رقابت ایران و آمریکا در بیوایمپلنت از سر گرفته شد
۱:۳۱ جدید ۱ مه
باشگاه روزنامه نگاران جوان ؛ مهبوبه کاباری – حمید بازگان ، معاون مدیر توسعه و پروژه های پیشرفته سازمان توسعه و نوسازی صنعتی ایران ، با بیان این موضوع از اوایل دهه ۱۹۸۰ ، IDRO در توسعه فن آوری های پیشرفته تخصص دارد و یک برنامه مرحله ای برای تولید دانش و فناوری تهیه کرده است. در آن زمان ، ما فرایند توسعه فناوری را در چهار مرحله برنامه ریزی کردیم که منجر به اجرای موفقیت آمیز پروژه های صنعتی شد: مجموعه اقدامات انجام شده در آن سالها ، بستر ایجاد معاون رئیس جمهور علوم و همکاری مشترک با دانشگاه تهران را فراهم می کند.
بازارها گفتند: پس از مطالعات اولیه ، سرمایه گذاری در تولید ایمپلنت های زیستی در سال ۶ آغاز شد. فناوری پیشرفته ای که امروزه فقط چند شرکت فناوری در جهان دارد. این ایمپلنت ها ، ساخته شده از بافت استخوانی ، جایگزین جدیدی برای پلاتین در درمان شکستگی های استخوان یا پوست و غیره هستند.
وی با اشاره به حمایت دولت در آن زمان ، افزود: در سال ۲ ، قراردادی با مشارکت IDRO ، بنیاد تعاونی ، ناجا به دلیل رابطه این پروژه با زمینه انسانی و نیاز به مالک فناوری و فناوری امضا شد. با این حال ، چالش های قانونی باعث شد این پروژه حدود یک دهه به حالت تعلیق درآید.
وی گفت: با وجود عرضه برخی از تجهیزات مورد نیاز ، اختلاف بین سهامداران پیشرفت پروژه را متوقف کرد. اما از سال ۲ ، IDRO فرایندی دشوار را برای حل این اختلافات آغاز کرد ، که در نهایت منجر به خرید همکاران توسط یک شرکت خصوصی شد. در حال حاضر ، این شرکت دارای ۲ ٪ و IDRO 2 ٪ از سهام پروژه است.
به گفته این مقام ، این پروژه در شهر صنعتی شمس آباد به پایان رسیده و حدود یک سال است که به بهره برداری رسیده است. همچنین ، زمین در استان کرمانشاه نیز برای توسعه این پروژه در نظر گرفته شده است که اکنون آماده شروع آن است.
وی بر اهمیت استراتژیک این پروژه تأکید کرد: “این پروژه یکی از جسورانه ترین اقدامات صنعتی در کشور در سالهای اخیر است و پیچیدگی های بسیاری دارد که در مقیاس جهانی بی سابقه است.”