موسیقی

رضایی: دبیرخانه دائمی می‌تواند بخش زیادی از مشکلات اجرایی را مرتفع کند



به گزارش هنرآنلاین، اولین شورای سیاست گذاری چهلمین جشنواره موسیقی فجر با حضور معاون هنری رئیس جمهور و اعضای شورای سیاست گذاری و دبیر چهلمین جشنواره موسیقی فجر برگزار شد.

نادره رضایی معاون امور هنری در این نشست گفت: جشنواره موسیقی فجر یک فرصت است و اگر خوب برگزار شود برای همه خوشایند خواهد بود. شورای سیاستگذاری جشنواره نقطه امید است و می تواند با سیاست گذاری هدفمند در بین جامعه ایجاد سلیقه کند. اگر فقط بسته به نتیجه به جشنواره موسیقی فجر نگاه کنیم، می توانیم از فرصت ها به خوبی استفاده کنیم و در مسیر همراهی با هنرمندان گام برداریم. اما همه اینها در صورتی است که بتوانیم بی احترامی قبلی را جبران کنیم و به سراغ بزرگان برویم تا با احترام ما را همراهی کنند.

معاون امور هنری افزود: دبیرخانه دائمی می تواند بخش بزرگی از مشکلات اجرایی را حل کند. اگر از هر رشته موسیقی یک نفر در شورای سیاستگذاری حضور داشته باشد، فرصت خوبی برای ترمیم رفتارهای گذشته با شناخت گلوگاه های موسیقی و همچنین جشنواره خواهیم داشت. ما را نباید در میراث و هنر ملی تنها گذاشت و در این شرایط سخت باید به درب بزرگان رفت. اگر این کار را نکنیم، مدیر جشنواره باید به سراغ موسیقی پاپ برود تا جشنواره را پر کند.

وی با اشاره به نام اجماع ملی در فراخوان جشنواره گفت: با گفتن و آوردن حرف نمی توان اجماع ایجاد کرد. توافق در روش ما انجام می شود. هنرمندان به حرف ما کاری ندارند و چشمشان به کردار و رفتار ما خواهد بود و منتظرند ببینند ما چه می کنیم. امروز اگر عظمتی برای گرفتن دست ما نمانده است، باید مسیری را که رفته‌ایم مرور کنیم و روش جدیدی را برای اصلاح آن رفتارها در پیش بگیریم تا توافق شکل بگیرد.

رضا مهدوی دبیر چهلمین جشنواره موسیقی فجر نیز با اشاره به بخش‌های جشنواره و ارسال فراخوان و ارسال آثار به دبیرخانه، گفت: در این دوره سعی کردیم تا ۲۰ سال پیشرفت کنیم. ٪. زیرا جشنواره با برگزاری مسابقه و سیاست گذاری درست می تواند خط آینده موسیقی را ترسیم کند. در دوره گذشته موسیقی پاپ و نواحی به کمک جشنواره آمدند.

دبیر جشنواره موسیقی فجر افزود: جوان گرایی یکی از اهداف مهم جشنواره موسیقی است و جوانانی که به دنبال صحنه هستند می توانند خود را در جشنواره نشان دهند. همچنین حضور بانوان در جشنواره جای امیدواری است و می توانیم با گسترش فضای جشنواره فرصت مناسبی را برای جوانان و بانوان در جشنواره موسیقی ایجاد کنیم.

مهدوی گفت: یکی از حلقه های مفقوده جشنواره موسیقی فجر تبلیغات مناسب و دیگری حضور سایر نهادها است. اگر تشکل های دیگر به میدان بیایند می توانیم از امکانات آنها استفاده کنیم و از طرفی بخشی از جامعه را به سمت موسیقی سوق دهیم. در حال حاضر از کمبود شدید سالن رنج می بریم و در این شرایط است که بودجه و سایر کمک ها می تواند تعیین کننده باشد و با افزایش جوایز برگزیدگان، انگیزه حضور هنرمندان را افزایش دهیم.

دیگر اعضای شورای سیاستگذاری جشنواره موسیقی با اشاره به جوانان و توجه به بانوان در جشنواره بر توجه به موسیقی ملی و اقوام تاکید کردند. آنها معتقدند جشنواره فرصت خوبی برای حضور فعال دانش آموزان و نشان دادن استعدادهای خود در صحنه جشنواره است.

وارطان ​​ساهاکیان، نوازنده و آهنگساز، حسن ریاحی، چهره ماندگار موسیقی و آهنگساز، رضا مهدوی، موسیقی شناس و موسیقی شناس، احمد صدری، پژوهشگر موسیقی نواحی، نوشین پاسدار، آهنگساز، نوازنده و مدرس و امیرحسین سمیعی. (مدیرکل گروه موسیقی) اعضای شورای سیاستگذاری چهلمین جشنواره موسیقی فجر را تشکیل دادند. شورای سیاست گذاری

چهلمین جشنواره موسیقی فجر بهمن ماه امسال برگزار می شود.

انتهای پیام

منبع: سایت خبری هنرآنلاین

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا