راه مییابند، ارائه خدمات توسعه کسب و کار، معافیتهای مالیاتی، مشاورههای کسب و کار و فضای استقرار در پارک علم و فناوری عنوان کرد.
معاون پارک علم و فناوری دانشگاه صنعتی امیرکبیر اعلام کرد که فهرست نهایی این شرکت ها برای پذیرش تا ۱۵ اسفند ماه مشخص میشود و در نهایت، از تعداد ۱۳۰ شرکت متقاضی، ۳۵ شرکت پذیرفته میشوند.
قریشی درباره استارتاپها هم گفت که ۱۰۰ استارتاپ ثبت نام کردند که ۵۰ درصد پذیرش می شوند. استاتاپ ها یک تیم هستند که شخصیت حقوقی ندارند و پذیرفته شدگان در مراکز نوآوری دانشکده های دانشگاه امیرکبیر مستقر می شوند که ما در هشت دانشکده مراکز نوآوری داریم.
منبع : خبرگزاری ایرنا