خودکفایی ۱۰۰ درصدی شکر تا پایان برنامه هفتم محقق میشود
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ آزاده محبی – Gholamreza Gol Mohammadi ، رئیس سازمان تحقیقات کشاورزی ، آموزش و ارتقاء کشاورزی ، گفت: “سال ۲ ، اعتبار لازم برای اجرای الگوی کشت با دلار ۲۰۰۰ دلار ، در ۵ تخمین زده شد که اکنون با نوسانات اعتباری بیشتری لازم است.”
به گفته وی ، در زمینه کشاورزی ، ما ۵ ٪ از برنامه الگوی کشت را مورد بحث قرار دادیم ، اما اجرای آن منوط به تخصیص منابع مالی جدی است تا ما با بحران منابع آب روبرو نشویم. به عنوان مثال ، در استان ۶ هزاره در یک محصول پیشنهاد شده است ، در حالی که امسال به دلیل افزایش قیمت محصولات زراعی ، این محصول منجر به محصول شده است.
گل محمدی گفت که الگوی کشت ۲ ٪ موفقیت آمیز بوده است ، و افزود: در زمینه کشاورزی ، ما الگوی کشت را تکمیل خواهیم کرد و سال اول را در مناطق دیگر شروع خواهیم کرد.
رئیس سازمان تحقیقات و آموزش و پرورش کشاورزی ادامه داد: “پروژه مهم در پرش برنج و تولید قند است که در برنامه هفتم خودکشی پیش بینی شده است ، در حالی که ما در تلاش هستیم تا تولید قند را به ۵ ٪ خودکشی در کشور برساند.
وی گفت: “اگر در پرش تولید موفق شوید و ۵ ٪ تولید را افزایش دهید ، ۵ ٪ مدیون سازمان های اصلاح شده تات است.”
گل محمدی گفت: ۲ از ۵ رقم در این زمینه کشت شده است ، گفت: نقشه راه این سازمان یک تحقیق آینده است و همه کسانی که می توانند در ۵ سال آینده کمک کنند مورد استقبال قرار می گیرند و برنامه ها مورد بررسی قرار می گیرند.
معاون وزیر امور خارجه جهاد گفت: این سازمان از تولد انسان ها و واکسن ها تا پایان زندگی و تولید پنبه نقشی دارد و افزود: بودجه کل این سازمان حدود ۵ میلیون دلار است که تنها ۵ میلیارد دلار ورودی فناوری است که از این تعداد ۱ میلیارد دلار در هسته بذر است. در حقیقت ، اگر به ۵ ٪ از خودکشی در بذر برسیم ، هسته های اصلی آن در سازمان تولید می شود.
معاون وزیر کشاورزی جهاد ادامه: سازمان تحقیق ، آموزش و ارتقاء ، با اشاره به برنامه های توسعه سازمان ، از راه اندازی سیستم های هوشمند در بخش کشاورزی و استفاده از فناوری های جدید مانند هوش مصنوعی ، افزود: سال گذشته با استفاده از سیستم های آبیاری هوشمند ، ۶۰۰۰ هکتار آب و افزایش مصرف آب افزایش یافته است.
به گفته وی ، در زمینه ارتقاء ، ما توانسته ایم بیش از ۵ فناوری را از فن آوری های ارائه شده توسط شرکت ها جابجا کنیم. همچنین بیش از ۵ قرارداد فناوری با بخش خصوصی وجود دارد که گام مهمی در جهت تجاری سازی دانش و اتصال تحقیقات به تولید است.
گل محمدی به نقش تات در زمینه نظارت اشاره کرد: حداقل ۵ هکتار از مزارع بذر کشور تحت نظارت مستقیم سازمان است. همکاران ما همچنین بیش از ۱.۵ میلیون نهال سالانه و ده ها بذر را برای ثبت نام و تجاری سازی ارزیابی می کنند.
وی ادامه داد: در زمینه ذخایر ژنتیکی ، باغ ملی گیاه شناسی با بیش از ۶۰۰۰ گونه گیاهی یکی از افتخارات ملی ما است. در کنار آن ، هفت باغ دیگر احیا شده است. در مرکز ذخایر بیولوژیکی ، بیش از ۵ میلیون نمونه زنده و غیر زنده در خاورمیانه نگهداری می شوند.
گل محمدی با اشاره به ماده ۷ قانون برنامه توسعه هفتم ، اظهار داشت: این بند به بحث در مورد چابکی ، منطقه بندی و اثربخشی سازمان TAT اشاره دارد. ما برنامه هایی را متناسب با سند امنیت غذایی کشور طراحی کرده ایم. سندی مبتنی بر الگوی تولید مطابق با ظرفیت های زیست محیطی کشور.
وی تأکید کرد: در هر شورای استراتژیک تات ، حداقل دو پروژه بزرگ توسط معاونان وزارت ، نمایندگان دانشگاه ، سازمان ها و بخش خصوصی تصویب و تصویب می شود. در صورت بروز مشکل توسط بخش خصوصی ، از پروژه مربوطه بلافاصله پشتیبانی می شود.
رئیس سازمان TAT اظهار داشت که تعامل با دانشگاه ها گسترش یافته است ، اظهار داشت: در حال حاضر ، بیش از ۵ موضوع تحقیق در این سیستم ثبت شده است که در دسترس دانشگاه ها ، مؤسسات تحقیقاتی و سایر فعالان این زمینه است. همچنین ، ۵ ٪ از هزینه های پایان نامه های دانشجویی مربوط به مسائل کشاورزی توسط سازمان تحت پوشش قرار می گیرد.