کتاب و ادبیات

روایتی از رشادت‌های شهید علی کسایی در «آخرین فرصت»

Tehran- Irna- کتاب “آخرین فرصت” ، برخلاف بسیاری از زندگی نامه ها و داستانهای شهدای ، با شهادت موضوع اصلی پایان نمی یابد. این کتاب همچنین واقعیت های کمتری در مورد خانواده شهدا ارائه می دهد و باعث می شود مخاطب بیشتر مطابق با راوی کتاب باشد.

به گفته ایرنا ، کتاب فرصت آخر از طرف سمیرا اکبری در مورد زندگی شهید علی کسای و این یک همسر شهید است که در ۲ صفحه در سال ۶ منتشر شده است و به زودی در این کتاب منتشر می شود.

آخرین فرصت روایت زندگی در طول عشق و ایمان rafat qaflan kuhi او با شهید علی کسای است. شهید Kasai یک انقلابی انقلابی انقلابی و مربی آموزش سیاسی و مذهبی است که در ۵ دسامبر در شیراز متولد شد ، در سن ۹ سالگی ازدواج کرد و خطبه آنها توسط امام خمینی و مراسم عروسی ساده آنها در روز عید. غادیر برگزار شد.

علی که زندگی خود را وقف تدریس کرد ، تفسیر قرآن و نهج الباگا و آرمانهای انقلاب اسلامی ، در روز عروسی خود دعا کرد تا خداوند شهادت خود را بر عید اللهدیر بسازد.

این کتاب روایتی از زبان Qaflan Kuh است که توسط سمیرا اکبری نوشته شده است. داستان کتاب از روز ازدواج آغاز می شود و تا شهادت علی کسای ادامه می یابد و به نقل از فراز و نشیب های زندگی Rafat qaflan Kuhi.

این کتاب علاوه بر مرور خاطرات زندگی و مبارزه با شهید کسای ، می تواند تاریخ شفاهی انقلاب و جنگ ایران -عراق نیز در نظر گرفته شود ، که یک رمان جذاب است. صمیمیت و سادگی ، احترام به والدین ، ​​عشق به همسر و فرزند ، صبر و خودآگاهی ، توجه به عدالت ، عفاف و فداکاری و شهادت زیبا و هنری است.

کتاب فرصت آخر بر خلاف بسیاری از زندگی نامه ها و داستانهای شهدای ، با شهادت موضوع اصلی پایان نمی یابد. ماجراهای این کتاب آخرین فرصت ، فراز و نشیب های زندگی رافات قفن کوهی و چهار فرزندش پس از شهادت علی است که بسیار ارزشمند است. ارزش این توضیحات این است که یکی این است که واقعیت های کمتری در مورد خانواده های شهدا نیز به مخاطب ارائه می شود و دیگری که باعث می شود کتاب بیشتر مطابق با راوی کتاب باشد.

این کتاب البته وارد فعالیت های اجتماعی شهید کسای نشده است ، و فقط روایات کلی از فعالیت های کسای وجود دارد. تلاش روز او تا روز درک می شود ، اما جزئیات دیگری گفته نمی شود. فقط در یک مورد ، که مربوط به مصدومیت وی بود ، گفته شد که وی علیه منافقین صحبت می کند.

چه موضوعات دیگری در فعالیت های تبلیغاتی وی متمرکز شده است یا چه روش هایی در کار او وجود دارد. توضیح این بخش از زندگی شهید Kasai مهم است زیرا امروز انقلاب اسلامی در شرایطی قرار دارد که به مدل های “توضیح جهاد” نیاز دارد و شهید علی کسای یک جهادگرای واقعی از توضیحات بود و از این طریق ، شهادت به شهادت رسیده است. است

اهمیت عملیات فرهنگی “انتشار” در نگاه رهبر انقلابی

انتشار اغراق روز روز و اهمیت رهبر عالی است. این اقدام به عنوان یک عملیات فرهنگی در جنگ نرم است که توسط آیت الله علی خامنه ای و اجرای دفتر حفاظت و انتشار طراحی شده است. تصمیم رهبر انقلابی مبنی بر انتشار تقریب آنها بر روی یک کتاب به معنای تأیید محتوای فرهنگی برای ترویج آن ، و منابع و ظرافت های متن تقریب ، حد و عرف محتوای مورد نظر است.

یکی از اصلی ترین جنبه های این اقدام فرهنگی ، جهت گیری آن برای ترویج فرهنگ جهاد و مقاومت است که به گفته رهبر انقلاب ، راه حل برای همه مشکلات کشور است:

“ما می توانیم بر همه سختی ها و همه چالش ها غلبه کنیم ؛ این نتیجه خاطرات و حفظ خاطرات است. (۱/۴/۷).

علی کسای در تاریخ ۱ سپتامبر در عید الجدیر در عید الگادیر متولد شد. برای یمن ، در روز عید امامات و استان ، وی به نام علی نامگذاری شد. علی از اوایل کودکی در طول مهربانی یک پدر و مادر مهربان بزرگ شد. پدرش محمد کسای او AHL AL -BAYT (AS) بود و مادرش بود اشرف الدادات ناجی این از سادات خالص بود. پدر علی در سال ۶ درگذشت و مادرش زندگی کرد.

شهید Kasai در عید اللهدیر ، در عید اللهدیر ، در عید اللهدیر ، در تاریخ ۱/۴/۱۱ ، و در منطقه عملیات سومار و ارتفاعات ، به شهادت رسید ، پس از چند سال حضور در جبهه و شرکت در عمده عملیات و بدن خالص در دارال -رحما شیراز آرام شد.

منبع : خبرگزاری ایرنا

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا