کتاب و ادبیات

درد شما را واژه دوا می‌کند

Kerman- Irna- موزه هنر معاصر کرمان گنجی واژگانی بود که از دهان به دنیا آمد ، وارد راهروهای این مکان تاریخی شد ، با نقاشی سوهرب عکسی گرفت و برای ماندن در ایران به یک طاقچه رفت تا با کتاب های خود و سخنان خود ، خاطره احمد را به خاطر بسپارد.

به گفته ایرنا ، کتابخانه ویژه موزه هنر معاصر کرمان روز یکشنبه – ۶ مه – (دیروز) میزبان مردم فرهنگ ، ادبیات و هنر بود و برای چنین جلساتی که قلب ، عقل و اساساً زندگی شما را بهبود می بخشد ، خوب است. آنها ما را به یاد کلمات در زندگی می اندازند و به یاد شاعری که مانند فرزندان ساده و با مرگ او زندگی می کرد.

وقتی در مورد موزه صنعتی می گوییم ، می گوییم یک گنج غنی و تماشایی از هنرهای معاصر ، از جمله آثار ارزشمند هنرمندان ایرانی و خارجی در کرمان ، خیابان شریعی ، بین میدان ملی باغ و جاده طاهما آباد ، جایی که یک یا بیشتر از سپاهری سپاهری نگهداری می شود. از این موزه به عنوان دومین موزه ارزشمند کرمان یاد می شود.

نام این جلسه دومین جلسه تخصصی دوران ادبیات بود که با تمرکز بر زندگی و آثار احمد رضا احمدی ، که در آن تعدادی از شاعران و مدیران فرهنگی استان در این شاعر مشهور حضور داشتند و شنیدند و شنیدند. سوهیل محمودی ، شاعر مشهور و محقق ادبی در کشور ، شعر معروف احمدی را خواند ، و دیگران شخصیت و خصوصیات شاعرانه او و همچنین نحوه نگاه او به زندگی را روایت کردند.

اگرچه پایان جلسه صدای خالص احمد علی میرزی و عملکرد بداهه آقای سپهری با اشعار احمد رش احمدی بود و اکنون همه را تغییر داده است ، اما اساساً یک جلسه است و این نوع جلسات آنها را خسته می کند و باعث می شود افراد فرهنگ و ادبیات خسته تر و زنده تر شوند. آنچه در طول جلسه شنیدیم لذت بخش بود و به دانش ما در مورد این شاعر کرمانی افزود. با این حال ، باید به گروه هنرمندان موسیقی که دانش آموزان هنرستان هنرهای زیبا بودند ، و همچنین پایان خوب برای یک جلسه عالی ، دانش آموزان حسین داوودی (ویولن) ، Hooman Nasiri Santour و Tombak و Mehdi Shadman ، دانش آموز هنرهای کلاس یازدهم گفت.

درد شما را به یک کلمه تبدیل می کند

احمد رضا احمدی (۱ مه-۶ ژوئیه ۲۰۰۹) شاعر ، نویسنده ، نمایشنامه نویس و یکی از چهره های جدید ادبیات-هنرمند در ایران بود که نقاشی های وی نیز جدید بود.

آشنایی عمیق وی با شعر و ادبیات باستان ایرانی و شعر نیما راهی برای قرار دادن و پیگیری جنبش متفاوتی در شعر معاصر شد. از هشت سالگی ، او به طور جدی شعر نوشت و اولین مجموعه شعر خود را در سال ۲ منتشر کرد که توجه بسیاری از شاعران و منتقدین دهه را به خود جلب کرد.

او همچنین در ادبیات کودکان و نوجوانان آثاری دارد ، بنیانگذار New Wave Style در دهه ۱۹۸۰ در شعر معاصر ایرانی ، که در نیمه دوم این دهه به یک جنبش مدرنیستی در فرهنگ ایرانی تبدیل شد و در داستان ، نمایشنامه ها ، تئاتر ، سینما و نقاشی نیز تأثیر گذاشت.

آنچه در جلسه گذشت

یکی از اولین سخنرانان این جلسه سوهیل محمودی بود. وی گفت: احمد رضا احمدی شعر را به دوران کودکی و سادگی آورد و به وجود و پدیده هایی مانند کودک نگاه کرد. حیدربابا شاهریار همچنین چنین منظره ای ساده از جهان را برای تماشاگران رقم زد و فرگ زراب و سهراب سپهری چنین رویکردی داشت. سهراب شعر او بود و نقاشی او شعر بود. این سه شخصیت ادبی و هنری جهان را بسیار ساده و کودکانه می دیدند و این دیدگاه در آثار آنها آشکار شد.
وی با اشاره به شخصیت و آثار این شاعر فقید گفت: “از سال من با احمد رضا احمدی از نزدیک سفر کردم ، او را یک مرد انسانی و یک کودک ساده پیدا کردم و این شعر احمدی را برای درک بهتر این عبارت خواندم:
من همیشه با سه کلمه زندگی کرده ام
جاده ها رفته اند
من بازی کرده ام
درخت
پرنده
امان
من همیشه آرزو می کردم کلمات دیگر
داشتم به مادرم می گفتم
از بازار کلمه خرید کنید
مگر اینکه سبد شما آنجا باشد.
او گفت
با این سه کلمه زندگی کنید
با هم صحبت کردن
فال را با هم ببرید
کلمه فقر نیست.
من می دانستم که فقر هیچ جنون ندارد
بیش از فقر واژن کم است
وقتی با درخت بودم
پرنده می گفت
درخت باید با سبز نوشته شود
تا اینکه برای شما پرواز می کنم.
من فقط می توانم درخت را با مداد زرد بنویسم
تنها مدادی که داشتم
و پرنده در زردی
در پاییز کلمه یک درخت را ببینید
و او عصبانی بود.
من امروز صبح به مادرم گفتم
یک مداد برای احمد رضا بخرید
مادرم خندید: درد شما را به یک کلمه تبدیل می کند

نگاه طنز ادبی احمدی

محمودی ادامه داد: او همچنین این فیلم را بازی کرده بود ، و در دوران کرونا که نتوانستم با او بروم ، گفت که او نقاشی می کند و آن نگاه ادبی طنزآمیز را تا آخر عمر به اطرافیان منتقل می کند.
“من فکر می کنم او به همراه بیضئی ، کیاروستامی ، مهروجی و عیدین آگداشلو ، توانایی ویژه ای برای یافتن مخاطبان خود داشتند و برای اثبات خود در هنر خود ایستادند تا خود را اثبات کنند ؛ آثار آنها به مسائل اجتماعی مردم گره خورده بود ؛ او در آن زمان مانند شاعران شاعر نبود ، و تفاوت کمی بین شعر احمد رجا و این وجود داشت. شاعران و شاعران او ، و او هنوز هم در میان ادبیات و جامعه زندگی می کند.

درد شما را به یک کلمه تبدیل می کند

پل بین هنر و ادبیات

Alireza Hashemi Nejad ، استاد هنر و ادبیات در دانشگاه شهید باهونار کرمان ، همچنین به نقل از برخی از خاطرات ارتباط خود با این شاعر و هنرمند کرمانی:
احمد رضا از نزدیک با هنرمندان ارتباط برقرار شد و وقتی می خواستیم با زندگی Homayoun Industrial ، انتشار فانوس را راه اندازی کنیم ، من به احمد رضا رفتم تا اشعار او را برای این مجموعه بیاورم. هزار قدم به دریا برای جمع آوری این ارتباط باقی مانده است ، صمیمیت و مهربانی او به گونه ای بود که او خود را صدا کرد و گفت چرا تماس نگرفتید. ویژگی های دیگر وی پیوند بین دوستان بود و جنبه های شخصیت و زندگی ساده وی در آثار او مشهود است.
“: احمد رضا بین هنر و ادبیات ، یکی از بهترین شاعران که در شعر او دیده می شود ، پل می رود و بعداً اگر وارد کار نمایشنامه و فیلمنامه شود ، کشیش نیز شعر می کرد و دوست داشت وارد تمام مناطق خلاقیت شود ؛” هنرمندان احمداتی نیز به گونه ای بودند که یکدیگر را در آثارشان تبلیغ می کردند. “

کتابخانه بزرگی که از جهان خارج شد

سید حمید میر حسینی ، یک مستند کرمان در این جلسه ، با تأکید بر اهمیت آثار هنری این هنرمند ، با اشاره به کمک احمدی به وی در بخش سینما. کیمیا ، داریوش مهروجی و فیلم پرتره “.
“احمد رضا احمدی صفحه اول صدای شاجاریان را در مرکز توسعه فکری منتشر کرد و بازیگر سینما شد که در فیلم داریوش مهروجی بازی می کرد.” با روح مهربان و ویژه سینما وقتی او سربازان سیاه را دید ، سینما رها شد.
وی تأکید کرد: ما باید همسرش شهره هایداری و نقشی که او در زندگی همسرش ایفا کرد ، به خاطر بسپاریم. باید بگویم که احمد رضا احمدی بخش مهمی از تاریخ هنر و فرهنگ این کشور است. وقتی به جهان رفت ، به جهان رفت و احمد رضا به تولید و مستند سازی موسیقی ایران کمک کرد.

پراکندگی شاعرانه که ریشه در منطق داشت

اما شاعر و محقق ادبی ، سید علی میررفزلی نیز در این جلسه نقش در پیام صوتی ایفا کرده است ، در حالی که یادبود خاطره استاد محمد حسین اسلام ، یک پیشگام سنتی و صنایع دستی کرمان که در این هفته درگذشت ، گفت: احمد رشا احمدی امروزه تأثیر زیادی بر جریان شاعر داشته است. از دهه ۱۹۸۰ تا مرگ ، او به طور دائم و حرفه ای شعر و میراث خود را آواز خوانده است.
وی ادامه داد: احمد رضا از همان مجموعه اول ، دفتر طراحی ، که در سال ۲ و سپس در روزنامه شیشه ای منتشر شد ، و زمان خوب فاجعه ، خود را به عنوان یک شاعر و آوانتگارد متفاوت معرفی کرد ، برخی از مورخان شعرهای معاصر به عنوان آغازگر شعر موج جدید و امسال.

میررفازلی گفت: در دهه ۱۹۸۰ ، هفت مجموعه شعر نیکا توسط احمدی ، آخرین دفاتر و انتشار Cheshmeh ، دو دفتر به نام تابستان و SAD (1) ، آبشارهایی که روی خواب من افتاده اند (۱) و انتشار این رویداد همچنین چهار مجموعه منتشر کرد.
وی ادامه داد: اشعار احمد رضا روایت رویاها و کابوسهای او است. ساختار شعر او از خواب و بیداری او سرچشمه می گیرد و پراکندگی اشعار او ریشه در منطق رویایی او دارد. شعر احمد رضا هیچ ساختار سیستمی با شعر کلاسیک و حتی نیما ندارد. البته او وزن وزن خود را نمی دانست و انکار کرد ، اگرچه این کمبود وزن به او مزیتی می داد و شعر خود را از آثار قدیمی و حتی معاصر متمایز می کرد.

به گفته ایرنا ، برخی از مدیران فرهنگی استان ، مانند حسین اسحاق ، مدیر کل فرهنگ و هدایت اسلامی کرمان ، مدیر بنیاد شعبه کرمان ، مدیر زبان و ادبیات فارسی دانشگاه باهونار و گروه دیگری از مدیران یا متخصصان حضور داشتند.

خبرنگاران: Davood Miadandi- Hossein Shahabi

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا