کتاب و ادبیات

درسنامه انسان‌شناسی در نمایشگاه کتاب

تهران- ایرنا- کتاب “من کی هستم؟” یا کتاب درسی مردم شناسی Hojatoleslam Mohammad Shojaee با موضوعاتی از قبیل ضرورت دانش خود ، حقیقت “من” و پنج اثر وجود سروکار دارد.

به گفته گزارشگر فرهنگی ایرنا ، “من چه کسی آموزش انسان شناسی برای همه” توسط Hojatoleslam است محمد شوجی در قالب درسی مانند ضرورت دانش خود ، حقیقت “من” ، پنج تجلی وجود ، عاشق مقدس و ویژگی های او ، خطر غفلت از خود آگاهی واقعی ، منابع انسانی تخصصی مانند مکاشفه ، پیشگویی و امامات ، دانش خود در ریاضیات و سابقه در ریاضیات.

نویسنده در مقدمه کتاب نوشت: می توان گفت که علت اصلی این واقعیت تلخ (عدم دستیابی به خوشبختی) در زندگی بشر این است که او در تلاش است تا آن را برای سعادت درست کند. تعاریف و تفسیرهای متداول اما نادرست از انسان و “من” واقعی او باعث شده است که انسان فقط با موارد زیربنایی خود مقابله کند و از دانستن بعد اصلی جلوگیری کند. بدیهی است ، این تعریف اشتباه و متناقض باعث شده است که انسان در تعریف خوشبختی اشتباه شود.

همه در دستیابی به هدف متناسب با تعاریف اشتباه ، خوشبختی را می بینند و پس از تلاش زیاد ، وقتی به آرزوی خود می رسد ، می فهمد که توهم است. فقط کسانی که به خوشبختی واقعی و پایدار می رسند که به معنای واقعی به خودی خود رسیده اند. خوشبختی و صلح همه به میزان خود واقعی و عمل او بر اساس آن شناخت بستگی دارد. هرچه دانش خود و عمیق تر باشد ، خوشبختی بیشتری خواهد بود. (صفحه ۱)

آموزش انسان شناسی در نمایشگاه کتاب

وی تأکید کرد: مشکل بزرگتر از ندانستن خود این است که انسانها به دانش خود اهمیتی نمی دهند. برای اکثر انسانها ، کسانی که شکست خورده اند ، هیچ موضوعی به نام خود دانش وجود ندارد و هیچ نگرانی در مورد خود و خود دانش ندارند! اگرچه آنها “خود” را دوست دارند ، اما می خواهند بدون دانستن “خود” و دانستن معنای واقعی شادی و تلاش برای دستیابی به خوشبختی با ارائه نادرست ، سعادتمند باشند. بنابراین ، قبل از دانستن اینکه او کیست ، او باید ضرورت دانش خود را درک کند و بداند که چقدر مهم ، ضروری و مفید برای خود دانش واقعی خود است (صفحه ۱)

شجائی با تمام ظاهر و گسترش خود به ضرورت دانش خود اشاره کرد و می نویسد: “پیشرفت بشر در سایر زمینه های علم و فناوری نیز نتوانسته است از پیشرفت ناهنجاری ها و شکست ها در زندگی بشر جلوگیری کند.” دلیل این شکست این است که هیچ یک از علوم به دلیل درک دقیق و دقیق انسان نیست. در تمام زمینه های علوم انسانی و همچنین فعالیتهای فرهنگی مثبت و خیرخواهانه و همچنین فعالیتهای مذهبی و معنوی ، انسان شناسی و دانش خود نادان و ناشناخته هستند. در حالی که انسان شناسی اساس تمام علوم انسانی است ، منطقی و منتقل شده است. به عبارت دیگر ، دانش خود مهمترین ، اساسی ترین و مفیدترین شناخت در زندگی فردی و اجتماعی ما است. (صفحه ۱)

این محقق مذهبی به عناصر اصلی آن ، یعنی عشق و محبت اشاره دارد و می نویسد: در کتاب حاضر ، برخی از مضامین اصلی انسان شناسی در استدلال های منطقی اما ساده و روانی بیان می شود. از طرف دیگر ، مباحث مربوط به این کتاب با یک زبان ذاتی و مناسب با درک همه خوانندگان عزیز بیان می شود تا آنها را با اصول اساسی و مهم انسان شناسی آشنا کنیم. مخاطبان این کتاب می توانند از هر دینی باشند.

خوانندگان غیر مسلمان ممکن است به مطالب نقل شده از منابع مذهبی مسلمان اعتقاد نداشته باشند که این خوانندگان عزیز و محترم باید بگویند که محتوای اصلی انسان شناسی به هیچ وجه مبتنی بر متون مذهبی نیست. در محتوای انسان شناسی ، صرف نظر از اینکه آیا او یک دین است ، صرفاً منطقی و مسلح با موضوعاتی است که هر کسی می تواند درک و تصدیق کند. به عبارت دیگر ، در طراحی موضوعات کلیدی و کلیدی انسان شناسی ، انسان فقط به عنوان یک موجود خارجی واقعی مانند سایر اشیاء و موجودات خارجی مورد بررسی قرار می گیرد (صفحه ۱)

آموزش انسان شناسی در نمایشگاه کتاب

پشت این کتاب همچنین آمده است: انسان شناسی تنها جسمی است که می توان درک کرد که تمام حقایق وجود ، حتی خدا را می داند ، و به این ترتیب فواید کافی و مرفه را برای آنها به ارمغان می آورد. مردم شناسی یک ماده شیمیایی است که شکست را به پیروزی ، غم و اندوه خوشحال ، گناهان به روشنایی و پاداش می بخشد و اضطراب را به یک آرامش و عقب ماندگی تبدیل می کند. بدون دانش واقعی آنها ، نعمت های مصیبت ، موفقیت ، شکست ، فواید از دست دادن ، دین و عبادت به ریاکاری و همه انتخاب ها و ارتباطات پشیمان و پشیمانی می شود. خود شناخت تنها وسیله تفکر و استدلال و کسب سعادت ماندگار و ابدی است.

کتاب “من کی هستم؟” منتشر شده توسط انتشارات MOHI در هزار نسخه و در ۴ صفحه و در نمایشگاه کتاب تهران ارائه شده است.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا