کتاب و ادبیات

راهکار مقابله با کتاب‌سازی‌های موسیقی چیست؟

Tehran- Irna- نویسنده و محقق موسیقی ، با اشاره به شیوع کتاب ها و کتابخانه های زرد در این زمینه ، گفت: “شوراهای نظارتی باید مجوز را در مراحل مختلف جدی بگیرند و توسط کتابهای موسیقی مجوز بگیرند و سپس منتشر شوند.”

به گفته گزارشگر موسیقی IRNA ، تدوین و انتشار کتابهای موسیقی ، به ویژه در زمینه آموزش ، در سالهای اخیر با مشکلاتی مانند تبلیغ کتاب های زرد رشد کرده است. کتابهایی که مبنای علمی و پژوهشی ندارند و مخاطب را گیج می کنند.

بنابراین با رضا مهداوی آهنگساز ، محقق موسیقی ، نویسنده و مدیر سابق بخش انتشارات سوره مهر در مورد وضعیت کمی و کیفی کتاب های موسیقی ، کاستی ها و نیازهای موجود در این زمینه بحث کرده است.

این آهنگساز و محقق موسیقی در مورد تجربیات خود در زمینه انتشار موسیقی به IRNA گفت: من سالها به همراه سایر متخصصان در مرکز موسیقی هنری سوره مهر کتاب را مطالعه کردم و مجوز انتشار کتاب های موسیقی را مطابق با اهداف این مجموعه های موسیقی صادر کردم.

وی همچنین گفت: در دفتر تدوین و برنامه ریزی وزارت آموزش و پرورش ، برای اولین بار در تاریخ سیستم آموزشی در سال ، من در سه سطح از سیستم جدید برنامه ریزی و تدریس موسیقی با عنوان “آموزش شنوایی ، هنرهای شنوایی و هنرهای آوایی” را انجام می دادم. اولین کتاب رسمی موسیقی ، هنر هنر است که توسط انتشارات Borhan و آموزش منتشر شده است و یکی از مجموعه هایی است که از آن سؤالات موسیقی انتخاب می شود.

مهدوی در مورد وضعیت کتابهای موسیقی به صورت کمی و کیفی اظهار نظر کرد: کتابهایی که با گذشت زمان منتشر می شوند ، بسته به محتوای ، بسته ها و اهداف آنها ، موقعیت های مختلفی پیدا می کنند ، بیشتر آنها تخصص تر می شوند و کار را برای نویسنده ، جمع کننده یا مترجم دشوارتر می کنند زیرا آنها تخصص دارند.

محقق موسیقی گفت: امروز ، به دلیل فراوانی مطالب در فضای مجازی ، عدم صحت مخاطبان ؛ دانش آموزان و دانشجویان و حتی عموم مردم با توجه به نیاز اساسی به یک موضوع خاص علاقه مند هستند و مخاطب به دنبال کتاب های ساده ، جمع آوری شده و کم اهمیت است تا نیازهای طولانی مدت و طولانی مدت را برآورده کند.

راه مقابله با نشانک های موسیقی چیست؟

رضا مهداوی ، آهنگساز ، محقق موسیقی و نویسنده

وی با اشاره به وضعیت کتابهای موسیقی در مقایسه با گذشته ، وی افزود: “در سالهای اخیر ، کیفیت چاپ و انتشار کتابهای موسیقی بهبود یافته و ویژگی های بیشتری از قبیل صفحه بندی ، طراحی گرافیک و صفحه برای انواع مطالب در نظر گرفته شده است.

مهدوی گفت: احتمال چاپ کم با کاغذهای مختلف ، که به آن دیجیتال گفته می شود ، انبارداری را ساده می کند و پس از هر شماره کوتاه مدت ، امکان چاپ مجدد و به روزرسانی را فراهم می کند ، به عنوان مثال در گذشته اگر کتابی با اشتباه در ۶۰۰۰ نسخه منتشر شده باشد ، سالها برای چاپ مجدد طول می کشد.

مدیر سابق گروه موسیقی سوره مهر در مورد کامبو و نیازهای انتشارات کتاب موسیقی گفت: “این منطقه نیاز به تبلیغات مناسب توسط همه رسانه های دولتی و خصوصی دارد ، به ویژه دولت ها برای شرکت در هنر در زمینه هنر ، از جمله دسته مهم کتاب.

وی گفت: “در شرایط ظلم و ستم فرهنگی ، لازم است با نویسندگان ، سازندگان و ناشران مقابله کنیم و یک چارچوب ویژه برای آنها برای تهیه کتاب و زمان بیشتری برای تهیه کتاب داشته باشید ، قیمت کتاب در گذشته در گذشته مشکلی بوده است و امروز باید در کتابهای صوتی پیدا شود.

مهدوی با اشاره به شیوع کتابهای زرد و کتابهای موسیقی در زمینه موسیقی ، افزود: “مناسب است که شوراهای نظارتی به طور جدی به صدور مجوز عمل کنند و بسیاری از کتاب ها با عناوین و محتوای مشترک سعی می کنند کلمات ، جملات یا تجربیات شخصی را ساده کنند ، اما برخی از مطالب در این روش برای خواندن روشی خوب برای خواندن هستند.

شوراهای نظارتی همچنین باید بر کلکسیونرها یا نویسندگان چنین کتابهایی نظارت کنند و آنها را وادار به ارائه منابعی کنند که در انتهای کتاب برای تولید آنها استفاده می کردند. متأسفانه ، در سالهای اخیر ، برخی از نویسندگان در مورد کلمات ، جملات و نتایج تحقیقات دیگران بحث کرده اند بدون اینکه ذکر کنند که در این زمینه ، اهمیت نظارت قبل از انتشار کتاب باید مورد توجه قرار گیرد و کتاب ها توسط متخصصان در هر زمینه مورد مطالعه قرار گیرد و سپس منتشر شود.

وی با اشاره به ۳۶ مین نمایشگاه بین المللی کتاب تهران که در ماه مه امسال در مسجد امام خمینی برگزار شد ، گفت: نمایشگاه کتاب یک رویداد شناخته شده است و هر ساله مخاطبان بزرگی از سراسر کشور به تهران می آیند ، نمایشگاه ها فقط منطقه ای برای محتوا و محتوای محتوا هستند.

مهدوی افزود: با توجه به اینکه مقامات بالادست فرهنگ این نمایشگاه را فرصتی عالی برای فروش در اقتصادی و ورشکستگی سخت برای برخی ناشران می دانند ، آنها آن را به یک رویکرد کاملاً تخصصی در عرصه های عمومی تبدیل کرده اند که شامل پیشرفت های اقتصادی است. من پیشنهاد می کنم که دو یا سه روز اول نمایشگاه به جامعه تحقیق ، تحقیقات ، دانشگاهی و مرجع اختصاص داده شود تا آنها بدون نگرانی ناظر و سفارشی ساز باشند.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا