کتاب و ادبیات

«دیباچه نویسی بر مرقع»؛ نگاهی به بخش نادیده تاریخ هنر ایرانی- اسلامی

Tehran- Irna- کتاب نوشتن الهی در مورد Marqa ؛ نوشتن تاریخ هنر در قرن دهم AH “، نادانی تاریخ هنر ایرانی و اسلامی را مورد تجزیه و تحلیل قرار می دهد ، موضوعی که از جمله سنت ها و آداب و رسوم دستنوشته های فارسی است.

به گفته ایرنا ، نوشتن در مورد Marqa یکی از مهمترین سنت های نقاشی و خوشنویسی ایرانی و اسلامی است. محققان مجموعه ای از آثار هنری از جمله نقاشی های مینیاتوری ، خوشنویسی ، روشنایی و بعضی اوقات شعرهایی هستند که در یک دفتر جمع آوری می شوند.

اتساع نوشته شده برای فیلمنامه نویسی کار را معرفی می کند و هدف از جمع آوری را می گوید. این توضیح در مورد محتوا و ساختار و بیان ارزش هنری و تاریخی مارک دارد و به سبک خوشنویسی و نقاشان اشاره دارد.

نام خوشنویسی ، نقاشان و نورپردازی ها ، زیر مجموعه یا مشتری کار نیز در این بحث گنجانده شده است.

Dibbes کمتر به تاریخ هنر توجه کرده است ، و آثار کمی در مورد این موضوع وجود دارد ، اما آکادمی هنر این جای خالی را با یک اثر قابل توجه پر کرده است.

کتاب “بخش نوشتن در مورد Maqqah ؛ نوشتن تاریخ هنر در قرن دهم ایران” ، نوشته شده است دیوید جی روکسبروبا ترجمه حنیف رحیمی پردانی توسط این موضوع مورد بررسی قرار گرفته است.

Roxbera در دانشگاه ادینبورگ و کالج هنر ادینبورگ تحصیل کرد و مدرک کارشناسی ارشد هنر و کارگاه را در تاریخ هنر و کارگاه (از جمله ساختارهای فولادی جوش داده شده و بازیگران برنز) دریافت کرد.

وی سپس برای دکترای تاریخ هنر در دانشگاه پنسیلوانیا بستری شد و مدرک خود را در سال ۶ دریافت کرد. وی در همان سال تدریس را در هاروارد آغاز کرد و در سال ۲ مدرک دانشیار را کسب کرد.

Roxbera در کارهای تحقیقاتی خود با موضوعات مختلفی از جمله زیبایی شناسی و تاریخ دریافت آثار هنری و رویکردهای مختلف برای مطالعه تاریخ هنر سروکار دارد. تمرکز اصلی وی روی متون نوشتاری اولیه ، نسخه های خطی ، هنر کتاب ، خوشنویسی ، هنر و معماری تیمورید ، روابط هنری بین چین و سرزمین های اسلامی ، مسافرت ها و تاریخ جمع آوری آثار ، نمایشگاه ها و موزه ها بوده است. وی در حال حاضر روی دو کتاب کار می کند: “مطالعه معماری ایرانی در قرون وسطی از طریق بایگانی میرون اسمیت” و “هنر و ادبیات در هرات در اوایل قرن پانزدهم”.

کتاب “بخش نوشتن در مورد Maqqah ؛ نوشتن تاریخ هنر در قرن دهم AH” در هفت فصل ، تجزیه و تحلیل تاریخی و محتوا Dibacha در اواخر دوره Safavid و اوایل Safavid مورد تجزیه و تحلیل قرار گرفته است.

این کتاب شامل فصل اول است: مقدمه ای برای تقسیم ، فصل دوم: نویسندگان و زندگی و زمان آنها ، فصل سوم: مقاله و زمینه ، فصل چهارم: ابعاد ادبی ، فصل پنجم: هنر در تاریخ و تمرین ، فصل ششم: چهره: چهره: دوست محمد از محمد در مورد مارقه بهرام میرزا و فصل هفتم: خاتمه با پیوست به موضوع استاد و ارتباطات دانشجویی و آلبوم تصاویر است.

کتاب “بخش نوشتن در مورد Maqqah ؛ نوشتن تاریخ هنر در قرن دهم ایران” توسط دیوید J. Roxbero و ترجمه توسط Hanif Rahimi Pardarkani در اولین تابستان با ۲ صفحه باز در آکادمی هنر منتشر شد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا