موسیقی

دولتمردان را به این باور برسانیم که صنعت موسیقی می‌تواند درآمدزا باشد



به گزارش هنرآنلاین، وی افزود: تجربه سال گذشته را داشتیم اما باز هم در سالی که این نمایشگاه را به عنوان دومین دوره برگزار کردیم، مشکلاتی باقی ماند.

این مدیر فرهنگی درباره حضور گسترده مردم و علاقه مندان و مرتبط با حوزه موسیقی توضیح داد: به هر حال این نمایشگاه با استقبال غیرقابل تصوری مواجه شد. حضور جمع کثیری از مردم، علاقه مندان به موسیقی و دست اندرکاران موسیقی اعم از نوازندگان، خوانندگان و … این دلگرمی را به وجود آورد که خلأ و ظرفیت برگزاری یک رویداد جامع برای صنعت موسیقی به درستی شناخته شده و باید ادامه یابد. با قدرت بیشتر

ذکایی خاطرنشان کرد: اگر بخواهم نمایشگاه این دوره را تشخیص دهم یکی از مسائل موجود نبود زیرساخت های مناسب در برج میلاد برای برگزاری چنین رویدادی است. برج میلاد تهران اگرچه مرکز شناخته شده ای برای برگزاری کنسرت و اجرای موسیقی است، اما زیرساخت و بستر مناسبی برای برگزاری نمایشگاه ندارد. سالن های در نظر گرفته شده برای برگزاری نمایشگاه صنعت موسیقی مناسب نمایشگاه هایی است که محصولات آن ها صدا ندارد اما برگزاری این رویداد با مشکلات جدی مواجه بود. ساختار خود ساختمان ها، ارتفاع کم، مشکلات تهویه و خیلی چیزهای دیگر ما را به این نتیجه رساند که متاسفانه این مکان برای برگزاری نمایشگاه مناسب نیست. اگرچه دسترسی آسان یکی از نکات مثبت برج میلاد است اما به نظر می رسد این مکان برای برگزاری دوره های بعدی نمایشگاه مناسب نباشد.

وی افزود: آسیب دیگری که در این نمایشگاه خودنمایی کرد آلودگی صوتی بیش از حد در برخی غرفه ها بود. در دوره دوم در نظر داشتیم سالنی برای سازها با حجم کمتر، سالن عمومی و سالن سازهای بلند داشته باشیم که متاسفانه با استقبال صاحبان و توزیع کنندگان تجهیزات صوتی مواجه نشد. باید سالن سوم و دوم را با هم ادغام می کردیم که باید در دوره های بعدی این موارد اصلاح شود و مراسم با تفکیک مناسب تری و آرامش بیشتر برگزار شود.

ذکایی تصریح کرد: از آنجایی که رویداد نمایشگاه صنعت موسیقی اولین تجربه ما در این حوزه در ۴۵ سال پس از انقلاب است، شاید شرکت کنندگان تجربه کافی برای حضور در چنین رویدادی را نداشتند. البته یکی از مشکلات داستان می تواند این باشد که تهیه کنندگان و کسانی که در این زمینه به صورت صنعتی کار می کنند در یک سالن قرار می گیرند و به نظر من این جدایی باید برای دوره های بعدی اتفاق بیفتد. فکر می کنم در دوره های بعدی حتما باید روزهایی را برای حضور مخاطبان تخصصی در نمایشگاه در نظر بگیریم و همچنین روزهایی را برای عموم مردم در نظر بگیریم.

مسئول برگزاری دو دوره نمایشگاه صنعت موسیقی تاکید کرد: امسال به پیشنهاد غرفه داران ساعت برگزاری نمایشگاه را که از ساعت ۱۰ تا ۱۸ بود به ۱۲ تا ۲۰ موکول کردیم. ، که با استقبال بسیار خوبی روبرو شد و شاید یکی از دلایل ازدحام جمعیت بود. حتماً تغییر زمان بوده است، زیرا این اتفاق در اوقات فراغت مردم در حال انجام بود و به نظرم تجربه خوبی بود که باید سال آینده تکرار شود.

نکته دیگری که در دوره های بعدی باید بیشتر به آن توجه شود، ذکایی دانست و توضیح داد: در دوره اول برخی از دوستان ما در حوزه های مختلف صنعت موسیقی هنوز به این باور نرسیده بودند که این نمایشگاه برگزار شود و نگاه کردند. در این رویداد با تردید فکر می کنم باید انجمن های موسیقی و سازمان های مردم نهاد را بیشتر درگیر کنیم و شاهد حضور آنها باشیم. ما علاقه مندیم که سازمان های دولتی فعال در این زمینه حضور جدی در نمایشگاه داشته باشند، علاوه بر این، مکان های خالی مراکز تحقیقاتی که در حوزه موسیقی فعالیت می کنند نیز خالی است و باید تلاش کنیم تا همه افراد فعال حضور داشته باشند. در زمینه صنعت موسیقی حاضر در این نمایشگاه.

رئیس دومین نمایشگاه صنعت موسیقی در بخشی دیگر از سخنان خود گفت: لازم است از مردم تهران به ویژه مردم غرب تهران عذرخواهی کنم که شنیدم در روز پایانی نمایشگاه تحمل سنگینی کردند. ترافیک در بزرگراه های شیخ فضل الله و شهید همت به دلیل برگزاری نمایشگاه. این اتفاق از یک طرف ما را خوشحال می کند که مردم تا این حد علاقه مند شده و به صورت گسترده از نمایشگاه بازدید می کنند و از طرف دیگر هشداری است برای در نظر گرفتن مکانی مناسب و استاندارد برای نمایشگاه که باعث ایجاد ترافیک نیز می شود. مشکلات و بازدیدکنندگان می توانند به راحتی به این نمایشگاه بیایند.

وی در پایان تاکید کرد: برگزاری نمایشگاه صنعت موسیقی سختی های خود را دارد، به جرات می گویم برگزاری این رویداد با هیچ رویداد فرهنگی و هنری قابل مقایسه نیست. موسیقی خود هنری است که با هنرهای دیگر متفاوت است و به زندگی و لحظه های مردم می پردازد و در وجود مردم نفوذ می کند و به نظرم برگزاری نمایشگاه آن یکی از سخت ترین کارهاست. به محض اینکه مسئولان کشور را قانع کنیم که برگزاری این نمایشگاه یک ضرورت است و از طرفی بازدیدکنندگان را متقاعد می کنیم که در فصل مناسب و در زمان مناسب به نمایشگاه بیایند و شرکت کنندگان را ترغیب به شرکت کنیم. در این نمایشگاه با ایده و برنامه ریزی درست. اینکه ما به عنوان برگزارکننده باید تدارک خاصی را برای این نمایشگاه در نظر بگیریم، نشان از سختی برگزاری این رویداد دارد. هدف اصلی ما تبدیل این رویداد به یک نمایشگاه کاربردی، فرهنگی و صنعتی است، به این معنا که باید نقش صنعت موسیقی در تولید ناخالص داخلی، نقش موسیقی در اشتغال و ارزآوری را نشان دهیم و دولت را به این باور برسانیم. . اینکه این صنعت می تواند یک صنعت پولساز و درآمدزا برای کشور باشد و اهالی موسیقی بتوانند از عهده کار خود برآیند. البته این کار سختی است اما با پشتکار و تلاش کاملا امکان پذیر است.

انتهای پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا