دشمن با ایجاد بحران هویت سعی در تسلط بر فضای جامعه دارد
به گفته خبرنگار دفاع ایرنا ، سرتیپ امیر محمد رضا اشتیانی روز دوشنبه ، در کنفرانس ملی جنگ و امنیت شناختی که در دانشگاه دفاع ملی برگزار شد ، وی گفت: “ما یک کنفرانس دقیق در مورد مجتمع نیروهای مسلح و گروهی به نام گروه شناختی دنبال کردیم که تمام نرم افزارها ، سخت افزار و ظرفیت های اطلاعاتی مصنوعی را دنبال می کند تا تجهیزات و امکانات مورد نیاز در این بخش را فراهم کند.”
وی افزود: هدف از جنگ شناختی تسلط بر ادراک ، اعتقادات و اراده هایی است که نقش مهمی در رفتار ، عمل و واکنش های ما دارند. ” دشمن به دنبال تسلط بر این جنبه ها است و ما همیشه این موضوع را در بحث های مختلف دنبال کرده ایم.
معاون رئیس ستاد نیروهای مسلح اظهار داشت که این ادراک چهار جنبه دارد: اول ، جنبه حسی است. این جنبه شامل رابطه ما با محیط بیرونی است که ما تفسیر و تفسیر می کنیم. این تفسیر تحت تأثیر تمایلات ، اعتقادات و الزامات در هنگام زندگی ما قرار می گیرد و رفتارهای خود را شکل می دهد ، دوم جنبه منطقی است که در آن ادراک از کلیت ها داریم و با مراجعه به عقل ، درک کلی برای ما دشوار نیست. سوم ، حداکثر جنبه ای است که در آن به دنبال معانی جزئی هستیم که به ذهن ما می رسد ، مانند عشق ، خصومت و جنبه خیالی که در این جنبه ، تصاویر ادراک است.
امیر اشتیانی خاطرنشان کرد: “ما هیچ مشکلی در درک کلیت نداریم ، اما ما به تفصیل چالش هایی داریم و آنها را پس می گیریم.” این جزئیات جایی است که دشمن عملیات شناختی خود را در آن زمینه دنبال می کند.
وی گفت: “داشتن قدرت ما به ما این امکان را می دهد تا وظایف و وظایف را احساس کنیم و از آنها پیروی کنیم.” همه این ابزارها در اختیار ماست که برای شناسایی حق از باطل استفاده می شود. دشمن به دنبال این است که ما را به جای حق به سمت انتخاب دروغ سوق دهد.
معاون رئیس ستاد نیروهای مسلح ، با بیان اینکه در جنگ شناختی ، دشمن به دنبال تسلط بر اراده ها ، نگرش ها و ادراکات ما است و افزود که جنگ شناختی دشمن به دنبال ایجاد شکاف بین ما و پیامبران و مقامات الهی است که جزئیات را برای ما توصیف کرده اند. هنگامی که دشمن بر این فاصله حاکم است ، می تواند به راحتی مؤثر باشد.
امیر اشتیانی گفت: “در رویارویی با جنگ شناختی دشمن ، باید به دو دسته اصلی توجه کنیم.” یکی: این یک رعایت با استانداردهای مذهبی است. این استانداردها می توانند به ما در تشخیص صحیح کمک کنند. دوم ، این نرم افزار و ظرفیت های سخت افزاری است که برای تنظیم گروه ها و درگیری در زمینه های کار شناختی در برابر حاکمیت استفاده می شود.
وی گفت: “دشمن در تلاش است تا بر محیط عاطفی و روانی جامعه مسلط شود.” این بخشی از سناریوی ترکیبی است که دشمن در صدد استفاده از تفکر و رسانه های رسانه ای و تبلیغاتی خود است ، بنابراین دشمن به دنبال تغییر تصورات با هدف هدایت جامعه به خطاهای فکری است و همچنان به ایجاد شکاف بین مردم و معیارهای مذهبی برای کاهش تأثیر پیامبران و مقامات الهی می پردازد.
معاون رئیس ستاد نیروهای مسلح تأکید کرد: در واقع ، درک صحیح از معیارهای مذهبی و تقویت ابهامات و شک و تردیدها ، از بین بردن آرزوها و ارزشها ، از جمله موضوعاتی است که دشمن به دنبال سردرگمی الگوهای و چهره های ماندگار و مذهبی و تأثیرگذاری و انقلابی است. تظاهرات ، تخریب ، تهمت از دیگر جنبه های این جنگ است.
امیر اشتیانی افزود: “دشمن در این جنگ ، با استفاده از سهل انگاری در زمینه های فرهنگی و آموزشی ، به سمت جامعه ای با انگیزه ، ناامید و ناخوشایند و جهان و دنیوی ، شهوت و قدرت حرکت می کند ، آمار و آرمان های وسوسه انگیز را نشان می دهد. همکاری ، همدلی و خوب بودن ، به طور کلی ، از فضیلت های انسانی دور می شود.
وی گفت: در جنگ شناختی ، دشمن به دنبال ابراز شر اخلاقی مانند خودخواهی ، استکبار و غیرانسانی است که متناسب با سلیقه ها و تمایلات نسبی و منشأ انحرافی و انحرافی است. استفاده دشمن از غفلت و ضعف و آسیب پذیری های رفتاری نهادینه شده در جامعه قابل توجه است. تأثیر شبکه های اجتماعی و رسانه ها بر کودکان کودکان نقش مهمی در عدم موفقیت و موفقیت و عدم امنیت و ابهام در زمینه های تصاویر و تصمیم گیری داشته است.
امیر اشتیانی گفت: توضیح بخش هایی که می تواند روحیه جذابیت را در سطح جامعه ، شجاعت ، شجاعت ، نشاط و امید به زندگی تقویت کند و ارائه برنامه های متنوعی در زمینه های فرهنگی و معنوی از اهمیت ویژه ای برخوردار باشد. تأکید بر پیش بینی آگاهی و مباحث هدفمند ، باید بر ملی ، مذهبی ، قومیت ، گروه ها ، گروه ها و جناح های سیاسی در نظر گرفته شود.
وی افزود: مباحث هدفمند ، اگر به درستی اجرا نشود ، ممکن است اثر معکوس داشته باشد. مباحث نخبگان ، فضای مثبت برای تبادل افکار و نگرش ها و اعمال ترتیبات و هشدارها دقیق از جمله اقداماتی است که باید در نظر گرفته شود. همچنین ایجاد مشوق ها و گسترش دامنه آزادی های قانونی و تصمیم گیری های منطقی ، هوشمندانه ، عادلانه و منصفانه در مواجهه با موقعیت ها و موقعیت ها و بحران ها ضروری است.
معاون رئیس ستاد نیروهای مسلح اظهار داشت که نیاز به استفاده از ابزارهای پیشرفته فن آوری ، مشاهده شناختی و قابلیت های هوش مصنوعی در مبادله و تجزیه و تحلیل فضای مجازی برای جنگ شناختی ، گفت: ما با آن روبرو هستیم ، از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
امیر اشتیانی گفت: “عملکرد درک باید به دور از شتاب باشد.” طراحی و توسعه داده های شبکه های اجتماعی و ایجاد ظرفیت های فرمان و کنترل در ساختار سلسله مراتبی و مدیریتی شبکه های عملیاتی پایان و نظارتی ، در مجموعه های تحت فرمان سازمان خود ، نقش در انسجام و ادغام ملی به منظور ادغام و سازماندهی تلاش ها ، فعالیت ها و اقدامات سازمانها و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات و اقدامات. تخصص امنیت با سایر کشورها یکی دیگر از اقدامات است که می تواند به ما کمک کند.
وی گفت: “من از تمام تلاش های انجام شده در بخش های مختلف ، به ویژه نیروهای مسلح قدردانی می کنم و انتظار دارم مکانیسمی برای حرکت از گفتمان به جریان مدیریت اجتماعی و حاکمیت و بهره برداری و بهره برداری از آن حرکت کند و ما می توانیم در این صحنه اسلامی باشیم.
گزارش ایرنا ، کنفرانس ملی جنگ شناختی و امنیت ملی با حضور در سرتیپ امیر ، محمد رضا اشتیانی ، معاون رئیس ستاد نیروهای مسلح ، سرلشکر رحیم صفوی ، فرمانده عالی -Chief ، سردار ابولفازل هانتر و رهبر ارشد ارشد نیروهای مسلح برگزار شد.
در این کنفرانس جنبه های مختلف جنگ شناختی و تأثیر آن بر امنیت ملی کشور بررسی شده و فرصتی مناسب برای تبادل بین کارشناسان و مقامات در زمینه های ارتش و امنیتی بود.
منبع : ایرنا