حفاظت از منابع آبی کشور؛ ضرورت مقابله با انشعابات غیرمجاز
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ کیمیا گلیپور – در سالهای اخیر ، مسئله تقسیمات آب غیرمجاز به یکی از چالش های جدی در مدیریت منابع آب در کشور تبدیل شده است. این پدیده نه تنها منجر به از بین رفتن آب می شود ، بلکه اثرات مخربی بر محیط زیست و اقتصاد محلی نیز دارد.
تقسیمات غیرمجاز نه تنها به منابع آب آسیب می رساند بلکه باعث نابرابری اجتماعی نیز می شود. افراد و گروه هایی که به طور غیرقانونی از این منابع سوءاستفاده می کنند ، مستقیماً بر دسترسی دیگران به آب سالم و کافی تأثیر می گذارد.
همچنین ، طبق ماده ۱ قانون مجازات کاربران غیرمجاز آب ، هرکسی که بدون دریافت بخش های قانونی آب ، علاوه بر پرداخت خدمات مصرف کننده و جبران خسارت و سایر حقوق و دستمزد مربوطه ، از استفاده غیرمجاز نیز استفاده می کند یا از آن استفاده می کند ، توهین می شود.
این جنایات شامل هزینه های خانگی در کلاس ششم ماده (۱) قانون مجازات اسلامی و در استفاده غیر دامنه ای از یک تا دو برابر هزینه خدمات مصرف کننده و در صورت تکراری ، حداکثر مجازات تعیین شده در بند (الف) است و به مدت سه ماه تا شش ماه قطع می شود.
همچنین ، طبق ماده ۴ این قانون ، هر شخص به هر طریقی می تواند تشنج یا تغییر وضعیت آژانس های اندازه گیری آب را به منظور مختل کردن عملکرد مناسب و ثبت نام ارقام مصرف کننده انجام دهد ، علاوه بر الزام به بازگرداندن کشور سابق ، پرداخت قیمت خدمات مصرف کننده و پرداخت قانون اسلامی.
استرس آب را با شاخه های آب غیرمجاز تشدید کنید
تقسیمات آب غیرمجاز قبلاً گفته بود که تقسیمات غیرمجاز یکی از مهمترین مشکلاتی است که علاوه بر تشدید تنش های آب ، حقوق مشترکان حقوقی را تضعیف کرده است: وجود بخش های غیرمجاز باید باعث ایجاد مشکلات آبرسانی شود.
به تازگی ، مدیر امور فاضلاب زاهدان و فاضلاب مورتزا نورا گفت: استفاده غیرمجاز از آب هنگام آلودگی شبکه توزیع و کاهش عمر شبکه توزیع آب به دلیل عزیمت غیرمجاز از شبکه ، خدمات به سایر مناطق شبکه را به دلیل افت فشار مختل می کند و مقدار آب را افزایش می دهد.
شناسایی و برخورد با ۶۰۰۰ شاخه آب غیرمجاز
Mohsen Ardakani ، مدیر عامل شرکت آب و فاضلاب آب تهران ، در مصاحبه ای با خبرنگار اقتصادی باشگاه روزنامه نگاران جوان گفت: “برخی از افراد قانون را تصویب می کنند و از شبکه آب جدا می شوند.
این مقام گفت: “تقسیمات حقوقی که به طور قانونی مجاز به مجازات مجازات مجازات های لازم هستند ، و مواردی که شرایط لازم برای تبدیل شدن به بخش های مجاز را ندارند ، جریمه و تحت درمان قرار می گیرند.”
اردکانی گفت: “ما برنامه گسترده ای برای مقابله با بخش های غیرمجاز داریم زیرا یکی از نویسندگان اصلی که می تواند به ما در مدیریت خشکسالی و مقابله با خشکسالی کمک کند ، مدیریت و مقابله با بخش های غیرمجاز است.
وی سرانجام گفت: سال گذشته ما ۶۰۰۰ لشکر غیرمجاز را کشف کردیم که نزدیک به ۶۰۰۰ شعبه را نمی توان به بخش های مجاز تبدیل کرد و برخوردهای لازم انجام شد. حدود ۶۰۰۰ شعبه ای که قادر به تبدیل شدن به بخش های مجاز بودند نیز مجاز به مجازات پس از جریمه شدند.
شناسایی و مقابله با تقسیمات غیرقانونی آب ، یک ضرورت برای حفظ منابع آب کشور و فراهم آوردن آینده ای پایدار برای نسل های آینده است. با همکاری افراد ، مقامات و نهادهای مختلف ، می توانیم به سمت مدیریت بهینه منابع آب حرکت کنیم و از از دست دادن این نعمت الهی جلوگیری کنیم.